Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar

" Dat is leuk en een mooi compliment! "

Leuk he! Ze hebben alle 3 al wel eens opnames meegemaakt, maar dat waren maar slechts luttele seconden beeld of een fotoshoot. Nu zou het toch wel om wat meer gaan en de rol is helemaal perfect voor Piiri hp-angel

honden page profiel DagmarDagmar

Mijn ouders .. voor de filmopname selectie vroegen ze nog om een specifiek filmpje van de hond.

Mijn ouders en een zus ingeschakeld om te spelen en die mensen doen dat gewoon haha. Hilarische beelden en zus had zelfs haar politie uniform aangedaan hahahaha, helemaal echt.

 

Hopelijk levert het wat op, maar anders heb ik ferm goed gelachen vandaag !

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Mijn ouders .. voor de filmopname selectie vroegen ze nog om een specifiek filmpje van de hond.
Mijn ouders en een zus ingeschakeld om te spelen en die mensen doen dat gewoon haha. Hilarische beelden en zus had zelfs haar politie uniform aangedaan hahahaha, helemaal echt.
 
Hopelijk levert het wat op, maar anders heb ik ferm goed gelachen vandaag ! "

En dit filmpje ga je natuurlijk met ons delen ….? laughing

honden page profiel DagmarDagmar

Even zien of dat werkt, staat verborgen op YouTube 

 

 

 

 

 

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje)

honden foto van Lineke & Saar(tje)

" Even zien of dat werkt, staat verborgen op YouTube 
 

 
 
 
  "

Het werkt laughing. Briljant haha 

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Even zien of dat werkt, staat verborgen op YouTube 
 

 
 
 
  "

Hahaha er gebeurd hier zooo veel! Waar kijk ik naar tongue-out En gaat je pa nou ergens mee gooien? 10/10 acteerwerk van iedereen! 

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa*Shauni *Sky~Jinx~Sansa*goedgekeurde fokker

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa*

Sky heeft vorig weekend haar laatste wedstrijden gespeeld in het hoogste programma gehoorzaamheid. 
Na 7 jaar wedstrijden te hebben gespeeld mag ze nu gaan genieten bij de veteraantjes. 
In 2017 werd ze vice Belgisch kampioen en ook in het hoogste programma liet ze zich niet kennen. 

Ik ben enorm trots op haar, maar vooral ook enorm dankbaar dat we dit samen allemaal hebben kunnen bereiken hp-heart547413.jpg

honden page profiel RensRens 3 doggies

honden foto van Rens

Gisteren met Freddie de derde les detectie gedaan en het is zo leuk om te zien hoe snel hij het allemaal oppakt...Een echt natuurtalentje als ik de instructrice mag geloven cool

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Erg trots op May. Vanochtend voor het eerst gaan steppen met nog een groep honden. Ik leende daarvan 1 hond en May mocht ernaast voor de step. 

Dat ging zo een beetje hoe je, je kunt voorstellen. De leenhond trok netjes hoe het hoorde al wel op rustig tempo en May ja die liep mee heeft totaaal niet getrokken en heb ik ook maar los gedaan want soms werd ze wel voortgetrokken.

 

Maargoed z eheeft wel de hele route (oke 2 zelfs met lange en kortere pauze tussendoor) netjes meegerend. Voor me, naast me en gedeeltelijk achter ons. Heerlijk! 

Ze was de oudste en meest onervaren qua trekken maar ze trekt het nog wel. 

Daarnaast was het ook gewoon prachtig om die honden zo aan het werk te zien!! 

En May wel zien genieten, zoo heerlijk!

honden page profiel DagmarDagmar

Voor de 1ste keer ontspannen thuiskomen van wandeling met Treskor, ook Treskor was niet volledig over zijn toeren.

Hij nam koekjes aan op wandeling, zocht ze zelfs in het gras (alleen jammer dat het gedroogde lever was, dat is zo vreselijk om te maken sealed).

Het laatste stuk in de straat verkoos hij zelfs om zonder speeltje vast, gewoon naast me te wandelen en te kijken naar me om beloond te worden hp-heart

honden page profiel DagmarDagmar

volgende week starten de filmopnames, heel erg benieuwd naar deze ervaring !

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" volgende week starten de filmopnames, heel erg benieuwd naar deze ervaring ! "

? vertel, ik heb het gemist...

honden page profiel DagmarDagmar

" ? vertel, ik heb het gemist... "

Ik werd een tijdje geleden benaderd of 1 van mijn honden geschikt was voor een rol. 

Heel veel filmpjes moeten maken en doorsturen en het was nooit goed, maar blijkbaar toch wel goed genoeg sealed 

Ik had ze piiri aangeraden, maar ze kiezen toch voor Treskor ... Ik vrees voor een Squid game 2.0 in dat geval, maar ze waren verwittigd haha.

Er zijn best een groot aantal draaidagen , dus het is best een aanwezige rol, ben erg benieuwd. Hopelijk doet er een bekende acteur mee cool

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

Cool! Treskor gaat voor een Oscar cool

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik werd een tijdje geleden benaderd of 1 van mijn honden geschikt was voor een rol. 
Heel veel filmpjes moeten maken en doorsturen en het was nooit goed, maar blijkbaar toch wel goed genoeg  
Ik had ze piiri aangeraden, maar ze kiezen toch voor Treskor ... Ik vrees voor een Squid game 2.0 in dat geval, maar ze waren verwittigd haha.
Er zijn best een groot aantal draaidagen , dus het is best een aanwezige rol, ben erg benieuwd. Hopelijk doet er een bekende acteur mee  "

oooow wat leuk!!!! Daar moet je een topic over openen, leuk, leuk.

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

erg trots op King vanavond. Ik had een bespreking dus er kwamen stuk of 5 mensen over de vloer. Meestal is hij hyper en loopt over iedereen heen. Ik heb hem de afgelopen tijd commando plaats geleerd en dat is met suc6 gelukt. Ik gaf heb het commando plaats hij ging rustig liggen en ik gaf hem runderekophuid (sorry stonk wel een beetje hahaha). Hij heeft lekker lopen knabbelen. af en toe ging hij wel ff druk doen maar toen zei ik nee King kom hier en plaats. En meneertje deed het. Ben trots echt waar. Na enkele tijd hoefde ik hem geen eens meer in de gaten te houden en konden we gewoon alles vrij doen.    

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" erg trots op King vanavond. Ik had een bespreking dus er kwamen stuk of 5 mensen over de vloer. Meestal is hij hyper en loopt over iedereen heen. Ik heb hem de afgelopen tijd commando plaats geleerd en dat is met suc6 gelukt. Ik gaf heb het commando plaats hij ging rustig liggen en ik gaf hem runderekophuid (sorry stonk wel een beetje hahaha). Hij heeft lekker lopen knabbelen. af en toe ging hij wel ff druk doen maar toen zei ik nee King kom hier en plaats. En meneertje deed het. Ben trots echt waar. Na enkele tijd hoefde ik hem geen eens meer in de gaten te houden en konden we gewoon alles vrij doen.     "

Mooie vooruitgang! Volgens mij ben je echt grote stappen vooruit aan t maken qua opvoeding, ook goed dat je op cursus gaat

honden page profiel DagmarDagmar

" oooow wat leuk!!!! Daar moet je een topic over openen, leuk, leuk. "

Ik weet niet of het interessant genoeg zal zijn, en al helemaal niet hoeveel ik daar mag over zeggen eigenlijk :-/

Ik ben echt benieuwd naar wie de acteurs zullen zijn (of regisseur), het zou erg gaaf zijn als dat een bekend persoon zou zijn. Treskor wordt de hond van het hoofdpersonage dus dichtbij zal wel lukken. Nu, het kan ook nog een Nederlands film ipv vlaamse zijn, dat weet ik nog niet. Sowieso wel nederlandstalig want het script is in het Nederlands.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik weet niet of het interessant genoeg zal zijn, en al helemaal niet hoeveel ik daar mag over zeggen eigenlijk :-/
Ik ben echt benieuwd naar wie de acteurs zullen zijn (of regisseur), het zou erg gaaf zijn als dat een bekend persoon zou zijn. Treskor wordt de hond van het hoofdpersonage dus dichtbij zal wel lukken. Nu, het kan ook nog een Nederlands film ipv vlaamse zijn, dat weet ik nog niet. Sowieso wel nederlandstalig want het script is in het Nederlands. "

Nou ik ben benieuwd, ik hoop dat je iets mag vertellen, maar dat zou ik inderdaad even navragen.

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Altijd trots op Scotty als we door de (binnen)stad lopen, ook al is het niet echt een hele prestatie. Trots dat hij altijd zo netjes aan een slappe lijn loopt, en vaak zelfs kiest om naast me te lopen, ook al mag hij als het niet druk is van mij best wat van de lijn gebruiken. Trots dat hij zich zo enorm netjes gedraagt in de winkel (we mochten even de boekhandel in), mensen negeert, heel dicht naast me blijft, niet overdreven rond gaat snuffelen en als ik iets bekijk gewoon relaxt naast of achter me gaat zitten. En ook eigenlijk wel trots dat hij het nu gewoon fijn vindt en er zelf wel eens aangeeft door de stad te willen lopen, waar hij er vroeger nog wel wat gestrest van werd. Als hij helemaal zelf mocht kiezen was hij in iedere winkel even gaan kijken, zo nieuwsgierig is hij wel, maar dat doen we toch maar niet hp-sleephappy

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Ik ben zooo ontzettend trots op May!!

 

Ze is echt een kompas!

Ik snap echt echt echt niet hoe ze het gedaan heeft..

 

Ik zei haar vanochtend we lopen naar Simba, de akita haar 'broer'. Dat is op de kortste route 5.5km. We lopen er vaker heen, om want we lopen meestal 9km. Prima.

 

Maaar May mocht zelf de route kiezen prima! Ze liep totaal anders dan we ooit hadden gelopen. Door straten die ik niet kende, plekken waarvan ik niet iwst dat ze er waren. Maar kwam wel op de plaats van bestemming uit! Nouuu ik weet niet hoe echt niet...

Maar zooo trots op haaar!!

 

Ze liep nog langs een huis waar ik 12 jaar terug woonde. Dus ik nog even naar aan het staren was, kijken of er nog wat veranders was ed. May liep aan de flexi. Was vast doorgelopen tot het einde van de lijn en stond stil. Ik keek weer naar May die licht gefixeerd ergens naar keek. Ze was vast voor het huis erna gelopen maar daar zat dus een kat in de voortuin en May keek ernaar en stond erbij hp-thumbsup.

Waarop ik haar een brave pupper noemde die door mocht lopen. Ze heeft namelijk nog wel eens de neiging om op katten te reageren. Ze kan het zo goed, ze weeet hoe het moet. Voert het allene niet altijd uit.. hp-angel

honden page profiel Wendy & FlorisWendy & Floris

honden foto van Wendy & Floris

Ik ben ontzettend trots op hoe Floris vanmorgen reageerde op de regelmatige knallen hp-heart. Er zitten hier veel boeren, jagers en wild, dus daar krijgen we in bepaalde periodes wekelijks tot meerdere keren per week mee te maken. Normaal gesproken verstijft hij na een paar knallen, waar je hem na elke knal meer stresssignalen ziet vertonen, of begint hij te snelwandelen, waarbij hij verder alles negeert.

Hij begint de laatste tijd steeds beter te reageren. Vanmorgen bleef hij ondanks de regelmatige knallen wel rustig lopen, rondsnuffelen, koekjes aannemen en plasjes doen. Er was natuurlijk nog steeds spanning te zien, maar het is al een wereld van verschil met een paar maanden terug. hp-shiny

pagina 41 van 41 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende forumvraag: Drachtig hondje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^