Boomer puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Boomer Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Boomer puppy's

Momenteel worden er geen Boomer puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

De bevalling van Princess House Face Your Biggest Fears Camila is goed verlopen, helaas hebben we nog geen baasje voor lieve Hannah gevonden. Hannah is een Boomer pup kruising Shih Tzu x Lhasa Apso x Maltezer. Hannah is getest op Patella Luxatie, Syringomyelia en Hart/oog/gebitsproblemen/afwijkingen, Syringomyelia. Ook is Hannah al volledig inge├źnt. Hannah's testuitslagen waren vrij. Hannah's ouders, Princess House Laziness Makes Craziness June is ook vrij getest, net zoals Princess House Face Your Biggest Fears Camila. Hannah zat in een nest van 4 pups: Mika, Rowan en Kelly. Hannah's broer, Mika, was de enige die niet volledig vrij was getest en dus wel last had van een kaak afwijking. Wij garanderen op gelukkige, levendige honden, maar de reden waardoor Mika last heeft van een kaak afwijking is doordat we niet de volledige stamboom van June kennen, alleen de ouders van June. Zij waren wel vrij getest. De rest van de pups zijn allemaal gezond en hebben geen last van afwijkingen of erfelijke ziektes. De pups zijn ook al gecheckt op wormen en hebben dit ook niet. Als u interesse heeft in Princess House Hannah, stuurt u dan een mail of bel ons op ons nummer. Dan kunnen we samen een afspraak plannen en u kunt langskomen kijken. We zullen eerst een kennismaking maken met de pup en dan kijken we naar de woonsituatie bij u thuis. Hieruit beslissen we of de pup met u mee mag.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Boomer puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Boomer ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Boomer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Boomer? Kijk dan bij de Boomer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Boomer Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Boomer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^