Golden Retriever fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Golden Retriever fokkers op de HondenPage.

Only Devotion Only Devotion Only Devotion

Uit pure liefde voor mijn eigen honden fok ik heel af en toe een nestje. Ik fok volgens de regels van de GRCN met geteste honden. Ze worden getest op ogen, heupen, ellebogen, PRA & ICH. Ook zijn mijn honden meerdere keren naar show geweest en hebben vele Uitmuntends behaald. Begin 2019 hoop ik mijn eerste nestje te fokken met Lily, mijn jongste Goldenmeisje. Ook heb ik sinds 2017 een Border Terrier meisje in mijn roedel rondlopen en ik hoop met haar in de toekomst ook eens een nestje te fokken. (ook met stamboom)

The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast The Dutch Coast

The Dutch Coast is een kleinschalige huiselijke kennel gelegen in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, die af en toe een nestje Golden Retrievers heeft. The Dutch Coast verwijst naar de Nederlandse kust, waar de pups geboren zullen worden. Ook verwijst het naar de voorliefde voor water die zo kenmerkend is voor dit ras.

Wij fokken zo nu en dan een nestje Golden retrievers waarbij wij aan alle vereisten gesteld door de kennelclub Raad van Beheer en de Rasvereniging Golden Retriever Club Nederland voldoen, de pupjes worden in de huiskamer opgevoed, wij fokken op gezondheid en karakter. De pupjes gaan uitsluitend met stamboom weg en als deze volledig zijn goedbevonden door de dierenarts. Wij raden aspirantkopers aan om een lijstje met vragen bij te houden waarop de fokker dan een antwoord kan geven, vragen is niet dom, niet vragen is niet echt verstandig, en na de overdracht blijven wij ook bereikbaar voor alle vragen betreffende de hond.

Ankolis Tres Reyes

familiale fokker van welsh corgi cardigan en golden retrievers, occasioneel fokker, pups groeien in huiselijke sfeer op. pups met stamboom, vaccinatie, ontwormd, europees paspoort

Bij Olly

Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op : Facebook: Bij Olly

Wij hebben thuis 3 Goldens en fokken af en toe een nestje uit liefhebberij. Binnenkort verwachten we pups.

wij fokken af en toe een nestje engelse setters

Wij Fokken Afghaanse Windhonden en Golden Retrievers. Onze honden worden gefokt op Karakter, gezondheid en schoonheid. Ze leven samen met ons in huis.

Eventjes iets over ons  Waarom we zijn begonnen met fokken heeft meerdere redenen. We dachten net zoals anderen vroeger altijd dat fokken vooral leuk was, of het echt goed geld verdienen was wisten we niet maar het leek ons gewoon vooral genieten. Met die insteek zijn we dus ook in eerste instantie gaan begeven in het fokkerswereldje.  we zijn ons  gaan verdiepen  (toen bleek dat ons meisje geschikt was voor de fok) en we hebben  contact gezocht met een  andere fokker Janny van Os om zo meer te weten te komen over wat het precies inhoudt. we zijn  ook erg goed begeleid/gecoacht door haar die ook aanwezig was bij de eerste bevalling van onze Sterre en zo zijn we eigenlijk langzaamaan het wereldje in gekomen. Ons eerste nest was dus echt meer een ervaring, niet zozeer met enkel en alleen het doel om een pupje te houden). De achterliggende gedachte bij dat nest was meer dat we onze meid zo een geweldig karakter vond hebben en dat we hoopte met de juiste lijnen daartegenover ditzelfde karakter in het ras door te fokken (en zodoende andere blij te maken met zo een geweldig pupje). We vinden het gewoon geweldig om te doen ook al zitten er natuurlijk ook mindere kanten aan. Voor ons is echter wel het allerbelangrijkste dat de hond waarmee we fokken  hier wel geschikt voor is en dus aan al onze eisen voldoet.  Maar we denken dat iedere fokker iets eigens brengt in zijn/haar ras en we denken dat wat we te bieden heb toch wel wat verschilt met wat andere fokkers van dit ras aanbieden. we hoopen dus ook dat dit uiteindelijk het geval zal zijn. Ons voornaamste reden dat we fokken is dus eigenlijk omdat we het allereerst een groot plezier vinden  om te doen en ten tweede graag andere blij wil maken met wat we doen. En dat doe je via goed fokken is ons mening. we hebben  bepaalde verwachtingen van de pups die we fokken  (en tot nu toe hebben de pups deze verwachtingen ook altijd dubbel en dwars waar gemaakt) en hoopen we dat de nieuwe puppyeigenaren met onze pupjes een 'cadeau voor het leven' geef. Een kleintje waarvan ze jaren zullen genieten en wellicht ook mee zullen uitblinken . Maar bovenal een maatje met een goede gezondheid en een leuk karakter. Dat is waar we het voor doen. Een van de leukste dingen is dus ook om jaren later nog te horen van mensen hoe blij ze zijn met hun pup en hoe goed hij/zij het doet in het gezin! Het leuke contact wat we hebben met de pupkopers heb is eigenlijk een bijkomstigheid die we van tevoren niet eens zozeer had verwacht/goed hadden ingeschat maar we zijn dolblij dat dat ook nog aan de orde is. we hebben er echt erg goede vrienden bij gekregen door het fokken wat we doen die zich in hetzelfde wereldje begeven wat het plannen/fokken alleen maar nog leuker en specialer maakt.

Golden Retriever Kennel Aroha Wai Golden Retriever Kennel Aroha Wai Golden Retriever Kennel Aroha Wai

Klein schalige kennel, met 3 fokteven, maar er wordt slechts 1 nest per jaar gekweekt. De stammoeder Cisska (13 jr) en haar oudste dochter Fleur (10 jr) hebben inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, dus hier mee wordt niet meer gekweekt. Daar zowel stammoeder Cisska als haar dochter Fleur inmiddels zijn overleden, en Koria (roepnaam Pip) zich zeer moeilijk laat dekken, en mijn eigen gezondheid ook niet al te best is, heb ik besloten medio 2017 om te stoppen met fokken. Ik ben enkel nog als vakantieadres beschikbaar voor honden uit mijn eigen kennel.

goldenhof terbos goldenhof terbos goldenhof terbos

worden pups vewacht 17 augustus stamboom st hubertus ingeent ontwormd heupen en ellebogen vrij dna test in huis opgevoed

goldenhof terbos

wasroeger al lid maar mijn emael is veranderd

Goldenpups van Antonisse

Golden retriever pups, worden in huiselijke kring opgevangen. Vera de moeder hond is 4 jaar. Voorzien van stamboom, inentingen, ontworming en chip. Aangemeld bij raad van beheer. Pups worden verwacht rond 18 februari

Ik ben een echte retriever liefhebster. Ik heb 4 golden retrievers, 3 labrador retrievers en 1 flatcoated retriever. Natuurlijk ben ik van alle rasverenigingen lid en fok ook via de regels van deze verenigingen. Onze honden zijn allemaal medisch gecontroleerd op HD/ED/Patella en het jaarlijkse oogonderzoek. Daarnaast bezoeken we regelmatig shows en gaan met verschillende honden naar de jachttrainingen/wedstrijden. Daarnaast genieten we ook gewoon van onze honden in huis of op een boswandeling/strandwandeling.

Kennel van de Kampstukken

Wij zijn een kleinschalige kennel met twee Australian Shepherds en twee Golden Retrievers. Zo af en toe fokken wij een nestje.Onze pups groeien op in een liefdevol huis en worden gesocialiseerd met alle mogelijke dingen die ze straks in de grote wereld zullen tegenkomen. Wij zijn lid van de ASCN.

Precious for Life Precious for Life Precious for Life Precious for Life

Wij zijn Hans en Ingrid en wonen in Bovenkarspel, wij hebben al meer dan 30 jaar golden retrievers en sinds kort zijn wij een start aan het maken om als het ons gegeven is in de zomer van 2023 ons eerste nestje te mogen verwelkomen. Wij fokken volgens de raad van beheer en de golden retriever vereniging.

The First Lady Hoeve

The First Lady Hoeve is een kleinschalige huiselijke kennel gelegen in Dilsen-Stokkem, Limburg, België, die heel af en toe een nestje Golden Retriever en/of Welsh Corgi Pembroke pups heeft. The First Lady Hoeve verwijst naar de stammoeders van onze honden. Onze Golden retriever heeft als stamboom naam: First Kiss en de Welsh Corgi Pembroke: Lady Leen. Zo zijn we op de naam the First Lady hoeve gekomen.Omdat onze woning in een hoevestijl gebouwd is. De pups worden in de woonkamer groot gebracht.

Triangle of Golden's

Wij hebben een kleine kennel met twee Golden retrievers. We hebben we af en toe een nestje puppy's.

Wij zijn een golden retriever kennel zie af en toe een nestje fokt. Gezondheid en gedrag staan bij ons in een hoog vaandel. Ook de eigenschappen waar een golden retriever over hoort te beschikken ontbreken bij de ouderdieren zeker niet. Zo doen onze goldens het super in de gehoorzaamheid behendigheid maar ook in de jacht. Uit voorgaande nestjes zijn diverse hulp- en therapie hondjes geboren. Hier zijn wij dan ook heel trots op. Mensen die belangstelling hebben in een pup kunnen altijd contact met ons opnemen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Golden Retriever fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Golden Retriever ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Golden Retriever? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Golden Retriever? Kijk dan bij de Golden Retriever rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Golden Retriever fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Golden Retriever puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^