Chihuahua puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Chihuahua puppy's

Momenteel worden er geen Chihuahua puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Te koop: chihuahua langhaar puppy's geboren 01/09/2012 - 2 teefjes en 2 reutjes. Kleur: crème. Met Stamboom St. Hubertus - opgegroeid in liefdevolle omgeving en goed gesocialiseerd. Zijn volledig in orde met vaccins, ontwormingen en zijn gechipt.

Zeer mooi chihuahua teefje met fci stamboom. Ze is geboren op 21/10/2012 Ze heeft zeker show kwaliteiten heeft nog geen shows gelopen. Vader is een tricolor en heeft meerdere shows gelopen met goede resultaten. Moeder is brindle. Beide ouders zijn patella vrij. Voor meer inf kunt u contact met ons opnemen.

HAllo wil hier van mijn vriendin haar nestje plaatsen ze zijn net drie daagjes oud op 16-05-2013 geboren 6 pups 1x teefje en 5 x reutjes het teefje is gereserveerd het zijn plaatjes de pups ze worden lievedevol verzorgt in huis met grote en kleine kindenren en andere huisdieren wie meer over de pups wilt weten kan bellen naar 035-6931294

Mijn pup zal een perfecte metgezel voor u en uw familie is erg lief om te communiceren met andere dieren wordt ontwormd gechipt controle door een dierenarts goed om te knuffelen en houdt ervan om te slapen in de armen voor het wel en wee hij houdt ook van om te spelen en besteden weinig energie heeft veel liefde voor de lol ik heb maar één man die ik geef een goed liefdevol thuis huisdieren als je geïnteresseerd bent in mijn puppy, neem dan contact met mij op voor meer informatie.

3 prachtige pupjes 2 meisjes 1 jongen die we misschien houden) geboren 17-02-18 MET stamboom FCI St Hubertus (de enige geldige in Belgie) uit geselecteerde ouders op gezondheid , lijnen en ras standaard. Pups, ouders, grootouders, ... ALTIJD met DNA en fokadmisie , pupjes vertrekken het huis rond de 3 maand na entingen en chip altijd met garantie en opvolging, puppy pakket en blijvende informatie. Ouder alsook grootouders enz aanwezig en vrij in huis. Volledig gesocialiseerd wat heel belangrijk is in het ras, daar de karakters ook erfelijk zijn! Multi kampioensafstammingen wat duidt op rasverbetering en geen ras vermeerdering!! Info en bezoek na afspraak. Koop geen pupjes zonder stamboom , waar het ras veelal totaal ver te zoeken is en waar de mamatjes meestal elke loopsheid pups moeten krijgen ... Onze hondjes zijn uit liefde voor hen en voor het ras gefokt, onze mama's krijgen in hun leven tussen de a 4 nestjes wat voldoende is .

5 Schattige Chihuahua Pups Beschikbaar. ... De foto's zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn ... Geslacht: 3 mannelijk, 2 vrouwelijk, Kleur: Bicolor, Chocolat, Tricolor, Wit en Bruin, Zwart en Tan, de pups zijn: * geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring * zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carré,hepatitis, kennelhoest, leptospirose, (rabiës). * meermaals ontwormd * reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining * Beide hebben een Europees paspoort en stamboom * voorzien van een microchip + geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar * schriftelijke garantie + een jaar gratis verzorging en behandeling bij onze bedrijfsdierenarts * correcte service en opvolging na verkoop * voedingspakket Royal Canin + diepvriesvoeding Jolipet Indien U meer informatie wenst, aarzel niet ons te contacteren. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of email Wij helpen U graag verder.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Chihuahua puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Chihuahua ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Chihuahua? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua? Kijk dan bij de Chihuahua rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Chihuahua Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Chihuahua puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^