Boxer fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Boxer fokkers op de HondenPage.

Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers/Mechelse herders van het Twentse Ros (mechelse herder pups verwacht) Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros

Wij zijn Stephan en Janet Behrens, en wonen samen met onze kinderen en boxers in het mooie dorpje Usselo in de gemeente Enschede. In 2005 kregen we onze kennelnaam von Olympico in Duitsland. Inmiddels zijn we ge re-emigreert, en wonen we weer in Nederland, sinds 2010 werken wij samen met Boxerkennel van het Twentse Ros, eerder gevestigd te Glane (NL), deze kennel heeft reeds ruim 40 jaar ervaring met het boxerras. Nu voeren wij onze kennel onder de naam van het Twentse Ros.

Ik fok af en toe een nestje met mijn twee boxerteven. Altijd volgens de regels van de rasverenigingen. De honden leven bij ons in huis en we doen van alles met ze oa, gehoorzaamheid, behendigheid, breitensport, uv, speuren etc.

Wij zijn in het bezit van 5 boxers en fokken al ruim 40 jaar met dit lieve en kind vriendelijke ras. Ook zijn we al die jaren lid geweest van de Nederlandse Boxerclub en fokken volgens het fokbeleid van de NBC. Uiteraard zijn we ook geregistreerd bij de Raad van Beheer. Onze boxers zijn allemaal op H.D. en hart getest en hebben allen hiervan een certificaat. Ook zijn nu de D.N.A. certificaten aanwezig van alle honden. De boxers komen iedere dag bij ons in huis al verdelen we dat over de dag zodat je een goed contact met ze houd en het reuze gezellig is om ze bij je te hebben Als er een nestje pups word verwacht is er in huis een aparte kraamkamer waar ze worden geboren zodat er een paar weken rust is voor de moeder en haar pupjes Ook is hier camera toezicht zodat we alles kunnen volgen. Kortom een fijn leven met onze boxers. .

boxerkennel fokt zo nu en dan een nestje met gezonde honden ,we werken niet met wachtlijsten .

Wij zijn Paul en Jenny - gediplomeerde fokkers - en wij fokken al 36 jaar boxers met de stamboom Sint-Hubertus. De boxers worden in huis geboren en ook groot gebracht. Onze puppy’s blijven minstens 8 weken bij de moeder. Alle puppy’s worden gevaccineerd, ontwormd en krijgen hun Europees paspoort. Er wordt ook een DNA test gedaan om de afkomst aan te tonen, van zowel de vader als de moeder. Wij selecteren de reuen en hebben steeds een voorkeur voor een kampioen reu, meestal afkomstig uit België. Na een aantal weken ontvangen de nieuwe eigenaars de stamboom Sint-Hubertus inclusief alle gedetailleerde informatie. Wij bezorgen de nieuwe eigenaars ook een compleet puppy pakket met alle nodige informatie over de voeding en de verzorging van de puppy.

Wij zijn Harry en Trudy Kuipers uit Enter. Wij zijn al ruim veertig jaar in het bezit van een boxer. Wij fokken nu al meer dan 25 jaar doen dit heel selectief.We zijn natuurlijk lid vd Nederlandse boxerclub en de Raad van Beheer

boxers van ryckogie boxers van ryckogie boxers van ryckogie boxers van ryckogie boxers van ryckogie boxers van ryckogie boxers van ryckogie

Hallo , Wat begonnen was met de " liefde voor een hond " , met name DE BOXER , is intussen uitgegroeid tot een echte hobby , EEN PASSIE ! Daar onze honden onze lievelingen zijn , hebben we slechts af en toe een nestje . Ook naar voeding toe zijn we heel bedreven en kunnen we U altijd met goede raad bijstaan . Tevens gaan we regelmatig naar een hondenshow ; dit zowel in binnen - als buitenland . U kan ons steeds vrijblijvend contacteren . Alvast veel boxergroeten vanwege BOXERS van RYCKOGIE www.newboxersvanryckogie.com 0032/495315447 [email protected]

Wij fokken boston terriers en boxers

Sa fan Odès is een kleine boxerkennel in Friesland. Wij fokken zo nu en dan met grote zorg een nestje (18.12.2013 wordt de eerstvolgende verwacht) Onze honden leven in huis, net als de pups en worden gesocialiseerd met kleine kinderen, katten en andere huisdieren. U kunt de ontwikkeling van de moeder en de pups volgen op facebook (Wanda van den Heuvel)

Van de Elshof boxers

Wij zijn een kleine "fokker" die af en toe een nestje hebben. We hebben 3 prachtige boxers. Quincy, Ashley en Caitlyn. Ashley en Caitlyn zijn dochters van Quincy uit het eerste nest. Kijk voor meer info eens op onze website of neem gerust eens contact met ons op.

Van Hindra' shoeve

Boxerpups zijn voor ons een hobby en een passie, we hebben maximum 2 nestjes per jaar. Alle dieren krijgen een Sint Hubertus stamboom en worden in huis gesocialiseerd

Van Sapho's Hoeve Van Sapho's Hoeve Van Sapho's Hoeve Van Sapho's Hoeve

Onze Boxers zijn bekend en verspreid over heel de wereld. Australië, Indonesië, Israël,.... zijn geen uitzonderingen. Ze worden aangekocht om in hun land hoog te presteren of om mee te fokken. We kunnen het dus niet permitteren om zomaar 2 honden te combineren. Er wordt altijd over nagedacht! Honden met slecht gedrag, slecht uiterlijk en slechte gezondheid wordt er gewoonweg niet mee gefokt ! Pups enkel met stamboom We doen shows en sport met onze honden op hoog niveau.

Geen kennel in de pure betekenis van het woord. Slechts een zeer beperkt aantal honden; liefst wordt gebruik gemaakt van pleeggezinnen voor teefjes zodat elke hond voldoende aandacht krijgt en niet tussen vier kennelwanden zijn/ haar leven hoeft te slijten. Pups zijn slechts sporadisch beschikbaar uit zeer zorgvuldig uitgekozen combinaties waarbij gezondheid, temperament en type de drie belangrijkste pijlers zijn.

Wordanis Wordanis Wordanis Wordanis

Ruim 30 jaar houden wij ,Erik en Herma Fick, en inmiddels ook onze dochter Debbie, ons bezig met het fokken, showen en werken met boxers.Al onze pups worden in huis geboren en opgevoed , goed gesocialiseerd. Pups worden voordat zij naar de nieuwe eigenaar gaan door de dierenarts onderzocht. Alle boxers waar wij mee fokken hebben goede heupen en een gezond hart, ze zijn hier allen officieel op onderzocht. Alleen door hier geen enkele concessie aan te doen, kun je een gezonde boxer blijven fokken.Liefhebbers van boxers zijn vooral liefhebbers van het karakter van dit unieke ras. Een boxer moet in onze ogen een vrije, enthousiaste, evenwichtige hond zijn. Een boxer moet functioneren als een vriend en huisgenoot van het hele gezin. Dit betekent dat zijn karakter uitgebalanceerd moet zijn, (zodat hij ook geschikt is als werkhond). Met angstige, onzekere, of agressieve honden , worden door ons niet gefokt.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boxer fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boxer ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Boxer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boxer? Kijk dan bij de Boxer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boxer fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boxer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^