Engelse Bulldog fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Bulldog fokkers op de HondenPage.

From-Bull-Eyes From-Bull-Eyes From-Bull-Eyes

wij zijn een kleine kennel Met af en toe pups Die opgroeien in de huiskamer, samen met ons gezin. Bij vertrek zullen de pups zijn ingeënt, ontwormd én gechipt en zullen ze in het bezit zijn van een Europees paspoort, alsmede een Stamboom en een gezondheids-verklaring En nartuurlijk een koopovereenkomst de garantie.voor een jaar.op erfelijke afwijkinge Moeder is aanwezig.

Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels Brave Strong Angels

Hallo, Wij zijn een kleine kennel en hebben af en toe een nestje pups. De pups hebben een stamboom en beide ouder dieren een gezondheidsverklaring de pups worden alleen verkocht aan echte liefhebbers van dit ras!

Exclusive Bull werkt aan het verbeteren van de rasstandaard van de Engelse Bulldog door zeer selectief nationale en internationale dekreuen te kiezen die het beste passen bij onze teven, bloedlijnen na te gaan , voorouders en nakomelingen te screenen zodat onze pups gegarandeerd over een uitstekende gezondheid beschikken, schoonheid en kwaliteit tot uiting komen, karakter en opvoeding centraal staan.

From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven From Bulls Heaven

Onze pups worden verkocht met stamboom van de FCI afgegeven door de raad van beheer, gechipt door de raad van beheer, koopcontract met garantie, gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees paspoort, puppy enting en goed ontwormd. Natuurlijk krijgt u ook een puppypakket mee waar een zakje voer inzit voor de eerste 2 weken. Wij fokken alleen met gezonde ouder dieren. Ouder dieren zijn geselecteerd op gezondheid, karakter en schoonheid. Onze ouder dieren worden goed onderzocht. Wij doen ons uiterste best ons geliefde ras gezond te houden en proberen de best mogelijke ouder combinaties te maken. Wij fokken volgens het fokreglement van de Raad van Beheer. Dit is de enigste erkende instantie die stambomen afgeeft in Nederland. Wij hebben een aparte kraamkamer gebouwd speciaal voor onze moeder en hun pups. Deze ruimte kunnen wij verwarmen tot 28 graden zodat mama en kids het altijd lekker warm hebben. Ook hebben wij deze kraamkamer gebouwd zodat mama en kids in het begint als ze net geboren zijn lekker van elkaar kunnen genieten zonder de nieuwsgierige neuzen van onze andere bullen. Als de pups ouder zijn mogen ze de woonkamer in en dan mogen ze spelen met onze andere bullen. Onze pups worden goed gesocialiseerd met alles wat in een normaal huishouden thuis hoort. Daarnaast krijgen ze al het begin van de zindelijkheidstraining geleerd. En het aller belangrijkste LIEFDE! De tijd dat ze niet slapen, eten of spelen worden ze lekker door ons betutteld. Als er nog vragen zijn dan horen wij die graag!

from Windelloan from Windelloan from Windelloan from Windelloan

We fokken al 15 jaar de engelse bulldog en dit in de eerste plaats gezond,De regels van de rasvereniging en van de Raad van Beheer worden nagevolgd. De pups groeien op in de huiskamer met ons gezin de andere bullen en onze katten en zijn goed gesocialiseed,waar ze de rest van hun leven van proviteren. De pups krijgen mee,en goed koopcontract met garantie op de erfelijke en aangeboren afwijkingen,een nest knuffel en ook puppiebrokken en vlees voor meerdere weken.Ik fok af en toe een nestje mopsjes. U kunt bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Going in Style

Fokker van het geweldige ras de Engelse bulldog , wij fokken 1nestje Per jaar in huiselijkekring

Jester`s Bulldogs Jester`s Bulldogs Jester`s Bulldogs Jester`s Bulldogs Jester`s Bulldogs

Doormiddel van dit korte verhaaltje zullen wij ons aan U voorstellen en zullen wij U vertellen ( informeren ) over het ontstaan van de kennel “ JESTER‘S BULLDOGS ” Onze namen zijn Martin en Esther Schootemeijer. Wij hebben bewust gekozen voor de naam “ JESTER‘S BULLDOGS ” want deze heeft een betekenis. JESTER betekent nar, joker en als iemand U kan vermaken dan is het wel een ENGELSE BULLDOG. Bulldogs hebben wij daaraan toegevoegd om aan te geven welke soort hond wij fokken. In 1992 hebben wij onze eerste bulldog Max gekocht, nooit hadden wij gedacht dat we ons bezig zouden gaan houden met het fokken van de Engelse Bulldog. Wij gingen met Max naar een tentoonstelling om te zien wat de keurmeester van onze hond zou vinden. En wat bleek Max deed het niet slecht. Hierna volgde er meer tentoonstellingen en nam het enthousiasme toe, wij hadden er een hobby bij. Nadat wij verhuisd waren kregen we de ruimte voor een tweede bulldog. Jamie Lee een mooie teef, werd voor Max en voor ons een nieuwe huisgenoot. Ook Jamie Lee deed het goed op tentoonstelling. Mede door onze enthousiasme zijn we ons steeds verder gaan verdiepen in het ras. In April 1997 hebben wij onze kennel “ JESTER‘S BULLDOGS ” opgericht, en tevens ons aangemeld als EBCN fokker. Ons eerste nestje werd geboren in December 1997 en uit dit nestje hebben wij 2 teven aangehouden. Dit waren JESTER’S BULLDOGS AISLINN en ARVIDA. Deze twee honden zijn het begin van de kennel JESTER‘S BULLDOGS… In 2001 en in 2005 werden onze dochters geboren. Zij groeien op tussen onze bulldoggen. Hierdoor hebben we zelf kunnen ervaren hoe ontzettend lief bullen voor kinderen zijn. En is onze liefde voor de engelse bulldog alleen maar groter geworden. Wilt u verdere informatie over onze honden of over DE ENGELSE BULLDOG neemt dan een kijkje op onze website.

king of the hill king of the hill king of the hill king of the hill king of the hill

Wij zijn Laura en Angelique van King of the Hill Bulldogs Wij wonen in vlissingen(zeeland), met onze zoon Lenny. Wij lopen graag met onze bullen op het strand en in het bos. Wat begonnen is als en hobby is uitgelopen tot een passie Wij zijn in 2011 onze kennel begonnen king of the hill Het fokken van Engelse Bulldoggen doen wij uitsluitend met gezonde ouderdieren, onze honden hebben een gezondheidsonderzoek ondergaan. Wij zijn een kleine hobbyfokker die maar af een toe een nestje heeft Onze honden wonen bij ons in huis en de pups worden in huiselijke kring opgevoed en zijn daarom goed gesocialiseerd.

Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock

Wij fokken uit liefhebberij, maar wel volgens de regels van de rasvereniging: Bullterriers en Engelse Bulldogs. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en groeien daar ook op. Te midden van kinderen en huisdieren. Al onze pups hebben FCI stamboom, chip, paspoort, zijn ontwormd en geent. Wij geven schriftelijke garantie op onze pups.

Van Ayrshire home

Liefhebber en fokker van de Engelse Bulldog. Wij fokken niet veel, maar als wij een nestje fokken doen wij dit zeer serieus. Wij zijn erkend clubfokker en fokken uitsluitend met aantoonbaar gezonde ouderdieren. De pups groeien bij ons op in de huiskamer.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Engelse Bulldog fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Engelse Bulldog ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Engelse Bulldog? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Bulldog? Kijk dan bij de Engelse Bulldog rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Engelse Bulldog fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Engelse Bulldog puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^