Franse Bulldog fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Franse Bulldog fokkers op de HondenPage.

De la Digue D'Eté

Wij zijn een kleine hobbykennel en fokken uit liefhebberij heel af en toe een nestje met onze Clumber Spaniel en Franse Bulldogjes. Onze honden wonen bij ons in huis en ook de pups groeien in huiselijke kring op. We zijn lid van de beide rasverenigingen en voldoen aan de voor het fokken gestelde gezondheidseisen.

 De bullensteeg  De bullensteeg  De bullensteeg

Franse Bulldog Kennel Wij fokken af en toe een nestje in huiselijke kring. Wij zijn hobbyfokkers en hebben 3 franse bulldogen die regelmatig op show en gehoorzaamheidswedstrijden of een doggy dance wedstrijd te zien zijn. Voor meer info kan je terecht op onze website !!

Fokker van Brussels Griffon en Franse Bulldog

Fokker en liefhebber die fokt op gezondheid dus duidelijk neusje, langere bouw, klein staartje en goede luchtwegen. Tevens zijn al onze honden kindjes uitgebreid getest op erfelijke afwijkingen in diversen landen. Wij fokken al Franse Bulldoggen sinds 2006 en met een vast doel “GEZONDHEID”!!! Het percentage met erfelijke aandoeningen bij de Franse Bulldog is jaren geleden al dramatisch toegenomen. Minder zichtbaar voor de leek is dat ook de vitaliteit achteruit is gegaan. Wij zijn met onze 2e Franse Bulldog al begonnen met testen op erfelijke afwijkingen. Ze zijn allemaal in het bezit van een DNA certificaat en een officiële wereldwijd erkende FCI stamboom! Het doel is blijven fokken naar het type Franse Bulldog met een iets langere rug, met meer snuit en een duidelijke neus met open neusgaten en goede ademhaling. (Maar het moet nog wel duidelijk een Franse Bulldog blijven) Het is altijd ons streven geweest om dicht bij de natuur te blijven dus wij hebben onze eigen werkwijze. Onze clowntjes hebben super lieve sociale karakters. Er is heel veel informatie te vinden op onze website en referenties kan je vinden in ons gastenboek. Wij wonen in het prachtige Hongarije waar onze honden genieten van de ruimte en de natuur. Als je in aanmerking komt voor een pup dan kun je het opgroeien live volgen (camera) Veel plezier op onze website! Met vriendelijke Edwin Kroon

Cadbury Angels Cadbury Angels Cadbury Angels Cadbury Angels

Kennelvoorstelling Alles begon voor ons in 1976 met de aanschaf van onze eerste franse bulldog, een cadeau van men vader, nl. onze Andy de la Dvina, een gestroomd bulletje, een levendige, gezellige huishond en zeer lief in de omgang met mensen, vooral met kinderen. Trouw, intelligent, rustig van nature, zeer betrouwbaar en zeer aanhankelijk. Een kleine hond om te zien, maar met het karakter van een grote, die nergens bang voor is! •geen kenneltoestanden- al onze honden leven in huis •onze oudere honden blijven worden niet geplaatst! •ons geld verdienen wij met ons werk en niet met onze honden !! Als onze pups het huis verlaten: •Zijn ze zo goed mogelijk gesocialiseerd. •Krijgen ze een FCI stamboom van Koninklijke maatschappij Sint-Hubertus •Krijgen ze een europeespasport met een gezondheidsverklaring van de dierenarts. •Worden ze 4 keer ontwormd. •Krijgen ze hun eerste enting op zes weken •Krijgen ze een koopcontract met 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen. •krijgen ze een puppypakket en een knuffel mee uit het nest

Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's Co Di CheFay's

Wij fokken Franse Bulletjes op gezondheid! Onze bulletjes worden VOORDAT ze in ons fokprogamma worden ingezet eerst gekeurd op heupen,rug,patella,ogen,oren,huid,luchtwegen en algehele gezondheid, alleen door streng selecteren kunnen we een gezonde Franse Bulldog fokken! Onze bulletjes leven in huis en genieten volop van hun bullentuin Puppy's worden met veel liefde groot gebracht in de huiskamer en komen super gesocialiceerd bij hun baasje Op onze website kunt u alles zien over onze bulletjes, er zijn meer dan duizend foto's te zien!

From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven

Onze pups worden verkocht met stamboom van de FCI afgegeven door de raad van beheer, gechipt door de raad van beheer, koopcontract met garantie, gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees paspoort, puppy enting en goed ontwormd. Natuurlijk krijgt u ook een puppypakket mee waar een zakje voer inzit voor de eerste 2 weken. Wij fokken alleen met gezonde ouder dieren. Ouder dieren zijn geselecteerd op gezondheid, karakter en schoonheid. Onze ouder dieren worden goed onderzocht. Wij doen ons uiterste best ons geliefde ras gezond te houden en proberen de best mogelijke ouder combinaties te maken. Wij fokken volgens het fokreglement van de Raad van Beheer. Dit is de enigste erkende instantie die stambomen afgeeft in Nederland. Wij hebben een aparte kraamkamer gebouwd speciaal voor onze moeder en hun pups. Deze ruimte kunnen wij verwarmen tot 28 graden zodat mama en kids het altijd lekker warm hebben. Ook hebben wij deze kraamkamer gebouwd zodat mama en kids in het begint als ze net geboren zijn lekker van elkaar kunnen genieten zonder de nieuwsgierige neuzen van onze andere bullen. Als de pups ouder zijn mogen ze de woonkamer in en dan mogen ze spelen met onze andere bullen. Onze pups worden goed gesocialiseerd met alles wat in een normaal huishouden thuis hoort. Daarnaast krijgen ze al het begin van de zindelijkheidstraining geleerd. En het aller belangrijkste LIEFDE! De tijd dat ze niet slapen, eten of spelen worden ze lekker door ons betutteld. Als er nog vragen zijn dan horen wij die graag!

From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls From Fortunebulls

Wij hebben een franse bulldog kennel.We brengen onze honden uit op nationale en internationale shows. We fokken alleen pups met F.C.I stamboom, volgens de regels van de raad van beheer en K.B.K.F.B. (Belgische rasvereniging). Al onze pups groeien bij ons in de huiskamer op zodat ze alle geluidjes in en om het huis leren kennen. Mocht je interesse hebben in zo'n lief en karaktervolle puppy, neem dan contact met ons op en we zullen dan al je vragen beantwoorden.

Hawbucks Hawbucks Hawbucks Hawbucks Hawbucks Hawbucks

Fokker van Franse Bulldogs. Onze honden worden zeer uitgebreid getest en wij fokken op een atletische Franse Bulldog met een wat langere neus. Openheid en transparantie vinden we erg belangrijk. Af en toe zullen we Franse Bulldog pups hebben. Zij groeien in onze woonkamer op, wij hebben geen kennels. De pups krijgen een FCI stamboom, een koopcontract, DNA profiel, vaccinaties en een gezondheidsverklaring voordat ze naar hun nieuwe huis mogen.

Joyfull Companion

Wij zijn een kleine FCI geregistreerde kennel, in Limburg. We hopen in september 2011 onze eerste puppies te kunnen verwelkomen. Vanzelfsprekend zullen de pups opgroeien in huiselijke kring en alle liefde, zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Kennel Prouch Kennel Prouch Kennel Prouch

Wij zijn een kleine familie van Franse Bulldogs, wij hopen als eigenaar en fokker te kunnen bijdragen aan een gezonde, goed gesocialiseerde en raszuivere franse Bulldog. Al onze bulletjes leven samen met ons in huis en krijgen de nodige aangepaste voeding en verzorging.

Leenie's Bulls Leenie's Bulls

Franse Bulldog's zijn onze passie! Onze Franse Bullen zijn onze kinderen, onze passie. Wij kweken enkel uit liefde met oog op gezondheid, behoud en verbetering van het ras, ook het karakter vinden wij zeer belangrijk! Uiteraard kweken wij volgens de normen van de ras standaard. Onze Bullen leven bij ons in huis, zijn vrolijk, speels, liggen in de zetel en verwelkomen je in ons huis.

fransebulldog kennel alleen bullen met stamboom

wij zijn en Franse Bulldog Kennel die verslaafd is geraakt aan dit ras in 2007 we zijn lid van de HBC Hollandse buldoggen club we lopen ook aardig wat shows omdat wij dit leuk vinden om te doen we wonen in Rotterdam bij ons leven de bullen lekker in huis en als we een nestje hebben groeien die daar ook op samen met moeders en de rest van de bullen.

van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat van de Loveboat

Wij fokken af en toe een nestje Franse Bulldogjes. Voordat we een nest fokken, laten we beide ouderdieren een zeer uitgebreide medische screening ondergaan, waarvan de uitslagen vrij ter beschikking staan aan geïnteresseerden. Onze pups groeien op in de huiskamer, tussen de andere honden in ons gezin. Kijk op onze website voor uitgebreide en eerlijke informatie en de prijs van onze pups.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Franse Bulldog fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Franse Bulldog ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Franse Bulldog? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Franse Bulldog? Kijk dan bij de Franse Bulldog rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Franse Bulldog fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Franse Bulldog puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^