Fokker vermelding van Boxers van het Twentse Ros

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Boxers van het Twentse Ros is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Boxers van het Twentse Ros een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Boxers van het Twentse Ros
Beschrijving: Wij zijn Stephan en Janet Behrens, en wonen samen met onze kinderen en boxers in het mooie dorpje Usselo in de gemeente Enschede. In 2005 kregen we onze kennelnaam von Olympico in Duitsland. Inmiddels zijn we ge re-emigreert, en wonen we weer in Nederland, sinds 2010 werken wij samen met Boxerkennel van het Twentse Ros, eerder gevestigd te Glane (NL), deze kennel heeft reeds ruim 40 jaar ervaring met het boxerras. Nu voeren wij onze kennel onder de naam van het Twentse Ros.

Contact
Website: http://www.vanhettwentseros.nl
Telefoon: 053-35745846

Adres
Woonplaats: Enschede

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Boxers van het Twentse Ros is te vinden onder
- Boxer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van onze boxerteefjes Imola & Chanel is nu bijna 5 jaar, binnenkort zullen ze als alles goed gaat hun 2e nestje krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren zijn getest op HD, Hart, Spondylose en JRD, en zijn in het bezit van hun ZTP ( Duitse fokgeschiktheidstest). Zijn deze testen niet goed, wordt de reu of teef niet ingezet voor de fok.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een uitvoerige gezondheidstest door de dierenarts, worden uiteraard gechipt, ontwormd en krijgen de benodigde puppie entingen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups zullen bij ons pas met 10 weken het nest verlaten, dit ook omdat ze met 10 weken een echo doppler hartonderzoek krijgen, om zeker te weten dat het hartje van de pup helemaal oke is.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken dit jaar nu ons 3e en 4e boxernestje in 10 jaar tijd, dit mede doordat we eigenlijk ook erg druk zijn met de training van onze honden als ook het bezoeken van verschillende shows in binnen en buitenland.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op binnen ons gezin in de huiskamer. De eerste weken proberen we zoveel als mogelijk rust te creeren voor moeder en de pups. pas na 3 weken mogen bezoekers de pups komen bekijken en stellen we ze voor aan de rest van de hondenfamilie. Doordat de pups in de huiskamer verblijven gedurende de hele pupperiode wennen ze al snel aan de alledaagse geluiden zoals televisie, radio de stofzuiger, en komen veel in contact met onze kinderen. Dit vinden wij een erg belangrijk onderdeel van de socialisatie van de pup.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Boxers van het Twentse Ros
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers/Mechelse herders van het Twentse Ros (mechelse herder pups verwacht)Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros Boxers von Olympico & van het Twentse Ros

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Boxers van het Twentse Ros

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^