Fokker vermelding van Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide
Beschrijving: Mag ik mij even aan u voorstellen, ik ben Nati en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Twente Overijssel. Ik heb één grote hobby naast mijn werk als verzorgende en mijn gezin, namelijk de lhasa apso. Dit oosterse rashondje heeft een speciale plek in mijn hart, en dat van onze gezinsleden. Ik ben aangesloten bij de raad van beheer en ben voorstander van een goed fokbeleid. Wist u dat Lhasa de traditionele hoofdstad is van Tibet. De Lhasa Apso's komen oorspronkelijk ook uit tibet, hij werd gefokt door boeddhistische monniken. De geschiedenis vertelt ons dat lhasa Apso's als waakhond en als beschermer werden gehouden. Deze honden hebben een typisch oosters karakter, afstandelijk voor vreemden, trots vol humor en zelfs wat arrogant, als de tibetaanse bevolking zelf.Lhasa Apso is een klein ras met een gemiddelde hoogte tussen 25 en 28 centimeter. De verzorging van de Lhasa Apso vacht vraagt wel om aandacht, de hond dient wekelijks goed geborsteld te worden.Ze hebben de meest uiteenlopende vacht kleuren, er zijn echter bepaalde kleuren die als onwenselijk worden geacht. Ook zit er elk jaar verschil in de vachtkleur van de hond deze is het ene jaar lichter dan het andere, niet vreemd dat Lhasa Apso de kameleon onder de honden genoemd wordt. De Lhasa Apso is een vrolijke, zelfbewuste hond met een bijzonder goed uithoudingsvermogen. Over het algemeen blaffen deze honden weinig, maar zijn wel waaks. Ze hebben goede mensenkennis en kunnen over het algemeen goed overweg met kinderen, ze stellen hierbij wel duidelijk hun grenzen. Een Lhasa Apso leert snel maar zal zich niet snel laten drillen, uit respect voor zijn baas zal hij iets doen en anders niet.Uit eigen ervaring kunnen we spreken van een vriendelijke,gezellige huisgenoot die bij thuiskomst altijd op je zal wachten als je even de deur uit bent geweest.

Contact
Website: https://www.twentscheweide.nl
Telefoon: 0613237375

Adres
Woonplaats: Hengelo

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide is te vinden onder
- Lhasa Apso fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn Lhasa Apso honden varieren in de leeftijd van 2 t/m 3 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al mijn honden zijn getest,en welbevonden voor de fokkerij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Eventuele lhasa apso pups van de twentsche weide worden meermaals onderzocht door een specialist. De pups verlaten het nest als ze geent zijn zijn en meerdere malen ontwormd. Ze zijn gechipt en hebben een paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
de pups mogen op 8 a 9 weken het nest verlaten in goede conditie.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Mijn honden wonen bij ons in huis,u kunt nagaan waar de pups opgroeien....vanzelfsprekend voor mij bij ons in de woonkamer!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Lhasa Apso v.d. Twentsche Weide

15-11 Lhasa Apso pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^