Fokker vermelding van Destination of Love, Lhasa apso kennel

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Destination of Love, Lhasa apso kennel is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Destination of Love, Lhasa apso kennel nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Destination of Love, Lhasa apso kennel langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Destination of Love, Lhasa apso kennel een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Destination of Love, Lhasa apso kennel
Beschrijving: Wij zijn een kleine Lhasa Apso kennel te Wijchen. Wij zullen af en toe een nestje Lhasa's krijgen. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot onze website, over onze honden, de shows die zij lopen, en eventuele planning van pups. Wij zijn lid van de Dwergspaniel- en pekingeesclub, en zullen uitsluitend volgens de regels van hen, en de Raad van Beheer fokken.

Contact
Website: http://www.destinationoflove.nl
Telefoon: 06-12155140

Adres
Woonplaats: wijchen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Destination of Love, Lhasa apso kennel is te vinden onder
- Lhasa Apso fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij zijn Lid van de Dwergspaniel- en pekingeesclub, en fokken allen volgens deze regels, en de Raad van Beheer! Dit houdt in dat de oogjes getest moeten zijn, en zij minimaal 2x naar een show zijn geweest met minimaal de uitslag g (goed)

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Er wordt alleen met ouderdieren gefokt, waarbij de ooguitslagen goed zijn. En zij dus vrij zijn van Cataract en Pra

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de inentingen die ze nodig zullen hebben. En zullen bij de dierenarts een gezondheids verklaring mee krijgen.Over het algemeen is dat de eerste pupenting. Daarnaast zullen ze om de 2 weken worden ontwormt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken oud zijn voor ze met hun nieuwe eigenaar mee mogen, en zei ook goed zelfstandig eten, en gezond zijn!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken alleen als de beide ouder dieren gezond zijn verklaard, en er minimaal 1 jaar tussen de dekkingen in zal zitten

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups zullen in de huiskamer worden geboren, en opgroeien rond de 4 weken rennen ze tussen de roedel, en vanaf hun eerste inenting gaan ze mee in de hondenbuggy om de wereld te verkennen, zodat ze zowel in als buitenshuis goed gesocialiseerd zullen zijn

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Destination of Love, Lhasa apso kennel
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Destination of Love, Lhasa apso kennelDestination of Love, Lhasa apso kennelDestination of LoveDestination of Love, Lhasa apso kennelDestination of Love, Lhasa apso kennelDestination of Love, Lhasa apso kennel

Puppy advertenties van Destination of Love, Lhasa apso kennel

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^