Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Ja goed he, er komt zelfs nog meer uit  "

Die van ons is groot maar zoveel komt er niet uit!laughing

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Die van ons is groot maar zoveel komt er niet uit! "

Oew. De hond op jouw foto is ook een korthaar. Ik denk dat je van verbazing achterover slaat als je ziet wat er van mijn honden afkomt! De eerste keer na de winter (als ik niet te vroeg begin) een heuse vuilniszak vol!

honden page profiel Daphne: en BountyDaphne: en Bounty 3 doggies

honden foto van Daphne: en Bounty

Wat veel haar uit zo’n hondje!

Bijna een 2e hond.

 

Ik ga dit weekend Bounty plukken, samen met de fokker. Zijn puppy jasje kan eindelijk (gedeeltelijk) uit. 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Oew. De hond op jouw foto is ook een korthaar. Ik denk dat je van verbazing achterover slaat als je ziet wat er van mijn honden afkomt! De eerste keer na de winter (als ik niet te vroeg begin) een heuse vuilniszak vol! "

Ze ruit wel maar zoveel haar komt er bij haar echt niet uit.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Ik ben echt echt ontzettend trots op mijn meisje!! 

Ze is nu al dezehele maand rustig gehouden door mij. Eerst op mijn manier wandel tijden-hoeveelheden halveren.

 

Daar was de DA het niet helemaaaal mee eens omdat het volgens hen nog steeds veel te veel was. Dus nu de afgelopen 2 en een halve week echt volledige rust. Niet meer dan 1 uur op een dag mogen lopen. 

Nog wel mogen zwemmen. Dus dat regelmatig met haar gedaan. 

(Ja letterlijk ze zwemt amper tot niet zonder mij..)

 

Ik heb nu ook sinds 1 week ongeveer een hondenkar voor haar (geleend) kan ze iig mee het bos in. Als ik toch haar "zusje" uitlaat. Mag ze daar soms een kort stukje lopen.

Als ze er dan weer in moet doet ze dat ook gewoon perfect en gaat er rustig bij liggen.

Ik had serieus verwachtdat mijn huis toch echt wel schade zou oplopen.

 

Ik bedoel een husky nog maar 1 uur laten lopen op de dag voor 3 weken lang..

 

Maar niks noppes nada.. 

Word wel beter in het bijna vangen van eksters... ahum .

Eet het eten op van haar zusje, die eet noooit de bak leeg, als ze samen alleen zijn.

Maar verder is ze superbraaf en echt nog redelijk rustig!!

 

Moet ik er wel bij zeggen dat ze karaktergewijs ook wel een hele rustige aard heeft.

 

Maar dit overtreft echt al mijn verwachtingen!!

463460.jpg

Nog wel echt even een foto van mijn perfecte blij eiïge pup hp-heart hp-heart hp-heart

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Sorry dubbel..

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Vanochtend ging ik weer een klein rondje met Penny fietsen. De laatste keer was in de winter dus ik had verwacht dat ze het een beetje verleerd was, maar dat was totaal niet het geval. Ze deed het echt super. Mijn moeder ging mee en dat vond ze heel erg leuk. Ze heeft het eerste stukje een beetje getrokken en gerent omdat ze zo enthousiast was. Gelukkig had ze snel door dat dat niet de bedoeling was en ging ze netjes draven.

Na een tijdje draafde ze zo snel dat ik op een redelijk normaal tempo kon fietsen, ik was echt verbaast. In de winter ging ze altijd heel langzaam, nu dus niet.

Omdat ze zo snel ging merkte ik wel dat ze na een tijdje wat moe werd. We hebben toen een kortere route gedaan waarbij we ook even hebben gewandeld.

 

Het enige verbeterpuntje was het loslopen. Ze deed het echt heel goed en netjes, maar ze bleef heel erg dichtbij en ging niet lekker vrij rondlopen. Ze wilde constant tussen mij en mijn moeder blijven. Het is natuurlijk handig want zo kan ik haar makkelijk bij me houden, maar ik hoop wel dat ze uiteindelijk iets meer vrij rond durft te lopen. Dat lijkt mij voor haar leuker.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Vanochtend ging ik weer een klein rondje met Penny fietsen. De laatste keer was in de winter dus ik had verwacht dat ze het een beetje verleerd was, maar dat was totaal niet het geval. Ze deed het echt super. Mijn moeder ging mee en dat vond ze heel erg leuk. Ze heeft het eerste stukje een beetje getrokken en gerent omdat ze zo enthousiast was. Gelukkig had ze snel door dat dat niet de bedoeling was en ging ze netjes draven.
Na een tijdje draafde ze zo snel dat ik op een redelijk normaal tempo kon fietsen, ik was echt verbaast. In de winter ging ze altijd heel langzaam, nu dus niet.
Omdat ze zo snel ging merkte ik wel dat ze na een tijdje wat moe werd. We hebben toen een kortere route gedaan waarbij we ook even hebben gewandeld.
 
Het enige verbeterpuntje was het loslopen. Ze deed het echt heel goed en netjes, maar ze bleef heel erg dichtbij en ging niet lekker vrij rondlopen. Ze wilde constant tussen mij en mijn moeder blijven. Het is natuurlijk handig want zo kan ik haar makkelijk bij me houden, maar ik hoop wel dat ze uiteindelijk iets meer vrij rond durft te lopen. Dat lijkt mij voor haar leuker. "

Laat die beren op de weg nou eens met rust; alle ontsnapte roofdieren zijn al lang weer gevangen: https://www.gelderlander.nl/buitenland/ontsnapte-roofdieren-duitse-dierentuin-weer-gevangen~ac37a16f/

 

Het is niet goed of het deugt niet. Als Penny daar nu gelukkig mee is, láát haar dan toch.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

" Laat die beren op de weg nou eens met rust; alle ontsnapte roofdieren zijn al lang weer gevangen: https://www.gelderlander.nl/buitenland/ontsnapte-roofdieren-duitse-dierentuin-weer-gevangen~ac37a16f/
 
Het is niet goed of het deugt niet. Als Penny daar nu gelukkig mee is, láát haar dan toch. "

Ik weet niet precies wat je bedoelt, bedoel je het enthousiast galloperen en trekken naast de fiets, of het zo dicht bij ons blijven met loslopen?

 

Dat eerste mag niet omdat ik juist met haar fiets om haar op een goede manier te laten lopen. Tijdens het wandelen gaat ze regelmatig rennen en springen en maakt daarbij aparte sprongen huppels, niet zo heel erg maar ik voorkom het liever wel. Naast de fiets moet ze gewoon netjes draven.

Over dat loslopen, ik vind het verder helemaal niet erg dat ze zo doet, maar ik wil gewoon niet dat ze zich gedwongen voelt of dat ze het vanuit onzekerheid doet. Ik dacht juist dat ze het loslopen naast de fiets echt leuk ging vinden, maar dat viel een beetje tegen. Waarschijnlijk wordt het ook wel anders als we het vaker doen.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Trots op hoe goed Ziva het vanochtend deed op cursus.

We zitten nog niet zo heel lang daar, kk denk een maand of twee. Het doel is een hond die luistert zonder dat je snoepjes nodig hebt. Maar ik merkte dat Ziva er steeds minder plezier in kreeg naarmate de hoeveelheid snoepjes afnam.

 

Vandaag hadden we les van iemand anders en zij promootte de snoepjes juist. En wat vond Ziva het leuk! We deden ook heel andere dingen dan normaal, Ziva werd steeds enthousiaster naarmate de les vorderde en luisterde super goed. De andere honden in de groep deden het ook beter dan normaal.

 

Veel gebeurde in een kring. Op een gegeven moment stond ik met Ziva op een paar meter afstand van een man met een Ridgeback. De Ridgeback is een hond die regelmatig uitvalt en het op zwarte honden nog minder heeft dan op de rest. Ziva lokt uitvallen bij deze honden ook nog eens onbedoeld uit door te gaan zitten staren: 'ga je weer uitvallen naar mij? Wanneer dan? Ik hou je in de gaten!' Daar worden die andere honden nerveus van. Ik probeer haar altijd wel af te leiden maar dat lukt niet altijd. Vandaag ging het super! Ze lieten elkaar goed met rust.

 

Aan het eind van de les ook complimenten gekregen dat Ziva zo graag wilde werken en het ook goed deed. Ik twijfelde nog even, de oefening betasten was nog niet voorbij gekomen en het ging zó goed vandaag, zou ik vragen of...? Maar heb besloten het nij deze goede les te houden en niet met iets spannends af te sluiten.

 

Thuis Ziva lekker geborsteld, ze ging erbij op haar rug liggen wat niet helemaal handig was maar ach, als ze maar geniet. Nu ligt ze tevreden te knauwen en doet pogingen de vlieg te vangen die op haar achillespees af komt.

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

Hoi Allemaal,

Ik was een fanatieke meelezer op het forum en heb nu toch maar eens een profiel aangemaakt omdat ik dit topic zo ontzettend leuk vind. Zo leuk om trotse hondenbaasjes en hun mooie honden te zien stralen! :) Ik word er helemaal blij van.

Als ik zo vrij mag zijn in mijn eerste berichtje dan ook maar even een trots momentje te delen, want ook ik ben trots op mijn twee stoethaspeltjes natuurlijk.

Ik mag mezelf een trotse baas noemen van twee labradors, Ella (13 weken) en Maurice (1,5).

Met Ella ben ik net met de puppy cursus begonnen en met Maurice heb ik school ook weer opgepakt omdat hij het zo fantastisch leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Ze deden het beide zo goed dat ik de vraag kreeg van de trainster of ik wel zeker wist dat ik labradors had. :) Zo braaf meegedaan en opgelet, ze was gewend van labradors dat ze toch wel minstens een keer of twee even bij al die andere leuke mensen en honden zouden willen gaan kijken en springen. Dat hebben we dan ook na de les nog even gedaan!

 511292.jpg

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

" Hoi Allemaal,
Ik was een fanatieke meelezer op het forum en heb nu toch maar eens een profiel aangemaakt omdat ik dit topic zo ontzettend leuk vind. Zo leuk om trotse hondenbaasjes en hun mooie honden te zien stralen! :-) Ik word er helemaal blij van.
Als ik zo vrij mag zijn in mijn eerste berichtje dan ook maar even een trots momentje te delen, want ook ik ben trots op mijn twee stoethaspeltjes natuurlijk.
Ik mag mezelf een trotse baas noemen van twee labradors, Ella (13 weken) en Maurice (1,5).
Met Ella ben ik net met de puppy cursus begonnen en met Maurice heb ik school ook weer opgepakt omdat hij het zo fantastisch leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Ze deden het beide zo goed dat ik de vraag kreeg van de trainster of ik wel zeker wist dat ik labradors had. :-) Zo braaf meegedaan en opgelet, ze was gewend van labradors dat ze toch wel minstens een keer of twee even bij al die andere leuke mensen en honden zouden willen gaan kijken en springen. Dat hebben we dan ook na de les nog even gedaan!
  "

Welkom hier op het forum! smile

Wat een leuke honden heb je!hp-heart

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

welkom! wat is ella nog klein en schattighp-heart
maurice ziet er ook helemaal happy uithp-shiny

welkom op het forum!

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

Dankjulliewel

Ik vind jouw hond ook echt een schatje Syntara, het is net een baby vosje.hp-heart

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

" Dankjulliewel
Ik vind jouw hond ook echt een schatje Syntara, het is net een baby vosje. "

Dankjewel! smile

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik ben weer zoooo trots op Penny hp-heart


Het gaat met mijn gezondheid momenteel niet goed, waarschijnlijk heb ik pfeiffer (hoor ik over ongeveer een week) en ik heb sinds eergisteren heel erg last van die vermoeidheid. Gisteren merkte ik dat lang wandelen even geen optie meer is, ik red dat niet meer.

Omdat ik die spieren van Penny wel goed wil houden gaan we de komende tijd weer veel fietsen, dat is voor mij minder intensief en kan ik wel.


Vandaag zijn we (mijn moeder en ik) weer begonnen en wat deed ze het goed. Ze was lekker enthousiast en liep goed door. Ze heeft bijna de hele route los gelopen en op plekken waar het kon lekker gerend en gek gedaan. Op commando's reageerde ze ook veel beter dan verwacht. Ze wist zonder dat ik het had aangeleerd dat ze heel dicht naast de fiets moet zitten als ik haar ga aanlijnen, anders kan ik er niet bij. Ze lette ook heel goed op mij en keek mij steeds even trost en blij aan.


Net liet ik haar nog even uit, niet slim want ik kon van vermoeidheid nauwelijks lopen. Ik had haar op het losloopveld los gedaan zodat zij zelf rond kon lopen en kon snuffelen. Ik was een beetje bang dat ze het weer deed als gisteren (alleen maar eten want ze wist dat ik haar niet kon tegen houden) maar ze deed het nu zo perfect. Elke keer als ze te ver weg was stond ze stil en keek ze mij aan, tot ik aangaf dat ze verder mocht. Aan het einde toen ik weer bij het begin stond kwam ze zelf naar mij toe en ging voor me zitten, zonder dat ik een commando had gegeven. Ze heeft ook geen poep gegeten, niet eens gezocht.

Ik ben op dit soort momenten zo blij met haar, ze is nu zo lief en doet het zo goed hp-heart

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Ik ben weer zoooo trots op Penny
Het gaat met mijn gezondheid momenteel niet goed, waarschijnlijk heb ik pfeiffer (hoor ik over ongeveer een week) en ik heb sinds eergisteren heel erg last van die vermoeidheid. Gisteren merkte ik dat lang wandelen even geen optie meer is, ik red dat niet meer.
Omdat ik die spieren van Penny wel goed wil houden gaan we de komende tijd weer veel fietsen, dat is voor mij minder intensief en kan ik wel.
Vandaag zijn we (mijn moeder en ik) weer begonnen en wat deed ze het goed. Ze was lekker enthousiast en liep goed door. Ze heeft bijna de hele route los gelopen en op plekken waar het kon lekker gerend en gek gedaan. Op commando's reageerde ze ook veel beter dan verwacht. Ze wist zonder dat ik het had aangeleerd dat ze heel dicht naast de fiets moet zitten als ik haar ga aanlijnen, anders kan ik er niet bij. Ze lette ook heel goed op mij en keek mij steeds even trost en blij aan.
Net liet ik haar nog even uit, niet slim want ik kon van vermoeidheid nauwelijks lopen. Ik had haar op het losloopveld los gedaan zodat zij zelf rond kon lopen en kon snuffelen. Ik was een beetje bang dat ze het weer deed als gisteren (alleen maar eten want ze wist dat ik haar niet kon tegen houden) maar ze deed het nu zo perfect. Elke keer als ze te ver weg was stond ze stil en keek ze mij aan, tot ik aangaf dat ze verder mocht. Aan het einde toen ik weer bij het begin stond kwam ze zelf naar mij toe en ging voor me zitten, zonder dat ik een commando had gegeven. Ze heeft ook geen poep gegeten, niet eens gezocht.
Ik ben op dit soort momenten zo blij met haar, ze is nu zo lief en doet het zo goed
 
  "

Wat goed! En nu vasthouden dat gevoel ! cool 

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

" Ik ben weer zoooo trots op Penny
Het gaat met mijn gezondheid momenteel niet goed, waarschijnlijk heb ik pfeiffer (hoor ik over ongeveer een week) en ik heb sinds eergisteren heel erg last van die vermoeidheid. Gisteren merkte ik dat lang wandelen even geen optie meer is, ik red dat niet meer.
Omdat ik die spieren van Penny wel goed wil houden gaan we de komende tijd weer veel fietsen, dat is voor mij minder intensief en kan ik wel.
Vandaag zijn we (mijn moeder en ik) weer begonnen en wat deed ze het goed. Ze was lekker enthousiast en liep goed door. Ze heeft bijna de hele route los gelopen en op plekken waar het kon lekker gerend en gek gedaan. Op commando's reageerde ze ook veel beter dan verwacht. Ze wist zonder dat ik het had aangeleerd dat ze heel dicht naast de fiets moet zitten als ik haar ga aanlijnen, anders kan ik er niet bij. Ze lette ook heel goed op mij en keek mij steeds even trost en blij aan.
Net liet ik haar nog even uit, niet slim want ik kon van vermoeidheid nauwelijks lopen. Ik had haar op het losloopveld los gedaan zodat zij zelf rond kon lopen en kon snuffelen. Ik was een beetje bang dat ze het weer deed als gisteren (alleen maar eten want ze wist dat ik haar niet kon tegen houden) maar ze deed het nu zo perfect. Elke keer als ze te ver weg was stond ze stil en keek ze mij aan, tot ik aangaf dat ze verder mocht. Aan het einde toen ik weer bij het begin stond kwam ze zelf naar mij toe en ging voor me zitten, zonder dat ik een commando had gegeven. Ze heeft ook geen poep gegeten, niet eens gezocht.
Ik ben op dit soort momenten zo blij met haar, ze is nu zo lief en doet het zo goed
 
  "

Toch fijn dat als je het het meest kunt gebruiken ze ook vaak even extra rekening met je houden. Daar heb je toch een maatje voor :)

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

Even heel trots! Ik was even met Senn naar het water. Zitten er 2 mensen te borrelen, blokjes kaas en worst, senn ging even naar die mensen kijken. Ik roep hem en draait om en loopt met me mee. Een half jaar geleden had hij waarschijnlijk die kaas en worst onweerstaanbaar gevonden. hp-heart

 

Sowieso luisterde Senn erg goed en was overal zo lief tegen hondjes. Er liep een gemuilkorfde hond eerst grommen en blaffen naar senn, maar senn wou er mee spelen. Kreeg van het baasje de opmerking 'ik vind het wel grappig, hij heeft het precies in de gaten dat hij een grote mond maar een klein hartje heeft.' Hij begint die hondentaal echt steeds beter te snappen hp-heart

 

 

honden page profiel May May

honden foto van May

" Even heel trots! Ik was even met Senn naar het water. Zitten er 2 mensen te borrelen, blokjes kaas en worst, senn ging even naar die mensen kijken. Ik roep hem en draait om en loopt met me mee. Een half jaar geleden had hij waarschijnlijk die kaas en worst onweerstaanbaar gevonden. 
 
Sowieso luisterde Senn erg goed en was overal zo lief tegen hondjes. Er liep een gemuilkorfde hond eerst grommen en blaffen naar senn, maar senn wou er mee spelen. Kreeg van het baasje de opmerking 'ik vind het wel grappig, hij heeft het precies in de gaten dat hij een grote mond maar een klein hartje heeft.' Hij begint die hondentaal echt steeds beter te snappen 
 
  "

knappe senn. thuis maar een stukje worst geven?hp-wink
wat grappig idd dat hij met de hond wou spelenhp-heart

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn

honden foto van Baasje van Senn

" knappe senn. thuis maar een stukje worst geven?wat grappig idd dat hij met de hond wou spelen "

Hij heeft een stukje meloen op hp-angel 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Ik ben trots op Loki. Op hoe goed hij het doet in zijn nieuwe huisje, hoe hij vanaf dag 1 zich al thuis voelt en hoe goed hij luistert. Ik blijf berichtjes krijgen over hoe netjes hij meeloopt aan de lijn, hoe graag hij knuffelt, hoe graag hij geborsteld word, hoe lief hij is als hij even alleen thuis moet zijn en hoe hij ook al vanaf dag 1 zindelijk is daar, hoe hij uit zichzelf netjes op zijn plaats gaat liggen als ze gaan eten en hoe dol hij is op autorijden. Vandaag zijn we weer op visite geweest bij Loki (en mijn ouders). Hij vind het wel nog steeds even spannend als Java binnen komt, maar dat is hij meteen vergeten als hij mij ziet hp-heart

512478.jpg

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

" Ik ben trots op Loki. Op hoe goed hij het doet in zijn nieuwe huisje, hoe hij vanaf dag 1 zich al thuis voelt en hoe goed hij luistert. Ik blijf berichtjes krijgen over hoe netjes hij meeloopt aan de lijn, hoe graag hij knuffelt, hoe graag hij geborsteld word, hoe lief hij is als hij even alleen thuis moet zijn en hoe hij ook al vanaf dag 1 zindelijk is daar, hoe hij uit zichzelf netjes op zijn plaats gaat liggen als ze gaan eten en hoe dol hij is op autorijden. Vandaag zijn we weer op visite geweest bij Loki (en mijn ouders). Hij vind het wel nog steeds even spannend als Java binnen komt, maar dat is hij meteen vergeten als hij mij ziet  "

Wat een fijne update! Voor jou moet dat ook wel een geruststelling zijn dat het nu zo goed gaat met hem smile
Woont hij nu bij je ouders dan of gewoon iemand die in de buurt woont van je ouders? 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" Wat een fijne update! Voor jou moet dat ook wel een geruststelling zijn dat het nu zo goed gaat met hem Woont hij nu bij je ouders dan of gewoon iemand die in de buurt woont van je ouders?  "

Hij woont bij mijn ouders ja hp-shiny

Ze hadden hem meteen meegenomen na het 1e bezoek, en ze zeggen dat hij nooit meer weg gaat. Ze zijn ontzettend blij met hem, en ik ben blij dat ik Loki nog kan zien en cadeautjes kan geven tongue-out.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Penny doet het zoooo goed met muilkorf training. Het begin ging wat moeizaam, maar nu gaat het echt super. Ik ben dinsdag begonnen en zie nu elke dag heel veel verbetering. Ze vind het ook heel leuk, als ik hem pak wordt ze blij en als ik hem weg leg gaat moeilijk doen omdat ze verder wil.

 

512481.jpg

 

(Penny krijgt een muilkorf omdat ze tijdens het wandelen alles eet wat ze vind en het ondanks clicker training alleen maar erger wordt. De muilkorf is om haar tegen gevaarlijke en giftige dingen te beschermen en om training makkelijker te maken)

 

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Ik ben trots op Loki. Op hoe goed hij het doet in zijn nieuwe huisje, hoe hij vanaf dag 1 zich al thuis voelt en hoe goed hij luistert. Ik blijf berichtjes krijgen over hoe netjes hij meeloopt aan de lijn, hoe graag hij knuffelt, hoe graag hij geborsteld word, hoe lief hij is als hij even alleen thuis moet zijn en hoe hij ook al vanaf dag 1 zindelijk is daar, hoe hij uit zichzelf netjes op zijn plaats gaat liggen als ze gaan eten en hoe dol hij is op autorijden. Vandaag zijn we weer op visite geweest bij Loki (en mijn ouders). Hij vind het wel nog steeds even spannend als Java binnen komt, maar dat is hij meteen vergeten als hij mij ziet  "

Wat goed! En super natuurlijk dat je hem nog kan zien hp-heart

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Penny doet het zoooo goed met muilkorf training. Het begin ging wat moeizaam, maar nu gaat het echt super. Ik ben dinsdag begonnen en zie nu elke dag heel veel verbetering. Ze vind het ook heel leuk, als ik hem pak wordt ze blij en als ik hem weg leg gaat moeilijk doen omdat ze verder wil.
 

 
(Penny krijgt een muilkorf omdat ze tijdens het wandelen alles eet wat ze vind en het ondanks clicker training alleen maar erger wordt. De muilkorf is om haar tegen gevaarlijke en giftige dingen te beschermen en om training makkelijker te maken)
  "

Knap hoor! En alleen maar goed dan toch om te kiezen voor een veilige oplossing in de vorm van een muilkorf. Heb ik bij Senn bijna nog overwogen, maar hij stopt dus nu grotendeels met eten van wat niet van hem is. Als ik een hondenkoekje op tafel leg en zeg: 'is voor poesje' blijft ie er heel beteuterd naar kijken, en dan van mij naar mij hp-cry Buiten laat hij voor 80-90% alles liggen. 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

" Knap hoor! En alleen maar goed dan toch om te kiezen voor een veilige oplossing in de vorm van een muilkorf. Heb ik bij Senn bijna nog overwogen, maar hij stopt dus nu grotendeels met eten van wat niet van hem is. Als ik een hondenkoekje op tafel leg en zeg: 'is voor poesje' blijft ie er heel beteuterd naar kijken, en dan van mij naar mij  Buiten laat hij voor 80-90% alles liggen.  "

Bij Penny gaat het in fases. Soms heeft ze een periode dat ze niets eet en nu heeft ze een periode dat ze alles eet (al is het nog nooit zo extreem geweest als nu). Ze zal hem dus ook niet altijd dragen, alleen op momenten dat ze het veel doet en op plekken waar het gevaarlijk is (bbq veldjes, daar liggen kippenbotjes). In huis laat Penny ook alles liggen. Ik kan kaas op de grond leggen en als ik zeg dat ze het niet mag eten loopt ze er gewoon overheen. Buiten lukt dat gewoon niet :)

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden 3 doggies

honden foto van Sas en haar honden

" Hij woont bij mijn ouders ja 
Ze hadden hem meteen meegenomen na het 1e bezoek, en ze zeggen dat hij nooit meer weg gaat. Ze zijn ontzettend blij met hem, en ik ben blij dat ik Loki nog kan zien en cadeautjes kan geven . "

Wat een goede oplossing, Brenda ! Fijn voor jullie allemaal. Top hp-thumbsup

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Hij woont bij mijn ouders ja 
Ze hadden hem meteen meegenomen na het 1e bezoek, en ze zeggen dat hij nooit meer weg gaat. Ze zijn ontzettend blij met hem, en ik ben blij dat ik Loki nog kan zien en cadeautjes kan geven . "

Wat een  fijne update,ik snap je ouders zo een leuke hond, het is gelukkig  allemaal goedgekomen. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 17 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1718 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Hallo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^