Australian Shepherd fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Australian Shepherd fokkers op de HondenPage.

aussie-border aussie-border aussie-border

Tristan is onze eerste hond een Australian Shepherd, het is een werkhond maar tevens ook gezinshond. Het is een blue merle reu met een moon-eye. Hij wil graag voor je werken en leert heel snel commando's, maar wil je een dagje films kijken komt hij lief op je schoot liggen. Een knuffel en werkhond bij elkaar, een super gezinshond waar je wel mee moet werken. Hij kan eigenwijs zijn, maar hij staat altijd voor je klaar als het nodig is. Voor alles en iedereen is hij lief, hij geeft onze kat kusjes, hij wast max(onze border) nog iedere ochtend, bij kinderen is hij voorzichtig (maar de kinderen krijgen soms wel een kusje). Het is wel een enthousiaste hond en is helemaal niet afwachtend naar vreemde toe zoals het ras wel is. Hij heeft de volgende examens behaald: Basis cursus (puppycursus) Sociale Huishond GGB (gehoorzaamheid) Hij is nu bezig met de volgende cursussen: GG1 Agility Dog Frisbee (hobbymatig) Kijk op de website voor meer informatie en foto's www.aussie-border.nl

B. van der Pol-Lucas

Australian Shepherd kennel Diamondgloss fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie, gezonde en sociale ouders. Wij zijn lid van de ASCN. Ouders voldoen aan de eisen van de Aussieclub. Kijk voor alle informatie op onze website.

Uit liefde voor dit ras doen wij ons best om het ras qua uiterlijk en karakter te fokken naar het rasbeeld. Omdat wij het super leuk vinden lopen wij ook shows met onze honden en zijn ze dus ook door vele keurmeesters gekeurd en hebben grote titels behaald.

bigfood bigfood bigfood

wij zijn een gezin uit Belgie met 2 australian shepherds. Wij hebben deze zomer een nestje gepland van dit mooie ras. Ze hebben beiden een stamboom en zijn op alles getest en volleig in orde. Voor meer info over dit geweldige ras en hun mooie karakter mag je altijd mailen of eens langskomen voor een bezoekje.

Crystal Colors Australian shepherd kennel. Crystal Colors Australian shepherd kennel. Crystal Colors Australian shepherd kennel.

Af en toe zullen wij een nestje Australian shepherds pups hebben. Wij fokken volgens de richtlijnen van Rvb ( Raad van Beheer) en ASCN ( Australian shepherd Club Nederland). De pups groeien in ons gezin leven op en worden goed gesocialiseerd. Al onze pups worden ontwormd,ingeent, gechipt en hebben een stamboom. Meer informatie en vragen kunt u terecht op onze site www.crystalcolors.nl

Down Under Dogs Down Under Dogs

Hallo, wij zijn Johnny en Mandy de Haan en wonen samen met onze twee dochters, drie Australian Shepherds, één Newfoundlander en twee paardjes in het kleine dorpje Eede op de grens met Belgie in Zeeuws-Vlaanderen. Na vijf jaar wachten mogen we hopelijk in mei 2012 weer puppy geluk verwachten. Nieuwschierig geworden? Kijk dan snel even op onze website.

Evulon's Evulon's

PUPJES VERWACHT NOVEMBER 2012 Zie de foto's of voor meer info mijn website Onze honden leven in huis en de pups worden in huiselijke kringen opgevoed, zodat ze de perfecte socialisatie krijgen. Wij hebben gezonde honden die voldoen aan alle eisen gesteld door de rasverenigingen en de Raad van Beheer. Tevens zijn wij aangesloten bij de Australian Shepherd Club Nederland en de Australian Shepherd Assosiation. De pups; - zijn ingeënt - zijn ontwormd - heeft een gezondheidsverklaring van de dierenarts - heeft een paspoort - zijn gechipt - en krijgen een stamboom - worden verkocht met garantie en koopcontract U kan de ontwikkeling van de pupjes volgen via onze webcam. Als de hondjes ongeveer een jaar oud zijn organiseer ik een nestdag, dan gaan we met alle honden uit het nest een lekkere wandeling maken Beide ouders zijn positief getest op erfelijke en DNA afwijkingen en hebben een glansrijke gedrag test ondergaan; - HD A, (vrij) - ED vrij - ogen cataract vrij - HSF4 vrij - MDR1 vrij. Heeft u interesse neemt dan even contact met mij op.

from shepherds stars from shepherds stars from shepherds stars from shepherds stars from shepherds stars

Wij zijn een kleine Australian Shepherd kennel. Met onze honden wordt gesport (agility, frisbee en gehoorzaamheid). Verder worden er shows gelopen met de honden. We fokken via de Australian Shepherd club Belgie (ASCB). De pups groeien op in huiselijke sferen en zullen allemaal een Stamboom hebben van Sint Hubertus.

Happy Spark Happy Spark Happy Spark Happy Spark Happy Spark

Wij hebben af het toe een nestje met Australian Shepherds. Alle honden wonen bij ons in huis en maken ook volledig deel uit van ons gezin ! Met de honden worden verschillende soorten sport gedaan zoals, frisbee, agility, gehoorzaamheid en ook shows. De honden waarmee wij fokken moeten voldoen aan ras standaard en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen. We fok doel is het fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden! Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN (Australian Shepherd Club Nederland). Voor meer informatie kunt u altijd kijken op onze website of neem vrijblijvend contact op voor alle vragen.

Jarnick's Aussieshome Jarnick's Aussieshome Jarnick's Aussieshome Jarnick's Aussieshome

Wij zijn een kleine kennel in Brunssum en fokken af een toe een nestje Australian Shepherds.Wij fokken volgens de richtlijnen van de RvB en ASCN. De pups groeien op in onze woonkamer en worden goed gesocialiseerd. Het karakter van de honden is naast de gezondheid voor ons het belangrijkste. Natuurlijk worden alle pups ontwormd, ingeent en gechipt en hebben al onze honden een stamboom van de Raad van Beheer. Meer informatie en foto's zie onze website www.jarnicksaussieshome.nl. Voor vragen kunt u altijd mailen [email protected] of bel 045-5275697.

Kennel van de Kampstukken

Wij zijn een kleinschalige kennel met twee Australian Shepherds en twee Golden Retrievers. Zo af en toe fokken wij een nestje.Onze pups groeien op in een liefdevol huis en worden gesocialiseerd met alle mogelijke dingen die ze straks in de grote wereld zullen tegenkomen. Wij zijn lid van de ASCN.

Kleinschalige hobbyfokker van de Australian Shepherd waarbij gezondheid en karakter voorop staan. We fokken volgens het reglement van de Raad van Beheer en de rasvereniging. Puppies groeien op in de woonkamer en er gaat veel tijd besteed worden aan het socialiseren van de pups op vroege leeftijd. Hier worden de toekomstige baasjes ook in betrokken. Pups worden verkocht met een contract.

MacWoeffie

We zijn nog geen fokkers van het ras maar in de toekomst wel op onze site kun je volgen hoe het met onze drie aussies gaat. Bo Jangles en May en natuurlijk ook onze reserve "aussie"Sammy Jangles (Prosto Chudo DJ Wahpeeh) zijn testen zijn klaar: HD A ED Vrij MDR1 +/+ vrij HSF4 vrij Ogen voorlopig vrij jaarlijkse ogentest Hij kan en mag nu als dekreu gebruikt worden. May (Maine) haar testen die klaar zijn: HD in afwachting ED in afwachting MDR1 +/- drager HSF4 genetisch vrij Ogen voorlopig vrij jaarlijkse ogentest Ge-interesseert voor info mail naar: [email protected]

Mirabelle Mirabelle Mirabelle Mirabelle Mirabelle Mirabelle

NESTJE GEPLAND BEGIN 2016!! Hallo, wij zijn een gezellig gezin, met een dochter en een zoontje, 3 poezen, een paard, visjes en last but not least onze Mira (australian shepherd). We plannen binnenkort ons eerste nestje met Mira. Mira is op en top een gezinshond, actief buiten, gezellig en aanhankelijk binnen. Ze is ontzettend goed met onze kids, waakt ook fel over hen en kan perfect onder 1 dak leven met onze andere dieren.Sinds haar 6 maanden gaat ze wekelijks les in gehoorzaamheid volgen in de hondenschool en behoort nu al eventjes tot de gevorderden.Hoewel ze gehoorzaamheid leuk vindt, blinkt ze uit in agility. Als het maar snel is en ze kan springen. Ook zwemmen is volledig haar ding. Eind dit jaar plannen we ons eerste nestje. Alle testen zullen worden uitgevoerd en de pups zullen opgroeien in ons gezin, zullen onze poezen leren kennen, kennismaken met paarden, autorijden, buiten spelen, huishoudelijke taken enzo. Voor wie nog vragen heeft, vraag gerust!

We zijn gelegenheidsfokkers, die als we fokken kijken naar: gezondheid van de honden, karakter, werklust, bouw, schoonheid.

Noirouge is een kleine kennel die zo nu en dan een nestje Aussies fokt. We richten ons sterk op uitmuntende gezondheid, sterke werkinstincten bij schapen/koeien/eenden, goede bouw en top karakters - open en vriendelijke honden. Pups worden zeer goed gesocialiseerd. In de toekomst zullen we waarschijnlijk ook met Riesen fokken, eveneens gericht op goede gezondheid, uiterlijk én werkinstincten!

Of outback Valley Of outback Valley Of outback Valley Of outback Valley Of outback Valley Of outback Valley

Wij fokken op kleine schaal Australian shepherds,we letten daarbij niet alleen op uiterlijk maar karakter vinden wij nog belangrijker!

of Rosies Dream

Australian Shepherd kennel Fokt volgens de regels van het ASCN. Momenteel een nestje van 7 pups. Deze pups krijgen geen stamboom ivm te jonge moeder. Teef is 'per ongeluk' gedekt rond dag 21 van haar loopsheid. Altijd gezegd dat zoiets mij niet gebeurd maar nu weet ik wel beter.

We wonen in het Belgisch Limburg (Maasmechelen), op een steenworp afstand van de Nederlandse grens, in een boerderij, op een landelijke locatie aan de rand van het dorp, met meerdere dieren o.a. honden, poezen en paarden. In onze achtertuin bevindt zich de Maasvallei, een prachtig wandelgebied voorzien van veldwegen en de kronkelende Maas, waar we elke dag met de honden wandelen. Sinds een aantal jaren zijn we helemaal weg van de Aussies, waarbij het vriendelijke en open karakter, gehoorzaamheid en de prachtige variaties in kleuren ons elke dag weer plezieren. Onze honden maken echt deel uit van het gezin, ze zijn sociaal naar zowel mensen als dieren. Dit aspect van de Aussie vinden we het allerbelangrijkste waarbij een fraai uiterlijk natuurlijk ook mooi meegenomen is.

One of a kind One of a kind One of a kind One of a kind One of a kind

Uniek in België. Miniature Australian Shepherds. Honden met het karakter van een grote, maar in een handige kleine verpakking. Toppers in Agility en Frisbee. Ook geschikt voor flyball en obedience. Honden getest op HD en CEA/PRA. Leven binnenshuis af en toe pups.

Onze Aussie Onze Aussie

Wij zijn een gezin welk sporadisch een nestje Australian Sheperds fokken. Rond 11 juli 2012 verwachten we ons eerste nestje.

Wij fokken zo af en toe een nest met de Landseer Annabel Roos van Tregelaar, roepnaam Mara. Nu verwachten we het eerste nestje, half december 2015,van onze Australian Sheperd Iva Red Du Domaine de Cervine, roepnaam Tess.

Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales Sheltales

Kleinschalige Australian Shepherd kennel, gelegen in Leeuwarden (Friesland). Al mijn honden (1 Aussie, 2 Shelties) wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan (vooral Dogdance). Ik fok volgens het fokreglement van de Australian Shepherd Club Nederland, waar ik lid van ben. Ouderdieren worden o.a. getest op HD, ED, oogafwijkingen en MDR1, en voldoen aan de rasstandaard wat betreft uiterlijk en karakter. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken. Pups groeien op in de huiskamer en ik doe mijn best ze zo goed mogelijk te socialiseren. De pups krijgen een stamboom + chip, en worden volgens schema ingeënt en ontwormd. Met 7 weken wordt er bij de pups een officieel oogonderzoek gedaan. Ik verwacht eind 2012 mijn eerste nest. Voor meer informatie neem een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact op.

Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's Some Kind of Dreams - Jess's

Wij fokken Australian Shepherds en Teckels (Dwerg en Kaninchen ruwhaar). Alle honden klein en groot en natuurlijk ook onze pups wonen gezellig bij ons in huis, zodat ze alle nodige prikkels als pup al meekrijgen , en ze in onze samenleving stevig in hun schoenen staan. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de pups goed gesocialiseerd worden. De honden waarmee gefokt gaat worden moeten voldoen aan schoonheidseis en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen. Wij zoeken zorgvuldig naar een passende reu voor onze teven Ons streven is te fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden. Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN (Australian Shepherd Club Nederland) en ASCB (Australian Shepherd Club België) en de NTC (Nederlandse Teckel Club) en de Belgische Teckelclub. Voor informatie of het maken van een afspraak kan u altijd bellen of mailen naar ons:

Taraelius Taraelius Taraelius Taraelius Taraelius Taraelius Taraelius

Wij fokken af en toe een nestje Aussies uit ouderdieren die op alles wat kan DNA getest zjn. We fokken via USA lijnen. Onder andere de wereldberoemde Mistretta Aussies die bekend staan om hun gezondheid en schitterende karakters en vibrant colors. Deze Mistretta Kennel is een HOFX kennel bij de ASCA. Dat betekend dat ze aussies moeten hebben gefokt die vele titels hebben behaald of nakomelingen hebben gegeven die vele titels hebben behaald. Al onze honden hebben een DNA profiel. We fokken niet elk jaar een nestje. Dus kijk op onze site voor informatie. In 2012 fokken we weer een nestje, als alles goed gaat. Onze honden zijn FCI én ASCA geregistreerd.

ben fokker van zowel de standaard als de miniatuur australian shepherd. De honden zijn onderzocht op ogen heupen en MDR1. Wij hebben de pups in de woonkamer en de honden in huis. Ben een kleinschalige fokker. Als we pups beschikbaar hebben, doen we ons uiterste best dat de pups alleen verkocht worden aan een vertrouwd en liefdevol thuis. En we doen ons best om voor een goede 'match' tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen.

Bij ons staat gezondheid en werklust bovenaan. En werklust wil ik graag gecombineerd zien met een mooie hond. Verder willen we goed gesocialiseerde pups op geschikte adressen afgeven. Pups worden verkocht met koop-kontrakt. Desgewenst is die van te voren in te zien. De pups worden groot in de huiskamer, wordt veel mee gedaan, regelmatig ontwormd. Geënt, gezondheidsverklaring. Oogtest ECVO. De mini's hebben USA papieren IMASC of NAMASCUSA.

fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie, gezonde en sociale ouders. Wij zijn lid van de ASCN. Ouders voldoen aan de eisen van de Aussieclub. voor meer informatie of nieuwtjes bezoek onze website.

Kleinschalige Australian Shepherd Kennel. De Australian Shepherd is voor mij een sportieve hond, energiek zonder nerveus te zijn, waaks en licht gereserveerd zonder angstig of agressief te zijn. Verder zeer veelzijdig, makkelijk trainbaar en intelligent met een sterke wil om voor zijn baas te werken. Uiterlijk, karakter, werkvermogen en uiteraard gezondheid worden allemaal meegenomen in het zoeken van de juiste combinaties.

Vandewalle Vanhonsebrouck Vandewalle Vanhonsebrouck

Wij plannen met ons australisch herder teefje een nestje pups eind augustus. De pups zullen stamboom sint aubertus hebben. Moeder is magic so wanted du jardin de la vigne. Vader idalogo van natrekja. De pups groeien op in de woonkamer.

Woodland Crystal Dawn Woodland Crystal Dawn Woodland Crystal Dawn

Wij zijn een kleine kennel in het belgisch Limburg en fokken jaarlijks één tot twee nestjes per jaar. Breng zeker eens een bezoekje aan onze website en proef van onze huiselijke sfeer waarin onze pups de beste zorgen krijgen.

Yarrindi

Slechts af en toe fokken wij met een van onze teefjes een nestje. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het karakter van de ouderdieren. **Pups verwacht **

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Australian Shepherd fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Australian Shepherd ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Australian Shepherd? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Australian Shepherd? Kijk dan bij de Australian Shepherd rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Australian Shepherd fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Australian Shepherd puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^