Shih Tzu fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Shih Tzu fokkers op de HondenPage.

Liefhebber én fokker van dit fantastische ras,sinds 1989 hebben wij Shih Tzu, sinds 1991 geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, af en toe pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties. Gezondheid én karakter staan voorop daarnaast proberen wij zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. U bent ten alle tijde welkom om een kijkje te komen nemen naar onze hondjes. Wilt u zeker weten dat we thuis zijn maak dan een afspraak, maar bent u toevallig in de buurt kom dan ook zonder afspraak gerust langs.

De shih Tzu is onze grote liefde. Wij lopen shows en proberen hier samen met de hond een goed resultaat te behalen. Af en toe fokken wij een nestje, volgens de FCI standaard. Wilt u meer info, of hebt u vragen, bezoek onze website.

Amarantha's Amarantha's

Sinds 28 September 2004 bestaat onze kennel. Als grote fan en kleine fokker van dit geweldige ras. Wij fokken af en toe een nestje volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging en hierbij staan gezondheid en karakter bij ons voorop. Uiteraard letten we daarbij ook op het uiterlijk en proberen we zo goed mogelijk aan de ras standaard te voldoen. Onze eigen honden worden getest op erfelijke oogafwijkingen voordat zij worden ingezet voor de fokkerij. Wilt u eens komen kennismaken met ons en onze honden? Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen.

Amarantha's Shih Tzu Amarantha's Shih Tzu

Sinds 28 September 2004 bestaat onze kennel. Als grote fan en kleine fokker van dit geweldige ras. Wij fokken af en toe een nestje volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging en hierbij staan gezondheid en karakter bij ons voorop. Uiteraard letten we daarbij ook op het uiterlijk en proberen we zo goed mogelijk aan de ras standaard te voldoen. Onze eigen honden worden getest op erfelijke oogafwijkingen voordat zij worden ingezet voor de fokkerij. Wilt u eens komen kennismaken met ons en onze honden? Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen.

Amazing Heroes

Af en toe Shih Tzu pups, groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen. pups worden optimaal gesocialisseerd! Momenteel pups.

Bella Vivere's

Bella Vivere's is de naam die we hebben gekozen voor onze Shih-tzu kennel in Slootdorp, Noord Holland Geïnspireerd door het prachtige ''Vivere'' van Andrea Bocelli. Bella - mooi. Vivere - leven. En dat is onze passie.. Een mooi leven, met en voor onze honden. Gezonde goed gesocialiseerde stamboom Shih-tzu pups fokken volgens de richtlijnen van Raad v Beheer en de rasvereniging EGCN waar we lid van zijn.

binkie,s binkie,s binkie,s

onze kanjers kunt u bewonderen op www.binkieshihtzukennel.nl en zo nu en dan hebben wij een nestje van icvo geteste reuen en teven die ook nog eens meerdere keren een uitmuntend hebben behaald op show

Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide

Gezondheid en kwaliteitsbeleid van de juiste Boomer pups fokker bestaat, je hoeft niet tussen deze twee te kiezen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we innovatief advies combineren met een naam die gelijk staat aan succes. Wat je doelen met een jong hondje ook bedragen, Kennel van de Twentsche Weide kan je helpen ze te bereiken. Wij bieden klanten de expertise, aandacht en grondige kennis die ze nodig hebben om een puppy aan te schaffen waar ze jaren plezier mee zullen beleven. Uitgangspunt hierbij luidt, koop boomer pups met een gezonde achtergrond en steun hiermee het advies voor welzijn van alle honden. De Twentsche Weide biedt een breed scala aan diensten voor de zoekende pup liefhebber, van voeding tot opvoeding en zorg tot en met vachtverzorging. Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen,bij jouw zoektocht naar een verantwoord gefokte Boomer. De overdaad aan info over pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je écht terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent. Met aanwezige beschikbare kennis en ervaring met verschillende kruisingen krijg je het advies en de steun die je nodig hebt,wat je situatie ook is. Gedreven passie zorgt ervoor dat er altijd bij geleerd wordt zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Wanneer onze Boomer pups succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen,wanneer zij ons bij iemand anders aanraden weten we dat we op het juiste spoor zitten. Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van Boomer pups. Met jaren aan ervaring in de branche heeft de Twentsche Weide een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het betreft de aard van aanwezige waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en goed advies zijn de hoekstenen van onze Boomer pups Kennel.

Wij zijn een kleinschalige Shih tzu kennel woonachtig in Zuid Limburg. Wij fokken uitsluitend volgend de regels van de rasvereniging

Wij fokken uitsluitend met honden die getest zijn op ogen en patella en geen snurkend geluid maken. Honden die lekker hond zijn en lid van het gezin.

Little Snow Valley

Familiale hobbykweekster van Shih-tzu rashondjes. Onze hondjes en pupjes leven gewoon in huis en worden met de grootste zorgen opgevoed tot prachtige en tedere hondjes.

Prachtige pupjes geboren op 21/03/2014 4 reutjes en 1 teefje zwart-wit met chocolade glans.

of larks home of larks home

Verslaafd aan dit geweldige ras, de Shih Tzu hebben wij sinds 1983, sinds 1980 geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, zo nu en dan hebben we pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties. Gezondheid én karakter staan voorop.Wij proberen zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. Onze hondjes leven in en rondom ons huis zitten niet in kennels.Regelmatig ga ik met 1 van onze hondjes naar een hondenshow wij vinden dit leuk om te doen. Dat mijn hondjes het ook leuk vinden is mooi meegenomen.

Ons Hanneke Ons Hanneke

Wij hebben al shih tzu sinds 1998. Onze eerste shih tzu Gizmo is nog steeds aanwezig. Wij hebben in het totaal 4 shih tzu waarvan Sammy op het moment een mooi nestje heeft van 3 pups. De pups zijn met FCI stamboom. 3 Teefjes waarvan nog 1 te koop is. Supermooie pups welke in huiselijke sfeer opgroeien.Ze zijn geboren op 11 april.Vader en Moeder zijn uit een superlijn en moeder is aanwezig.Onze hondjes zijn ons alles en ze groeien daarom op in huiselijke sfeer. De hondjes zijn zeer sociaal. Wij willen in de de toekomst wel wat vaker een nestje gaan fokken maar we zullen altijd aan de FCI normen willen blijven voldoen.

Tweiduuster Tweiduuster

Lieve shih tzu chocolate pups van stamboomouders Ontwormt geent en gechipt Ouders zijn aanwezig Tel 0524553380

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Shih Tzu fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Shih Tzu ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Shih Tzu? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Shih Tzu? Kijk dan bij de Shih Tzu rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Shih Tzu fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Shih Tzu puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^