Berner Sennenhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Berner Sennenhond fokkers op de HondenPage.

Just Summi's Angels

Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker van Berner Sennenhonden. Gemiddeld zullen wij 1 nestje per jaar hebben. Het volgend nestje zal eind 2012 gepland staan.

geen kennelnaam geen kennelnaam

Wij zijn geen kennel maar een particulier adres. We fokken af en toe een nestje bernersennen met stamboom. Voor meer info kijk op onze website. bernergroetjes Laika en Tess Ludy en Marion van Dijk

wij zijn een beginnend kennel van berner sennen honden die dit als hobby doen

Berners v.d Samaika Berners v.d Samaika

Hallo,Sinds 1982 fokken wij af en toe een nestje berner sennenhonden,altijd met Stamboom St.Hubertus(FCI) en volgens de reglementen van de rasclub.Momenteel hebben wij een prachtige aangekeurde reu ter dekking(zie foto's) Groetjes Lucien en Liesbeth

Bernersennenfriesland

Onze berner sennen hond Kyra is een prachtige teef van 3 jaar oud. Ze is HD a 40 en ED vrij. wij verwachten in 2013 pups bij Kyra. De pups groeien op in huis zodat ze alle liefde en zorg krijgen die nodig is. Groetjes en pootjes uit Friesland

De KilCliffHoeve De KilCliffHoeve De KilCliffHoeve De KilCliffHoeve De KilCliffHoeve

De KilCliffhoeve, Wij hebben al vanaf 2001 Berner Sennen. Dit is een kleine kennel die eens per 2 jaar een nestje heeft. Als u informatie of anderen vragen heeft neem dan contact op met ons,we staan u graag te woord.Het contact kan via de email.

Wij wonen boven in het mooie friesland op een grote boerderij. Naast ons werk fokken Wij zo nu en dan een nestje met onze friese stabij en 4 bernersennen honden. Alle honden zijn bij ons gekeurd en hebben de hoogste status behaald op deze testen. Ook hebben ze een stamboom. Wij fokken om het ras te verbeteren, dus altijd met een reu welke ook een stamboom en alle testen met ook de beste status heeft.

We zijn kleinschalig en houden de gezondheid van ons geliefde ras hoog in het vaandel. Sinds 1999 zijn we actief in het Berner Sennen wereldje. Onze Berner Sennenhonden hebben mooie stambomen met veel langleven en gezondheid, hier zijn we dan ook heel trots op ! Het is een prachtig ras met een geweldig karakter. Bezoek onze website en geniet van de vele foto's.

From Glenfar Bears

Kleine liefhebberskennel van Berner Sennenhonden waar af en toe een nestje geboren en opgevoed zal worden in huiselijke kring. Voor meer info kijk op mijn site of neem contact met ons op.

Hallo, Wij doen al 7 jaar shows met onze berner sennenhonden We zijn een kleine kennel en zullen meschien hoogstens 1 nestje per jaar fokken Rond 8 oktober word ons 1 ste nestje verwacht Alle honden zijn met stambomen Grt Yves en Elga

Kennel de Angeli Hoeve Kennel de Angeli Hoeve Kennel de Angeli Hoeve Kennel de Angeli Hoeve

Wij zijn een kleinschalige maar officiƫle hobby fokkerij in het midden van Nederland. Samen met onze Berner Kayra en 2 katten wonen wij in Soest, op korte afstand van het bos en de Soesterduinen. Alle pups die bij ons vandaan komen zullen een stamboom meekrijgen. U bent van harte welkom op onze site voor de actuele puppyagenda!

Klein Alpenhof Klein Alpenhof Klein Alpenhof Klein Alpenhof Klein Alpenhof Klein Alpenhof

Berner sennen kennel/pension. Al worden in ons pension ook wel andere honden toegestaan. Wij fokken berner sennen honden met stamboom en alleen met ouders met perfect gekeurde heupen en ellebogen. Ook af en toe een nestje boulab pups, waar veel vraag naar is. Erg leuke en geliefde combinatie met het leergierige en energieke van de labrador en het kalme vriendelijke en geliefde karakter van de berner sennen.

uut 't Waarkhuus

Wij fokken sinds 1988 Berner Sennenhonden. We hebben maximaal 1 a 2 nestjes per jaar. De a.s. ouders zijn gecontroleerd op HD, ED en DM. De pups groeien in huis op, uiteraard spelen ze met mooi weer in de tuin. We besteden veel tijd aan het zoeken naar de juiste combinatie en het socialiseren van de pups. U mag altijd op afspraak, want dan zijn we thuis, langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. Houdt U de website in de gaten? Daar wordt gemeld als een teef zwanger is, vanaf dat moment is het mogelijk om op de wachtlijst te worden geplaatst. We zijn lid van de rasvereniging NBSV.

Van 't Elisahof Van 't Elisahof Van 't Elisahof Van 't Elisahof Van 't Elisahof

Hallo, Sinds 2010 fokken wij af en toe een nestje berner sennenhonden, daarmee zijn wij een erkende berner sennen honden fokker, altijd met Stamboom door de Raad van Beheer afgegeven(FCI) en volgens de reglementen van de ras club. Momenteel hebben wij een prachtige reu ter dekking. Groetjes Bianca

Een kleine kennel in het Groene Hart. Af en toe een nest. Ouderdieren zijn altijd getest op HD en Ed. Worden altijd stambomen aangevraagd. Motto: Eerst selecteren op karakter, dan op gezondheid, dan op schoonheid. Je hebt niets aan een mooie hond, waarvan het karakter niet deugt.

van Sentehouse van Sentehouse van Sentehouse van Sentehouse

Hallo Wij zijn de kennel 'van Sentehouse' en hebben al ons eerste nestje achter de rug. Onze pups worden geboren en opgevoed in huiselijke kring. We besteden vooral aandacht aan de socialisatie van de pups zoals; huishoudapparaten, kinderen, toertje met de auto, ... Beide ouders worden getest op HD en ED Voor meer info neem contact met ons op.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Berner Sennenhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Berner Sennenhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Berner Sennenhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Berner Sennenhond? Kijk dan bij de Berner Sennenhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Berner Sennenhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Berner Sennenhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^