Boxer puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Boxer Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Boxer puppy's

Momenteel worden er geen Boxer puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 15 november is er bij ons een mooi nestje van acht boxerpups geboren. De vader is Carmodene Gerino Matenhof De moeder is Tanja van Miranchel. Beide ouders zijn hart 0 en HDA Er zijn nog enkele gestroomde reutjes beschikbaar.

We zoeken een echte honden(boxer) vriend die onze laatste puppy reu (met stamboom st. hubertus)uit onze éénmalige nest wil adopteren. Ze zijn geboren op 17 juni en kunnen eind augustus het nest verlaten. Voor meer informatie, foto's en weetjes; zie facebook, onder 'boxerkennel Gasha's Hof'

Gestroomde boxerpups enkel reu nog beschikbaar geboren op 05/07 met stamboom alle inentingen gehad. voor meer info mail

We zoeken een nieuwe eigenaar voor een gestroomd teefje , geboren op 27/02/2012 Omdat we iedere hond evenveel aandacht willen geven , kunnen we maar een bepaald aantal honden houden en is het dus ook niet mogelijk om iedere veelbelovende pup zelf te houden . Om onze toekomstplannen toch te kunnen realiseren zijn we af & toe op zoek naar een nieuwe eigenaar voor een jonge hond . Indien je interesse hebt of wat meer info wil over de voorwaarden qua co-owner , laat dan maar iets weten via mail , GSM of via onze site . Grtz Kurt & het ganse boxer-van-ryckogie-team !

wij verwachten eind janauri een nestje boxerpups uit verantwoorde combinatie bij de ouders zijn op gezondheid getest meer info op onze site www.vanjakribox.nl

Boxer puppy's te koop van uitmuntende afkomst, zowel schoonheid als pakwerk. Nestje van 6: 5 teefjes en 1 reutje, allemaal correct gekleurd. Meer info en foto's op de website van Insurance Bohemica.

Sa fan Odès is een kleine boxerkennel in Friesland. Zo nu en dan fokken wij met veel plezier een nestje. De pups worden bij ons in huis geboren en groeien op in ons gezin en met onze andere huisdieren. Op of rond 27 december verwachten wij pups van onze Kiera (stamboomnaam Eva van Miranchel) en Carmondene Hanky Panky. Gezondheidstesten, zoals HD, zijn in te zien, evenals de stambomen. We verwachten gestroomde pups, maar geel behoort ook tot de mogelijkheden. Om de moeder en straks de pups te kunnen volgen kunt u kijken op mijn facebookpagina: Wanda van den Heuvel (safanodès) Voor meer informatie kunt u mij een pb sturen, mailen ([email protected]) of bellen (06-33 898 230) Als de pups geboren zijn en alles gaat goed, dan kunnen serieus geïnteresseerden komen kijken.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boxer puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boxer ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Boxer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boxer? Kijk dan bij de Boxer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boxer Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boxer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^