Maltezer puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Maltezer Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Maltezer puppy's

Momenteel worden er geen Maltezer puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Uit Kampioenslijn, ouders Patella luxatievrij, DNA-attest, 1 jaar garantie, stamboom St. Hubertus 1 reutje beschikbaar eind juni, 02-01 nestje, in huis opgevoed en gesocialiseerd, start zindelijkheidstraining, Erkend fokker KMSH 159097 Erkend fokker Ministerie HK 12401295 Katrien Cazaerck Hundelgemsesteenweg 1266 9820 Merelbeke BelgiĆ« Tel.: 0032 (0)9/282 39 24 GSM: 0032 (0)477/33 47 93 e-mail: [email protected] http://www.deperrocortes.be

Pracht puppies van onze Lente en Mello. Geboren 20 okt 2012. Er is nog een teefje en een reutje beschikbaar. Binnen kort via de webcam op onze site, 24 uur per dag live te volgen.

Geboren 28.05.2013 nog 3 mannetjes/reu uit een nest van 5 (2 verkocht). De pups worden thuis grootgebracht, zijn katten en andere honden gewoon en gaan soms mee met de auto. Ze werden al gechipt, gekeurd, gevaccineerd en ontwormt en goedgevonden door Dierenkliniek Malpertuus (Heusden) en aldus krijgen ze een Europees paspoort en vaccinatiekaart (U kan daar altijd bevragen). Altijd vrijblijvend te bezoeken, wij zijn geen professionele verkopers, dus de pups worden met 200% liefde behandeld en zijn zeer lief en mensvriendelijk. Regio Oost-Vlaanderen - 9240 Zele PS: We zoeken wel een veilige thuishaven voor de pups, dus ook mensen die van dieren houden en ervoor gaan. Beide ouders en de katten aanwezig, geen invoer of batterijkweek.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Maltezer puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Maltezer ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Maltezer? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Maltezer? Kijk dan bij de Maltezer rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Maltezer Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Maltezer puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^