Newfoundlander fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Newfoundlander fokkers op de HondenPage.

All Enchanting All Enchanting

Van tijd tot tijd hebben wij een nest Duitse doggen of Newfoundlanders uit zeer goed overwogen combinaties. Al onze honden ondergaan een gezondheidstest en hebben een stabiel karakter. Wilt u meer informatie dan neem gerust contact met ons op.

In de oude Vrjjheid

Newfoundlander Kennel. in de oude vrijheid. Neem eens een kijkje op onze website, groetjes gerben en een dikke knuffel van onze BEREN.

Kennel Obamses, (de bruine beren) Kennel Obamses, (de bruine beren) Kennel Obamses, (de bruine beren)

Ogin heeft een goede stamboom waar ouders getestzijn op hd ed ogen en hart..ook de achterban is aanwezig op haar stamboom, wanneer Ogin de leeftijd van 18 maanden heeft bereikt wordt zij op alles getest, .....wel zijn we al aan het kijken voor een goede geschikte reu voor in de toekomst.

kennel Procyon l'etoile du lac kennel Procyon l'etoile du lac kennel Procyon l'etoile du lac kennel Procyon l'etoile du lac kennel Procyon l'etoile du lac kennel Procyon l'etoile du lac

onze kennel is Procyon l'etoile du lac deze naam komt van onze eerste newfie die Procyon Proske heet. Procyon is de naam van een ster (hondenster) wij hebben een bruine beer Ganesha en zwarte newfoundlanders, Proske en Ischa. Zeer lieve beren waar wij heel veel plezier mee beleven. Wij lopen af en toe een tentoonstelling met onze honden. in de zomer gaan wij waterwerken in Oudenaarde. meer informatie kan je terecht op onze website: www.procyonletoiledulac.be

Mablaika-s

Wij zij Jolanda & Johny en fokken af en toe eens een nestje. Voor meer info zie onze website

newfoundlanders newfoundlanders newfoundlanders newfoundlanders newfoundlanders

Jallou van het Knuffeloord 27/7/2010 is op 6 oktober gedekt door Bernhard Of The Weeping Willow 10/9/2008 er worden pupjes verwacht rond 6 december

Wij wonen in het Hageland tussen Leuven en Diest. Wij hebben enkel Newfoundlander honden en fokken maximum 1 à 2 nestjes per jaar. Onze honden leven samen met ons als een roedel en worden nooit opgesloten in hokken. Pupjes worden in huis geboren en worden dan langzaam aan gesocialiseerd en zindelijk gemaakt.

Vivan los novios

Wij zijn een kleine hobbymatige kennel in Belgisch Limburg. Wij hebben op dit moment 5 Newfoundlanders. Met 2 (5 jaar oud) hebben wij af en toe een nestje. De drie andere teefjes zijn nog niet zo ver om een nest te krijgen. Wij laten onze honden eerst helemaal uitgroeien en genieten van hun jeugd voordat we een nestje met hun inplannen. Ze krijgen dan eerst de nodige onderzoeken, waaronder HD/ED foto's en hart echo.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Newfoundlander fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Newfoundlander ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Newfoundlander? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Newfoundlander? Kijk dan bij de Newfoundlander rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Newfoundlander fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Newfoundlander puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^