Boomer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Boomer fokkers op de HondenPage.

Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide Boomer pups v.d.Twentsche weide

Gezondheid en kwaliteitsbeleid van de juiste Boomer pups fokker bestaat, je hoeft niet tussen deze twee te kiezen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we innovatief advies combineren met een naam die gelijk staat aan succes. Wat je doelen met een jong hondje ook bedragen, Kennel van de Twentsche Weide kan je helpen ze te bereiken. Wij bieden klanten de expertise, aandacht en grondige kennis die ze nodig hebben om een puppy aan te schaffen waar ze jaren plezier mee zullen beleven. Uitgangspunt hierbij luidt, koop boomer pups met een gezonde achtergrond en steun hiermee het advies voor welzijn van alle honden. De Twentsche Weide biedt een breed scala aan diensten voor de zoekende pup liefhebber, van voeding tot opvoeding en zorg tot en met vachtverzorging. Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen,bij jouw zoektocht naar een verantwoord gefokte Boomer. De overdaad aan info over pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je ├ęcht terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent. Met aanwezige beschikbare kennis en ervaring met verschillende kruisingen krijg je het advies en de steun die je nodig hebt,wat je situatie ook is. Gedreven passie zorgt ervoor dat er altijd bij geleerd wordt zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Wanneer onze Boomer pups succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen,wanneer zij ons bij iemand anders aanraden weten we dat we op het juiste spoor zitten. Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van Boomer pups. Met jaren aan ervaring in de branche heeft de Twentsche Weide een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het betreft de aard van aanwezige waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en goed advies zijn de hoekstenen van onze Boomer pups Kennel.

Fokker

Wij zijn Gerrit en Marieke, een echtpaar uit Helmond. Wij hebben al sinds 1997 honden in ons midden en sinds Marieke hersteld is van haar hernia operatie na het jarenlang sleuren met bejaarden in het plaatselijke verzorgingshuis hebben wij besloten om een nieuw doel in ons leven te stellen; wij gaan ons favoriete hondenras nog beter maken. Daarom fokken wij zogenaamde "bolle boomers". Dit zijn normale Boomer hondjes met hun karakteristieke eigenschappen aangevuld met extra bolheid. Dit past beter bij mensen op leeftijd wat wij ook inmiddels wel zijn. Alles gaat langzamer zo ook bij deze hondjes. En dat is perfect voor oudere hondenbezitters. Wij verkopen ons pupjes tegen een klein prijsje. Ze zijn alleen getest op hun bolheid. Wij maken zelf een mooie stamboom op de computer met Word dus dat zit erbij!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boomer fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boomer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Boomer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boomer? Kijk dan bij de Boomer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boomer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boomer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^