Lhasa Apso fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Lhasa Apso fokkers op de HondenPage.

my-way-of-life my-way-of-life my-way-of-life

Kleine Lhasa-Apso kennel in het noorden van het land. Af en toe pups die in de huiskamer groot worden. Ik ben lid van de rasvereniging en fok dan ook volgens hun regels. De ouder dieren ondergaan de verplichte PRA en Catarac oogtest.

Destination of Love, Lhasa apso kennel Destination of Love, Lhasa apso kennel Destination of Love Destination of Love, Lhasa apso kennel Destination of Love, Lhasa apso kennel Destination of Love, Lhasa apso kennel

Wij zijn een kleine Lhasa Apso kennel te Wijchen. Wij zullen af en toe een nestje Lhasa's krijgen. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot onze website, over onze honden, de shows die zij lopen, en eventuele planning van pups. Wij zijn lid van de Dwergspaniel- en pekingeesclub, en zullen uitsluitend volgens de regels van hen, en de Raad van Beheer fokken.

Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide

Gezondheid en kwaliteitsbeleid van de juiste Boomer pups fokker bestaat, je hoeft niet tussen deze twee te kiezen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we innovatief advies combineren met een naam die gelijk staat aan succes. Wat je doelen met een jong hondje ook bedragen, Kennel van de Twentsche Weide kan je helpen ze te bereiken. Wij bieden klanten de expertise, aandacht en grondige kennis die ze nodig hebben om een puppy aan te schaffen waar ze jaren plezier mee zullen beleven. Uitgangspunt hierbij luidt, koop boomer pups met een gezonde achtergrond en steun hiermee het advies voor welzijn van alle honden. De Twentsche Weide biedt een breed scala aan diensten voor de zoekende pup liefhebber, van voeding tot opvoeding en zorg tot en met vachtverzorging. Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen,bij jouw zoektocht naar een verantwoord gefokte Boomer. De overdaad aan info over pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je écht terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent. Met aanwezige beschikbare kennis en ervaring met verschillende kruisingen krijg je het advies en de steun die je nodig hebt,wat je situatie ook is. Gedreven passie zorgt ervoor dat er altijd bij geleerd wordt zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Wanneer onze Boomer pups succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen,wanneer zij ons bij iemand anders aanraden weten we dat we op het juiste spoor zitten. Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van Boomer pups. Met jaren aan ervaring in de branche heeft de Twentsche Weide een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het betreft de aard van aanwezige waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en goed advies zijn de hoekstenen van onze Boomer pups Kennel.

Kleinschalige Lhasa Apso kennel die voorlopig van plan is slechts enkele nestjes te fokken. Lid van de rasvereniging en de richtlijnen van de Raad van Beheer volgend.

EL Minja's Lhasa Apso Topkennel EL Minja's Lhasa Apso Topkennel EL Minja's Lhasa Apso Topkennel

Exclusieve Lhasa Apso kennel EL Minja's, op mijn website kunt u heel veel informatie vinden over de Lhasa Apso rashond. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in de hondenfokkerij en tientallen kampioenen gefokt op het hoogste niveau. Ik ben lid van meerdere rasverenigingen. Als gerenommeerde fokker staat voor mij een GEZONDE Lhasa Apso met vrolijk karakter voorop!

kennel van zon kennel van zon kennel van zon kennel van zon kennel van zon

Ik fok al 30 jaar honden, op dit moment alleen nog dwerg poedels. verder heb ik al 25 jaar een trimsalon.

Lhasa v.d. Twentsche Weide Lhasa v.d. Twentsche Weide

Kleine Lhasa Apso huiskennel met af en toe een nestje Raszuivere lhasa pups voor de echte liefhebber van dit ras. Aangesloten bij de Raad van Beheer. Ik fok uitsluitend met geschikte ouderdieren, gezondheid en karakter van de lhasa apso staan bij mij voorop. Voor verdere informatie en lhasa pup planning verwijs ik u graag door naar de website.

Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide

Mag ik mij even aan u voorstellen, ik ben Nati en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Twente Overijssel. Ik heb één grote hobby naast mijn werk als verzorgende en mijn gezin, namelijk de lhasa apso. Dit oosterse rashondje heeft een speciale plek in mijn hart, en dat van onze gezinsleden. Ik ben aangesloten bij de raad van beheer en ben voorstander van een goed fokbeleid. Wist u dat Lhasa de traditionele hoofdstad is van Tibet. De Lhasa Apso's komen oorspronkelijk ook uit tibet, hij werd gefokt door boeddhistische monniken. De geschiedenis vertelt ons dat lhasa Apso's als waakhond en als beschermer werden gehouden. Deze honden hebben een typisch oosters karakter, afstandelijk voor vreemden, trots vol humor en zelfs wat arrogant, als de tibetaanse bevolking zelf.Lhasa Apso is een klein ras met een gemiddelde hoogte tussen 25 en 28 centimeter. De verzorging van de Lhasa Apso vacht vraagt wel om aandacht, de hond dient wekelijks goed geborsteld te worden.Ze hebben de meest uiteenlopende vacht kleuren, er zijn echter bepaalde kleuren die als onwenselijk worden geacht. Ook zit er elk jaar verschil in de vachtkleur van de hond deze is het ene jaar lichter dan het andere, niet vreemd dat Lhasa Apso de kameleon onder de honden genoemd wordt. De Lhasa Apso is een vrolijke, zelfbewuste hond met een bijzonder goed uithoudingsvermogen. Over het algemeen blaffen deze honden weinig, maar zijn wel waaks. Ze hebben goede mensenkennis en kunnen over het algemeen goed overweg met kinderen, ze stellen hierbij wel duidelijk hun grenzen. Een Lhasa Apso leert snel maar zal zich niet snel laten drillen, uit respect voor zijn baas zal hij iets doen en anders niet.Uit eigen ervaring kunnen we spreken van een vriendelijke,gezellige huisgenoot die bij thuiskomst altijd op je zal wachten als je even de deur uit bent geweest.

mi-amor

wij zijn een familiale kennel van lhasa apso,s onze lhasa apso pups hebben een stamboom sint hubertus zijn getest op hun ogen en vrij bevonden en dna getest al onze ouderdieren zijn geshowd en zijn kampioenen voor meer info bel ons 011342373 gsm0475473814 op onze site zie je ook alle info www.mi-amor.be

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Lhasa Apso fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Lhasa Apso ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Lhasa Apso? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Lhasa Apso? Kijk dan bij de Lhasa Apso rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Lhasa Apso fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Lhasa Apso puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^