Chihuahua, langhaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua, langhaar fokkers op de HondenPage.

Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Tania's Chihuahua's Precious Precious Precious Treasure Treasure Treasure Treasure Treasure

Ik fok heel af en toe een nestje met mijn chihuahuatjes. Beschrijvingen en de nodige uitleg vind je bij de volgende vragen ... Wat ik wel wil meegeven is het feit dat ik niet onbezonnen aan het fokken van chihuahua's begonnen ben. Eerst en vooral heb ik ervaring opgedaan door veel aanwezig te zijn bij bevallingen en af en toe een handje te helpen. Bij mijn allereerste nestje had ik ook iemand bij mij die ervaring had. Ook kan ik dag en nacht en 7 op 7 terugvallen op 2 dierenartsen (gsm nummers) indien je meer wil weten vraag gerust, ik bijt niet :)

Andojo

Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker, onze hondjes hebben allemaal stamboek St-Hubertus onze hondjes lopen show waardoor ze de foktoelating behalen om zo de bloedlijn verder te zetten wij hebben de huskykleuren, sable en wit. in de bloedlijnen, mijn voornaamste punt is het socialiseren van de pupjes zodat deze een hele goede basis hebben voor hun hele leven, alles wordt dagelijks bij gehouden op de blog chihuahualiefhebber dominique ook zijn we heel gelukkig als we de pupjes en hun baasjes nog eens terug zien, zo kunnen we de pups zien uitgroeien en weten we of de combinatie mama en papa mooie pups geven. wij hebben ook een prachtig reu'tje ter dekking hij heeft zijn foktoelating behaald en heeft al mooie pups gegeven.

Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker in Terneuzen, Zeeland. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de NCC. Af en toe hebben wij pups beschikbaar voor het allerbeste huisje. Al onze pups krijgen een FCI stamboom en DNA certificaat.

Wij zijn huiselijke fokkers van Chihuahua’s. Wij fokken dan ook met de 2 grootste bloedlijnen die wereldwijd gegeerd zijn: Misty Madows en Choco Master Dances Helena’s Wij werken met een kampioen reu :Trobin Milou Hij is een directe afstammeling van beide bloedlijnen, wat zeer uniek is. Wij hebben hierdoor dan ook alle mooi kleuren in de lijn. Wit en beige en choco zijn de overheersers bij Trobin Milou Onze andere Reu – “Chocolate Dream” behaalde ook reeds 2ste plaats op show (tijdens zijn eerste show!) Chocokleur overheerst bij hem. Tevens van de Misty Madows lijn Deze bevat Choco, wit, cream, blauw en zwart. Wij fokken niet meer dan 3 nestjes per jaar. Meestal rond dezelfde periode omdat de hondjes meestal kort na elkaar loops zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid te kunnen selecteren waar onze hondjes naartoe gaan.

klein schalige Chihuahuakennel Casamaravillas. Onze hondjes leven vrij en blij in ons huis. Op dit moment hebben wij puppy's met FCI stamboom

Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss Catch My Bliss

Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss (Noord- Brabant). Wij fokken hobbymatig zo nu en dan een nestje kort- en of langhaar Chihuahua's. Uiteraard fokken wij volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze honden zijn in het bezit van een officiële F.C.I stamboom en groeien in huiselijke kring op tesamen met onze 3 (jonge) kinderen.

Kleinschalige hobby kennel, gespecialiseerd in langharig chihuahua.

Wij fokken in huiselijke kring per jaar 1 á 2 nestjes per jaar; we fokken uitsluitend vlgns de fokreglementen van de NCC en de RvB

chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua chikechihuahua

Wij zijn een kleinschalige erkende langharige chihuahuafokker. Onze hondjes zitten allemaal in huis en de ouderhonden zijn allemaal aanwezig.Wij gebruiken dus ook onze eigen reutjes. Iedereen is altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen zodat men ook kan zien hoe de hondjes hier leven. Wij geven al onze hondjes en puppy's zeer goede kwaliteitsvoeding wat wij ook aanraden aan eventuele kopers van onze puppy's. Op onze website kunt u ook lezen over onze eigen ervaringen met de hondjes en wat te doen bij problemen. U mag ons daarover ook steeds contacteren. Wij werken ook met FCI stambomen

devils el DOMINGO devils el DOMINGO

Te koop gevraagd :Een mooi getypeerd chihuahuateefje met Husky kleur .Langhaar!Mijn hondje is 14 mei 2017 aangelijnd doodgebeten door een loslopende Stafford . Mijn kleine meisje is er niet meer . Nu zoek ik een mooi hondje / geen afwijkingen en/of gebreken die ik in mijn armen kan en mag sluiten .Liefst met stamboom .

El perro mexicano El perro mexicano El perro mexicano El perro mexicano El perro mexicano

nformatie over onze hondjes! U bent van plan om zich een pupje aan te schaffen ? Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring met Chihuahua's en kunnen u daardoor misschien wel van dienst zijn met de volgende informatie. Wanneer de pups geboren worden krijgen de pups en moeder een volledige check-up van onze dierenarts. Ze worden tevens elke dag gewogen zodat we in de gaten kunnen houden dat ze voldoende bijkomen. De moeder blijft tot 6 weken bij de pups en wordt dan geleidelijk aan weggenomen tot de pupjes volledig zelfstandig zijn. Gezien de Chihuahua een heel klein ras is,gebeurt de eerste inspuiting op 6 weken. Vroeger is zinloos omdat de pup antistoffen meekrijgt van de moeder tot 6 weken! De pups mogen mee naar hun nieuwe baasje tussen de 8 en 12 weken. Dit hangt af van de ontwikkeling van het pupje zelf. Sommige pupjes(vooral de hele kleine!!!)hebben het echt nodig om langer bij de moeder te blijven. De suikerspiegel daalt heel snel bij de Chihuahua en dat kan fataal aflopen indien men niet op tijd ingrijpt! Wij weten dat het dikwijls moeilijk is om zolang te wachten op een pupje maar het is in het beste belang van het pupje en uzelf. Volg hierin dus echt de raad van de fokker. Ontwormen gebeurd vanaf 3 weken en wordt meermaals herhaald voor de pup vertrekt. Herhaal dit ook regelmatig als het pupje bij u is. U kan dit produkt bij elke apotheker of dierenarts halen.De pups worden uiteraard gechipt en krijgen hun Europees paspoortje. We nemen ook elke week foto's van de pupjes,die we telkens doorsturen naar hun nieuwe baasjes. Ze worden hier in huis bij ons en de andere hondjes opgevoed en worden daardoor ook heel sociaal. Ook de pups die iets later mee naar huis kunnen omdat ze “extra” klein zijn komen daardoor niets tekort in hun socialisatieperiode!! Sommige mensen willen een superklein pupje,hou er dan rekening mee dat deze toch dikwijls extra zorgen nodig hebben en sneller vatbaar zijn voor ziektes.

wij zijn een langharige chihuahuakennel, en wij fokken met FCI stamboom, en onze puppy's worden geënt en er word DNA afgenomen.

La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's La Casa De Chihuahua's

Wij zijn een kleinschalige hobby kennel. Wij hebben incidenteel nestjes van onze Chihuahua`s. uitsluitend met FCI stamboom. en volgens hun regels en die van de NCC. Waar wij ook lid van mogen zijn.

Perro Incendio Perro Incendio

Perro Incendio is een Chihuahua kennel / fokker in het midden van het land, Gelderland. Kennel is een groot woord, want wij zijn gewoon een gezin met Chihuahua's in de huiskamer. Wij fokken langhaar Chihuahua's met FCI stamboom, uitsluitend volgens het fokreglement van de Raad van Beheer, waar wij ook als kennel geregistreerd zijn. Daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van de Nederlandse Chihuahua Club. We hebben af en toe pups beschikbaar, alleen voor de serieuze liefhebber. Voor meer info en veel foto's: http://perro-incendio.webklik.nl/

Pricilla en de vurige chinchilla chihuahua's

Hallo mijn naam is Pricilla ik ben 23 jaar oud en woon bij mijn moeder Carla in Hoogeveen. Wij wonen op drie hoog en toen ik 16 was heb ik besloten dat ik een hondenras ga fokken wat lijkt op de Chinchilla mijn allergrootste favoriete dier. Maar Chinchilla's mogen niet meer als huisdier worden gehouden dus ga ik een hondenras fokken wat gelijk zal zijn aan een Chinchilla zodat het weer mag. Ik gebruik hiervoor twee chihuahua's omdat die al klein zijn. Mijn chihuahua's heten Kim & Kardashian. Mijn moeder's chihuahua's heten Tommy & Hillfinger. Zo hebben wij samen vier hondjes. Ik doe ook de vachtjes zo knippen als bij een chinchilla. Ik vraag hiervoor 12,50 per keer knippen als u het hondje eenmaal heeft. Tevens weet ik een goedkoop adresje voor chinchilla behuizingen. Zodat u snel aan de slag kunt als u bij ons een chinchilla chihuahua wilt aanschaffen. Wij verkopen de pupjes voor ongeveer 350 euro per stuk. Dus per ééntje! Chinchilla's moeten per twee dus u kunt voor 800 euro twee pupjes komen ophalen bij ons. Soms hebben wij aanbiedingen en krijgt u een gratis chinchilla behuizing erbij, als u 1240 euro betaald op mijn Paypal rekening.

Zo af en toe hebben wij een nestje, die in een warm liefdevol nest opgroeien. Al onze chihuahua`s worden getest op patella luxatie.

Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne Souvenir Cheyenne

Eerste kennismaking met het ras in 1995 en waar Cheyenne in mijn leen kwam. Daaruit zijn sindsdien 7 generaties ontstaan. Fokker voor rasverbetering en streven naar gezondheid, waarop elke pup show of huis kwaliteit een lange garantie geniet. Vele multi kampioenen en steeds op shows sinds 1999. Hondjes leven in huis en worden gesocialiseerd vanaf heel jonge leeftijd. Al onze hondjes zijn patella-vrij en DNA getest. Stamboom FCI St Hubert, geënt, gechipt, ontwormd, puppy pakket en opvolging ook indien u later wilt fokken of showen. Onze hondjes zijn onze kinderen en worden niet uit winstbejag gefokt zoals bij velen. Een vrijblijvend bezoek zal u zeker meer over het ras leren. Langhaar en korthaar.

Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's Ultimate Glory's

Wij zijn gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Wij hebben jaarlijks een aantal nestjes uit gecontroleerde ouderdieren met fijne karakters, die aan de rasstandaard voldoen. Onze Chihuahua's zijn afkomstig van de allerbeste internationale bloedlijnen, en zijn geïmporteerd uit landen als Rusland, Finland, Italië, Amerika, en Letland. Ook hebben wij een aantal zeer mooie import dekreuen beschikbaar, zowel lang als korthaar, informatie en foto's via e-mail opvraagbaar.

Chihuahua Kennel "Of Yosyosi Winsi" Erkend FCI hobbyfokker, fokt hobbymatig chihuahua's volgens het rassenstandaard van het FCI ter behoud van dit prachtige/leuke/vrolijke ras. Gevestigd in Bree, Noord-Limburg. (BE)

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Chihuahua, langhaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Chihuahua, langhaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Chihuahua, langhaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua, langhaar? Kijk dan bij de Chihuahua, langhaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Chihuahua, langhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Chihuahua, langhaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^