Lhasa Apso puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Lhasa Apso Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Lhasa Apso puppy's

Momenteel worden er geen Lhasa Apso puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

2 reutjes beschikbaar. Ouders geshowd en getest naar de eisen van de rasvereniging op PRA en Catarac en Patella Luxatie ( knieën ) De pups groeien op in de huiskamer, met 2 kleine jongens van 4 en 2 jaar. De pups mogen het weekend van 26 okt het nest verlaten en ze zijn dan ingeënt, gechipt en geregistreerd bij het NDG.

Zes leuke Lhasa Apso pups te koop. Vijf teefjes en één reutje, in de kleuren blond en rood. Mogen eind augustus naar hun nieuwe baasje. Kijk voor meer informatie op mijn site.

Mooie rasechte Lhasa Apso puppy's. Ouders in ons bezit. Vader met stamboom. Geboren op 1 januari 2012. Nog enkele reu-tjes verkrijgbaar. Meermaals ontwormd en gevaccineerd. Foto's onderaan website.

lhasa apso pups met st st hubertus en dna getest ze worden ingeent ontwormd europees paspoort gechipt en ook dna getest ze hebben een waarborg van 2 jaar ze zijn in onze huiskamer grootgebracht en ook met onze kinderen en andere dieren u hoeft voor deze lieveling niets te kopen alles wordt u meegegeven

Er zijn 2 Lhasa Apso Reu pups beschikbaar,onze lhasa apso puppies zijn in bezit van fci stamboom en zijn met grootse zorg gefokt en grootgebracht in onze woonkamer met opgroeiende kinderen en andere huisdieren.De pups mogen met 8/9 weken het ouderlijk nest verlaten,ze zijn dan gechipt/geënt hebben een paspoort een stamboom en een gezonde dosis sociale vaardigheden.Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Lhasa Apso puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Lhasa Apso ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Lhasa Apso? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Lhasa Apso? Kijk dan bij de Lhasa Apso rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Lhasa Apso Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Lhasa Apso puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^