Keeshond, Middenslag puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Keeshond, Middenslag Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Keeshond, Middenslag puppy's

Momenteel worden er geen Keeshond, Middenslag puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 21 april zijn bij ons 3 witte Middenslag Keeshondjes geboren. 2 teefjes en 1 reu. Enkele kenmerken van een Keeshond zijn: -Waaks -Trouw -Slim -Aanhankelijk/knuffelig Ze zijn ook zeer geschikt voor de sport zoals flyball of agility/behendigheid. Ze groeien in de huiskamer op met de moederhond en 2 andere Keeshondjes. Als het mooi weer is laten we ze op verkenning in de tuin en na de 6 weken enting leren ze mee gaan in de auto en bezoeken we drukkere plekken. Ze worden ontwormd, ontvlooid, krijgen de puppy enting, krijgen een Europees Paspoort, krijgen een Stamboom van de Raad van Beheer en worden gechipt door de Raad van Beheer. De eigenaar krijgt ook nog een informatie pakket een nestcd en het puppypakket mee. De pups worden met een contract verkocht.

Middenslag Witte Keeshond pup Nog beschikbaar: Zeer mooie middenslag witte keeshond pup 10 wkn (reu). In huiselijke kring geboren en gesocialiseerd. Gechipt, gevaccineerd en ontwormd, met stamboom, gezondheidsverklaring en Europees paspoort. We zijn aangesloten bij de rasvereniging (NKC).

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Keeshond, Middenslag puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Keeshond, Middenslag ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Keeshond, Middenslag? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Keeshond, Middenslag? Kijk dan bij de Keeshond, Middenslag rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Keeshond, Middenslag Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Keeshond, Middenslag puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^