Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden 3 doggies

honden foto van Sas en haar honden

Trots op mijn aapie.....

Hij heeft zo'n moeilijke focus, zeg maar bijna niet, maar hij begint het te leren en dat vind ik sowieso al heeeeeeel knap van hem. Hij heeft zoveel spijsverteringsproblemen gehad in het begin van zijn leven. Daardoor lijkt het altijd net of hij 10 maanden achter loopt. (Hij is nu 20 maanden). Maar we beginnen elkaar echt te begrijpen en daarom ben ik super TROTSlaughing

honden page profiel Rosa vs. PukRosa vs. Puk 3 doggies

honden foto van Rosa vs. Puk

Trots op mijn meisje van 6 maanden. 

Ze leert soms wat moeilijker omdat ze álles in het leven nog veels te interessant vind, en er zijn veel afleidingen. 

Ze begint nu het leren steeds leuker te vinden en kan al echt goed op commando zitten, liggen, en blijven. 

Ook merk ik dat we elkaar steeds beter leren kennen en begrijpen. Ze is eindelijk wat rustiger aan het worden en is niet constant hyper. Ze snapt wat haar speeltijden zijn en wat de tijd is om tot rust te komen. 

Zo fijn. Mijn vriendinnetje. 

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

Ik vind Ziva toch zo knap!

Vanochtend wandelen en het bleek erg glad te zijn doordat stoepen en straten nog flink nat waren toen ze bevroren.

Ik vind dat super eng, ik ben echt enorm bang om te vallen (nergens op gestaafd en totaal irrationeel, I know. Maar ik kan er niets aan doen.

 

En Ziva was zooooo braaf! Ze heeft niet gerend of getrokken. Heel rustig gelopen, gesnuffeld als ik ontspannen was (als ik op gras liep of op een veilige plek stil stond). Als ik op een glad stuk liep en bang was, liep ze maar een klein stukje vooruit en altijd heel rustig, dan ging ze stil staan en op mij wachten. Ze deed niet moeilijk als we niet de kant op gingen die zij wou maar kwam zonder te morren met mij mee. Als ik even weg gleed of wel héél lang deed over een extra glad en schuin aflopend stuk (wie heeft in vredesnaam ooit bedacht om straten bol te maken, werkelijk waar) kwam ze daarna eerst naar mij toe en liep dan pas weg om weer te gaan snuffelen. 

 

Sorry dat het een korter rondje is geworden meid. Vanavond maak ik het goed.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

Ik ben gewoon zo trots op hoe Penny er uit ziet

Zo mooi glanzend, slank en gespierd en dat voor een 10 jarige hond hp-heart

521123.jpg

Elke dag denken mensen die ik tegen kom dat ze een puppy of jonge hond is en ik snap inmiddels helemaal waarom. Ze is in zowel uiterlijk als gedrag ook gewoon een jonge hond. Elke dag ben ik verbaast over hoe veel energie ze heeft en over hoe druk ze kan zijn. Gisteren heeft ze in totaal ruim 10 kilometer gelopen (was niet de bedoeling). Vandaag wilde ik rustig aan doen maar zij wilde alleen maar rennen, het liefst zo hard mogelijk.

 

Ik ben sowieso ongelooflijk trots op haar, wat is het toch een geweldige hond. Ze is zo op mij gefocust, ik hoef vaak geen commando's te geven want ze weet door even naar mij te kijken meteen wat ik wil. Ze doet het nu geweldig met andere honden en gedraagt zich tijdens het wandelen zo goed. Ze heeft altijd moeite gehad met komen op commando, ik vond dat niet erg en liet haar gewoon wachten zodat ik naar haar kon komen. Laatst heb ik toch besloten er aan te werken en inmiddels doet ze het geweldig. Als ik roep stopt ze meteen met alles waar ze mee bezig was en komt direct op volle snelheid naar mij rennen.

 

Ik hou echt zo veel van haar, ik hoop dat we nog heel veel jaren samen kunnen zijn

pagina 21 van 21 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende forumvraag: skinny
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^