Leonberger fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Leonberger fokkers op de HondenPage.

Nog in aanvraag Nog in aanvraag Nog in aanvraag Sill (kennelnaam is in aanvraag) Sill (kennelnaam is in aanvraag) Sill (kennelnaam is in aanvraag)

Ik heb een Leonberger teef Sill (sep 2009) waarmee ik ga fokken. Ik ben lid van en wil gaan fokken volgens de regels/richtlijnen van het fokconvenant van de rasvereniging (LHCN). Sill heeft alle keuringen die de rasvereniging eist. Ik heb gewacht met het dekken tot het moment dat Sill uitgegroeid was en geestelijke volwassenheid heeft bereikt (bij de fokvereniging mag er gefokt worden vanaf 24 maanden). Wat ik denk toe te kunnen voegen aan het ras Leonberger: Ik heb Sill gekozen op de gezondheid in de testresultaten, waarbij gekeken is naar zowel de ouders als de (verre)voorouders, helaas is dit door het geringe aantal Leonbergers moeilijk tot ver terug in de lijn gezond te hebben, dit is in haar lijn goed gelukt. Door haar goede/gezonde lijn zal dit een aanwinst kunnen zijn voor het ras. Ik ga haar laten dekken door een reu die qwa lijn goed op haar aansluit met de hoogst mogelijke gezondheid, tot ver in de lijn. Bij mij staat gezondheid nummer 1, karakter nummer 2 en uiterlijk is mooi meegenomen. Verder ben ik van mening dat de begin weken van een pup een fundamenteel deel uitmaken voor een goede stabiele basis, hierin wil en kan ik de pups optimaal begeleiden. De puppykopers wil ik dermate selecteren en begeleiden met als doel stabiele gezonde Leonbergers met een gezonde lijn door te kunnen zetten. Dit wil ik realiseren door: Een contract te laten ondertekenen waarbij verboden wordt de hond door te verkopen. De puppykopers te verplichten om op puppycursus te gaan waar er met de positieve trainingsmethode wordt gewerkt en waar aandacht wordt gegeven aan de opvoeding. Gratis gedragsbegeleiding aan te bieden. De stamboom persoonlijk bij alle puppykopers afgegeven om zo optimaal de thuissituatie te kunnen inschatten. Ik ben van plan om na alle keuringen een officiƫle kennelnaam aan te nemen en eind dit jaar/begin volgend jaar Sill te laten dekken.

flandry dogs flandry dogs flandry dogs

Wij zijn een leonbergerkennel gelegen in west-vlaanderen ingelmunster. We streven ernaar goed gesocialiseerde pups bij perfecte baasjes te plaatsen. Onze pups worden dan ook in huis geboren en opgegroeid. Wij fokken volgens de richtlijnen van de leonbergerclub en sint-hubertus.

from Kalua's Spirit from Kalua's Spirit from Kalua's Spirit

Wij hebben inmiddels 6 Leonbergers en fokken af en toe een nestje. De pups worden in en om het huis grootgebracht en worden prima gesocialiseerd. Daarnaast krijgt u veel info mee en kunt u een hondenleven lang op ons rekenen met vragen en advies over (op)voeding en (probleem)gedrag. Voor meer uitgebreide info, foto's en leuke filmpjes, kijk op onze website. www.leonbergerkennel-fromkaluasspirit.

Notus-Me Leonbergers

Wij leven sinds 1996 samen met meerdere Leonbergers. Wij kozen voor dit ras vanwege hun schoonheid, maar vooral vanwege hun karakter. Onze honden zijn voor ons dierbare huisgenoten (we hebben geen kennels)Af en toe fokken we een nestje, volgens de regels van de rasvereniging LHCN, en de pups worden ook grootgebracht in huis. Op onze weblog valt veel te lezen, en te zien, over onze honden.

the gardian angel the gardian angel the gardian angel the gardian angel the gardian angel the gardian angel the gardian angel

wij wonen in zeeland en fokken nu en dan een nestje leonbergers voor ons staat de gezondheid en karakter bovenaan onze honden krijgen alle testen en moeten goedgekeurd worden voor we ze inzetten voor de fok onze teven krijgen nooit meer dan 2 nestjes en de reuen die we gebruiken hebben ook alle gezondheids testen doorlopen de honden wonen bij ons in huis en de pups worden daar ook geboren en grootgebracht wilt u meer weten over dit mooie ras je bent na een afspraak altijd welkom

v. Lizjernanjo v. Lizjernanjo v. Lizjernanjo

Wij zijn Jozef & Nancy, Wij hebben 4 Leonbergerdames en zij leven bij ons in huis. Wij fokken af en toe een nestje. Gezondheid en karakter is een prioriteit! Onze honden krijgen maar 2 nestjes en gaan dan met pensioen. Wij wonen op de grens tussen de mooie plaatsjes Uden & Zeeland, in Noord Brabant.

van Marinushof van Marinushof van Marinushof van Marinushof van Marinushof van Marinushof

Tiara is op 1-6-2017 gedekt door Thaigo , zij zijn ook de ouders van ons C nest. de echo heeft helaas uitewezen dat Tiara geen puppies krijgt deze keer, we proberen het de volgende loopsheid opnieuw. Beide honden zijn hd a , ed vrij ,ogen ecvo goedgekeurd en lpn 1 en 2 n/n = vrij wat betekent dat ze vrij zijn van deze ernstige vormen van polyneuropathie. Ze hebben beiden een heel zacht mensgericht karakter en vullen elkaar goed aan, ook de coi van deze combi is heel mooi laag [ 3.25 % ] De pups worden in de woonkamer geboren en blijven daar tot ze ons verlaten, ze worden uitstekend gesocialiseerd, geent en volgens schema ontwormd. Als ze ons verlaten zijn ze gechipt door de raad ven Beheer en dus in het bezit van een stamboom en een dna certificaat. Ze worden verkocht met een koopcontract en krijgen een puppakket en een pdf mee met daarin een voedingsschema en tips m.b.t. de opvoeding van de pup. Bij ons houdt de garantie NIET op achter de voordeur, wij zijn ten alle tijden bereikbaar om u waar nodig te helpen. U bent altijd welkom om eens kennis te komen maken met ons en onze honden,telnr. 0115697577 of mail naar [email protected] We hebben een website en ik houd ook een weblog bij waar u onze honden kunt volgen, ook op face book zie Mirella de Jonge

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Leonberger fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Leonberger ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Leonberger? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Leonberger? Kijk dan bij de Leonberger rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Leonberger fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Leonberger puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^