Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Heel erg trots op Penny. Ze zit sinds gisteravond bij een opvang en doet het zo goed. Blijkbaar heeft ze nog geen moment gepiept (zelfs 's nachts niet) en is ze al behoorlijk goed gewend. Ze slaapt lekker veel, bedelt om eten en maakt nu al veel contact met degene die haar verzorgt (wat bijzonder is omdat ze erg afstandelijk kan zijn naar mensen die ze niet goed kent).

 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MurphyMurphy 3 doggies

honden foto van Murphy

Ik hoorde vanochtend dat onze buren misschien in februari een nieuwe hond gaan nemen! Alle honden hier in de buurt zijn oud en willen niet spelen, dus als ze een jonge hond hebben heeft Murph (hopelijk) eindelijk een speelmaatje. Ze zijn gek op Duitse doggen en hebben nu een golden dus het zal qua formaat en lompheid ook redelijk in de buurt komen. Word er helemaal blij van!

En nog even zodat het ook over Murph gaat en hoe trots ik ben; ze heeft nu bijna onder de knie dat ze haar kong moet komen brengen als ze eten wil. Ik moet haar vaak nog even een laatste zetje geven om hem echt in m'n handen te geven, maar ze legt hem nu vaak al bij me neer "vullen die handel!!". hp-shiny

honden page profiel Sug_063Sug_063 3 doggies

honden foto van Sug_063

" Ik hoorde vanochtend dat onze buren misschien in februari een nieuwe hond gaan nemen! Alle honden hier in de buurt zijn oud en willen niet spelen, dus als ze een jonge hond hebben heeft Murph (hopelijk) eindelijk een speelmaatje. Ze zijn gek op Duitse doggen en hebben nu een golden dus het zal qua formaat en lompheid ook redelijk in de buurt komen. Word er helemaal blij van!
En nog even zodat het ook over Murph gaat en hoe trots ik ben; ze heeft nu bijna onder de knie dat ze haar kong moet komen brengen als ze eten wil. Ik moet haar vaak nog even een laatste zetje geven om hem echt in m'n handen te geven, maar ze legt hem nu vaak al bij me neer "vullen die handel!!".  "

Kei leuk! Wij hebben geluk in ons straat zijn er 3 pups met fado erbij geteld 4 :) wij Boffen wel! Ook leuk Want dan gaan ze samen opgroeien en Doen gek samen! Maar in d buurt lopen er heel veel pups dus we hebben altijd s’morgens vroeg een dikke half uurtje puppy groep hahaha! Kei leuk! Ik word er ook blij van voor jou. hp-shiny

honden page profiel DagmarDagmar

Niet trots, gewoon blij. Accidentje van dinsdag moet ik enkel een consultatie voor betalen, ik had al op een weer grotere uitgave gerekend, want ze is er toch een eind aan bezig geweest met uitkuisen en dichtnaaien, volledige narcose, gas narcose, onverwachts er moeten naar kijken etc... Dus dit is wel een erg fijne meevaller.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Super happy, zo een goede wandeling gehad. Stuk of 14 hondjes tegen gekomen in alle maten en vormen en bijna alles ging hp-thumbsup Meneer ging zelf heel beleefd liggen en bij een ander stel van twee? Begroeting in playbow. Bij start van de wandeling reageerde 1 hond (beiden aan de lijn) snert omdat meneer aan de lijn? Zich nog steeds geen houding weet te geven in de begroeting. Ouwe sluiper zeg maar tongue-out Botty reageerde wel terug maar niet zo als dat ik normaal gewend ben. Grommen, blaffen, dat ik hem mee moet sleuren en 3 minuten bezig ben de kalmte terug te brengen. Ditmaal beetje psycho doen zonder geluid voor een paar seconden en daarna fijn doorlopen hp-shiny

 

Heerlijke tips van Stilwell https://positively.com/dog-behavior/aggression/leash-aggression/ Geen hond is namelijk hetzelfde.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Het was gister maargoed nog altijd errrug trots op May!!

Ik ben met May naar mijn werk gelopen, kleine omweg via het bos, en daarna loop ik zoiezo nog door de weilanden ed. 

 

Maar ik loop ook langs een kinderboerderij. Nuja ikloop op het voetpad, daarnaast nog wat gras, een sloot van zeg 2 meter breed en de wei waar schapen, vakren en wat ganzen staan. Nu zijn vooornamlijk schapen een grote trigger voor May, ganzen soms en een varken geen idee. 

Ze mogen daar loslopen maar dat had ik net May nog niet gedaan want he kinderboerderij..

 

Maaar gister, gister heb ik het geprobeerd, May links naast mij. Volg commando, voertje erin, nog wat verschillende trucjes gedaan maaar het ging super ze heeft er dus niet naar op of om gekeken. En eenmaal voorbij d ekinderboerderij het vrij commando gekregen en hoppa lekker verder gelopen en gesnuffeld.

 

Super trots op hoe ze dat deed!

honden page profiel DagmarDagmar

Vanmorgen met mijn dame gaan wandelen, al vroeg, maar blijkbaar waren tientallen mensen met nog meer tientallen kleine hondjes ook op dat lumineuze idee gekomen... Maar gewoon állemaal straal genegeerd.

Ze kon zelfs even helemaal illegaal los om even te zwemmen. 

Het was zalig hp-heart

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~Britt, Maui & Fanu ~

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

547157.jpg547156.jpg

 

Dit heerlijke mannetje is tweede geworden op onze eerste show met een Veelbelovend score hp-heart

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een heeeeerlijk foto Britt haha. De trots spat ervan afhp-heart. Buiten dat: gefeliciteerd!!

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Vanmorgen met mijn dame gaan wandelen, al vroeg, maar blijkbaar waren tientallen mensen met nog meer tientallen kleine hondjes ook op dat lumineuze idee gekomen... Maar gewoon állemaal straal genegeerd.
Ze kon zelfs even helemaal illegaal los om even te zwemmen. 
Het was zalig  "

Wat knap zeg!

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Ik ben ook erg trots op Jake. Ik probeer losloopgebieden te vermijden gezien Jake continu belaagd wordt door andere intacte reuen omdat Jake vermoedelijk in zijn testosteron piek zit? Vandaag een leuke wandeling uitgezocht in aalijngebied en hij liep echt de hele 8 km keurig netjes mee aan een relatief korte lijn. Echt super trots!

honden page profiel DagmarDagmar

Heerlijk is dat he, dat maakt het houden van honden weer even helemaal leuk hp-heart

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  
Dit heerlijke mannetje is tweede geworden op onze eerste show met een Veelbelovend score  "

Zo trots op jullie hp-heart

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Up.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

laughingIk ben super trots op Fado ! Voor een pup luistert hij super hp-shiny nouja voor een puber! Aan de lijn gaat t Beter! En tip van de trainer heeft idd gewerkt Want hij gromt af en toe en blaft erbij nog wellis.Nog op afstormen op hondne moeten we aanwerken maar eerst goed oefen dat hij altijd nr me toe komt als ik m roep ( ja ja ja al banen in de oren) t gaat echt super ik ben echt blij met hem! En hij is zoo lief!!hp-shinyhp-heart Ik hoop dat t zo blijft ! Hij verdient volgens mij echt wel een medialle van mij 

honden page profiel DagmarDagmar

Mijne bompa, bijna 11 maar draaft met gemak 20 minuten op de loopband.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Mijne bompa, bijna 11 maar draaft met gemak 20 minuten op de loopband. "

Ging t makkelijk aanleren op een loopband? Wil t ook graag proberen als die van mij groter is! 

honden page profiel DagmarDagmar

" Ging t makkelijk aanleren op een loopband? Wil t ook graag proberen als die van mij groter is!  "

Met goede begeleiding gaat dat vrij snel.

Mijn teef had er een pure schrik voor omdat ze er de 1ste keer gewoon werd opgezet en dat spel meteen op volle snelheid werd aangezet.

Ondertussen al veel wijzer geworden gelukkig en zelfs zij loopt er nu met plezier op.

honden page profiel DanielleDanielle

Trots op hoe Nero andere honden benadert en zich aanpast aan de ander. hp-heart Onbedoeld is hij een soort therapiehond geworden voor andere honden hahaha. Vooral baasjes van kleine hondjes, die laten hun hond gewoon naar Nero gaan omdat ze weten dat hij ze heel rustig benadert. Die baasjes denken zelfs dat Nero een rustige hond is haha. 

 

In de buurt hebben we een dwergkees die helemaal tekeer gaat als een grote hond in de buurt is. Dat baasje vroeg mij om samen te lopen met de honden om de dwergkees te trainen met Nero (grote hond). Het ging zó goed, ze konden goed naast elkaar lopen en op een gegeven moment als Nero ergens aan het snuffelen was, wachtte dwergkees tot hij eraan kwam. Baasje heeft stukje gefilmd en naar de hondentrainer gestuurd. Want ze hebben al zo vaak geoefend met grote honden met training maar zonder succes. Hondentrainer was echt blij verrast hoe goed het ginghp-heart

 

Ook woont er hier een oudere hond met 3 poten in de buurt. Als ik of mijn vriend langslopen voorbij het huis, komt het baasje gelijk met de hond naar buiten om even Nero te begroeten. Ze vertelde dat ze in Nero echt een maatje zien want de meeste honden zijn te ruig voor hem, maar Nero is zo voorzichtig met dat hondje laughing

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

547234.jpg

Elke dag een beetje groterhp-heart

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Prachtige honden heb je,

deze is mijn favoriet

546792.jpg

Als ik toch een rashond zou willen, dan vind ik uiterlijk dit geweldige honden, karakter ken ik niet goed, alleen van jouw verhalen, maar ja, ik zal altijd een herplaatser nemen..

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

" Prachtige honden heb je,
deze is mijn favoriet

Als ik toch een rashond zou willen, dan vind ik uiterlijk dit geweldige honden, karakter ken ik niet goed, alleen van jouw verhalen, maar ja, ik zal altijd een herplaatser nemen.. "

Dankjewel yooophp-heart

 

Die foto is ook een van mijn favorieten! Heb hem ook ingesteld als achtergrond van mijn vergrendelscherm op mijn telefoonhp-shiny

 

Ik vind de karakters echt heerlijk! (Ik kan je wel een beschrijving sturen? Maar ik weet niet of iedereen daar op zit te wachten in het trots topic haha) en natuurlijk alleen als je het ook leuk zou vinden!

 

Ze zijn echt alles wat ik zoek in een hond en ik vermoed dat ik ook niet snel een ander ras neem dan een collie of een kelpie (maar zeg nooit nooithp-angel)

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Dankjewel yooop
 
Die foto is ook een van mijn favorieten! Heb hem ook ingesteld als achtergrond van mijn vergrendelscherm op mijn telefoon
 
Ik vind de karakters echt heerlijk! (Ik kan je wel een beschrijving sturen? Maar ik weet niet of iedereen daar op zit te wachten in het trots topic haha) en natuurlijk alleen als je het ook leuk zou vinden!
 
Ze zijn echt alles wat ik zoek in een hond en ik vermoed dat ik ook niet snel een ander ras neem dan een collie of een kelpie (maar zeg nooit nooit) "

Ja leuk, pb me maar..laughing

honden page profiel chay & dolcichay & dolci

honden foto van chay & dolci

" Prachtige honden heb je,
deze is mijn favoriet

Als ik toch een rashond zou willen, dan vind ik uiterlijk dit geweldige honden, karakter ken ik niet goed, alleen van jouw verhalen, maar ja, ik zal altijd een herplaatser nemen.. "

Hier ook besloten na dolcinea voor een herplaatser te gaan zoveel leukerds gezien al ook hp-heart 

 

totaal off topic sorry laughing

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Zo trots op mijn lieve dame, hoe ze het de laatste tijd allemaal zo goed doet, hoe ze nogsteeds langzaam aan het leren is dan andere honden prima door haar genegeerd kunnen worden, af en toe moeten we een stapje terug doen, maar de laatste tijd bijna alleen maar vorderingen. 

Ze is er zelf ook trots op volgens mij, en zo veel relaxter ook. 

 

547268.jpg

honden page profiel MurphyMurphy

honden foto van Murphy

" Zo trots op mijn lieve dame, hoe ze het de laatste tijd allemaal zo goed doet, hoe ze nogsteeds langzaam aan het leren is dan andere honden prima door haar genegeerd kunnen worden, af en toe moeten we een stapje terug doen, maar de laatste tijd bijna alleen maar vorderingen. 
Ze is er zelf ook trots op volgens mij, en zo veel relaxter ook. 
  "

Ahhh super lief koppie ook! hp-heart

honden page profiel Britt, Maui & Fanu ~Britt, Maui & Fanu ~

honden foto van Britt, Maui & Fanu ~

Fanu mag volgende week voor het eerst mee in de praktijkjacht!! 

547281.jpg

honden page profiel DagmarDagmar

Aan het werk zijn en waar Treskor normaal bij ons op de bureau ligt, rent hij nu buiten op de weide met 2 honden van het werk zelf. Vooral de beauceron teef is leuk, heerlijk beuken en ondersteboven lopen hp-angel

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Op me, myself and I tongue-out (en hulp van mijn vrouwke natuurlijk) 45 jaar verzamelde troep op een zolder met een driehoek dak... HEEEEEETTTT!!! Een tapijt wat al 20 jaar geen stofzuiger had gezien? Vandaag, uitgesorteerd en leeg hp-smile Ik hoef er dus nooit meer op, via die krakkemikkige houten lader, het luik te sluiten via de houten balustrade boven het trappengat op mijn leeftijd ook nog yell

 

Heb wel 20 gordijnrails, 29 dozen, incl piepschuim waar ooit apparatuur inzat, 4 tapijten, 3 rollen nieuw behang, heel veel sierkussens en nog meer van die zooi gevonden. Maar ook veel, foto's, boeken, stripboeken, 2 trouw boekjes, diploma's, rapporten en oud antiek speelgoed. Van de troep dus 5 dozen uitzoek werk van wie wat wilt bewaren. But I did it hp-shiny

honden page profiel DagmarDagmar

Met de RuPi's gaan wandelen en terwijl eens op de camera gespiekt. Dat had ik 6 maanden geleden en niet gedacht hp-heart

 

547353.jpg

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 38 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 3839 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Hallo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^