Fokker vermelding van Boxerkennel vd-elzelinahof

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Boxerkennel vd-elzelinahof
Beschrijving: Wij zijn in het bezit van 5 boxers en fokken al ruim 40 jaar met dit lieve en kind vriendelijke ras. Ook zijn we al die jaren lid geweest van de Nederlandse Boxerclub en fokken volgens het fokbeleid van de NBC. Uiteraard zijn we ook geregistreerd bij de Raad van Beheer. Onze boxers zijn allemaal op H.D. en hart getest en hebben allen hiervan een certificaat. Ook zijn nu de D.N.A. certificaten aanwezig van alle honden. De boxers komen iedere dag bij ons in huis al verdelen we dat over de dag zodat je een goed contact met ze houd en het reuze gezellig is om ze bij je te hebben Als er een nestje pups word verwacht is er in huis een aparte kraamkamer waar ze worden geboren zodat er een paar weken rust is voor de moeder en haar pupjes Ook is hier camera toezicht zodat we alles kunnen volgen. Kortom een fijn leven met onze boxers. .

Contact
Website: http://www.vd-elzelinahof.nl
Telefoon: 0545-292668 mobiel 06-36406590

Adres
Woonplaats: Neede

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Boxerkennel vd-elzelinahof is te vinden onder
- Boxer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Na alle gezondheids testen word er vanaf ruim 2 jaar het eerste nestje gefokt,ongeveer 15 tot 17 maand later het tweede nestje,dit ook weer afhankelijk van de worpgroote,anders word dit later.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De beide ouderdieren worden op de shows uitgebracht ,ze worden op H-D onderzocht,meestal is de uitslag A of B. Ook worden beide op het hart getest er word alleen met ouders gefokt waarvan de uitslag hart 0 is.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen hun eerste onderzoek met6 weken plus eerste enting daarna krijgen ze hun tweede onderzoek met 8 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups gaan bij ons tussen de acht en negen weken oud naar de nieuwe eigenaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Bij ons worden niet meer dan twee a drie nestjes per jaar gefokt

Hoe en waar groeien de pups op ?
Wij zijn in het bezit van een woonboerderij,waar een kraamkamer beschikbaar is,hier worden de pups geboren,is camera toezicht,ook als de pups opgroeien,is er veel ruimte voor hen om te spelen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Boxerkennel vd-elzelinahof
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel fam.Zwagafam.Zwaga schreef op 02 augustus om 15:57:
Wij vonden de vragen die werden gesteld heel goed,is voor mensen die van een serieuze fokker een pup willen recerveren,heel veel informatie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Boxerkennel vd-elzelinahof

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^