Australian Shepherd puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Australian Shepherd Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Australian Shepherd puppy's

Momenteel worden er geen Australian Shepherd puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Alle pups hebben ondertussen een baasje Geboren op 9 januari 2014. Een nestje van onze Black Tricolor teef Tess en Blue Merle White & Tan reu Morning Suns Flying Thunder. Thunder is van topfokker Energie's uit Duitland. Hij zal niet bij ons aanwezig kunnen zijn ter bezichtiging. Zie voor meer informatie over Thunder deze link:http://www.energies-mini-aussies.de/boys/thunder. 1 Black Tricolor en 3 Blue Merle White & Tan teefjes. Het nest wordt door ons aangemeld bij de MASCA en ze worden door ons voorzien van een hondenpaspoort en een microchip. Het inschrijven van de individuele honden bij een rasvereniging is voor eigen rekening. Wij weten namelijk niet of u de hond bij de MASCA(USA) of MASCUSA(USA) of EMASCD(DE) of een andere rasvereniging wilt aanmelden. Bent u geïnteresseerd in een pup laat het ons dan weten, dan zetten wij u op de wachtlijst.

Wij plannen om eind augustus een nestje te hebben met onze bleu merle aussie. Ons teefje is magic so wanted du jardin de la vigne. Vader is idalogo van natrekja. De pups zullen stamboom sint hubertus hebben.En groeien op bij ons in de woonkamer met de andere honden kat en onze kinderen.

We verwachten (hopelijk) omstreeks 20 januari 2012 een nestje met Aussiepuppy's. De vader is een Red tri reu uit USA: Mistrettas Red Teddy No Tail 'Teddy' de moeder is een Blue merle teefje: Taraelius Nebula 'Whoopi'. Deze dekking komt tot stand middels inseminatie met Frozen Semen. Het zullen hondjes worden met werklust en niet voor iedereen geschikt. Men zal er wat mee moeten gaan doen, alleen veel wandelen is niet genoeg.

Zaterdag 6 augustus zijn de pupjes van Inke van Nattrekja en Reese (Risingstar's Foreign Messenger) geboren. Het is een nestje van 10 pups met vele kleurencombinaties (red merl, blue merl, tricolor en red).Er zijn 4 teefjes en 6 reutjes. Moeder Inke is zeer sociaal voor mens en dier en geniet ervan om naar een hondenschool te gaan. De disciplines die reeds gevolgd werden zijn gehoorzaamheid, speuren en show. De pups zullen binnenshuis in gezinssfeer opgevoed en gesocialiseerd worden. De verdere ontwikkelingen van dit leuke nestje kan je volgen op onze website.

PUPJES VERWACHT ROND 25 FEBRUARI 2012 Zie de foto's of voor meer info mijn website Onze honden leven in huis en de pups worden in huiselijke kringen opgevoed, zodat ze de perfecte socialisatie krijgen. Wij hebben gezonde honden die voldoen aan alle eisen gesteld door de rasverenigingen en de Raad van Beheer. Tevens zijn wij aangesloten bij de Australian Shepherd Club Nederland en de Australian Shepherd Assosiation. De pups; - zijn ingeënt - zijn ontwormd - heeft een gezondheidsverklaring van de dierenarts - heeft een paspoort - zijn gechipt - en krijgen een stamboom - worden verkocht met garantie en koopcontract U kan de ontwikkeling van de pupjes volgen via onze webcam. Als de hondjes ongeveer een jaar oud zijn organiseer ik een nestdag, dan gaan we met alle honden uit het nest een lekkere wandeling maken Beide ouders zijn positief getest op erfelijke en DNA afwijkingen en hebben een glansrijke gedrag test ondergaan; - HD A, (vrij) - ED vrij - ogen cataract vrij - HSF4 vrij - MDR1 vrij. Heeft u interesse neemt dan even contact met mij op. 0527-202288 / 06-29141443.

Op dit moment is er nog 1 teefje beschikbaar, voor de juiste eigenaar. Volgend jaar (2013) verwachten we weer een nestje met prachtige Australian Shepherd pups met stambomen FCI en indien gewenst ASCA. We fokken met Lillys Silly Sam, onze duits gefokte blue merle met tan teefje. Onze eerdere pups waren supergezond, mooi, lief, speels en goed gesocialiseerd. Zie website voor meer informatie.

We hebben een nest pups liggen 2 juli geboren Ze hebben ook een stamboom van sint Hubertus

let op!! Dit zijn MINIATURE AUSTRALIAN SHEPHERD geboren 19 september uit Energie's Hot Hot Summer Deleila x Away to me Bad Boy Boogie. Beide zijn miniature, HD A, ogentest gehad. Niet erkend door de FCI maar de pups hebben een Amerikaanse stamboom. Zoek actieve, serieuze baasjes voor enkel pups. Het is een ras wat sport, uitdaging nodig heeft.

Nog enkele reutjes en teefjes beschikbaar. Geboren 18-01-2012 www.yukah.mijnaussie.nl www.tearaways.nl

In de zomer verwachten we een nestje puppies van ons teefje lynn en onze eigen reu Rumour. Wij fokken volgens de richtlijnen van de ASCB

In de zomer staat er een nestje gepland van onze 2 australian shepherds. Wie meer info wil over dit mooie ras en het geweldige karakter mag altijd eens langskomen of mailen, bellen, ... Beiden ouders hebben fci stamboom en zijn dit jaar op alles getest en volledig in orde.

Indy is bevallen van 5 prachtige puppen!! De pups zullen volgens de richtlijnen van Raad van Beheer en de Australian Shepherd Club gefokt worden. De ouders hebben dus alle vereiste gezondheidsonderzoeken ondergaan. Beide honden hebben een super karakter wat wij erg belangrijk vinden, immers een hond is een kameraadje voor heel wat jaren! De pups zullen opgroeien in onze woonkamer en worden goed gesocialiseerd. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website www.jarnicksaussieshome.nl Voor vragen kunt u ons bellen : 045-5275697 mailen: [email protected]

Liffey is gedekt! ( stamboomnaam: Montsjaar Hocus Pocus ) reu : Wolf ( stamboomnaam: Sun Shine Dandy du Jardin de la Vigne ) Beide ouders op alle erfelijke afwijkingen getest en OK gekregen! Pup verwacht eind november 2013 De moeder is uit een werklijn ( behendigheid en frisbee ) en de vader uit de showlijn. Verwachten uit deze lijn erg knuffelige pups voor als familiehond en om frisbee-behendigheid mee te kunnen gaan doen. meer info: [email protected] wonende te Belgie

Maandag 4/11/2013 zijn er bij ons 8 raszuivere Australian Shepherd pups geboren! Voor enkele pups zoeken wij nog een goed , lief baasje. Beide ouders met stamboom en getest!

Australian shepherd pups geboren op 25 augustus en mogen dus al mijn huis verlaten. Ik heb nog 2 reutjes en 1 teefje beschikbaar. Op mijn website kunt u meer informatie lezen en ook veel meer foto's bekijken. Wilt u een pup uit dit nest hebben, dan verzoek ik u om me een mailtje te sturen met uw gegevens en uw telefoonnummer. Ik hoop dat men zich wel realiseert dat de aussie een werkras is en echt iets samen met zijn baas wil doen. Daarom wil ik graag weten wat een eigenaar met de hond wil gaan doen. Deze pups hebben een stamboom, zijn volledig geent en ontwormd en zijn NIET te koop voor een bedrag waar je rasloze hondjes voor koopt.

Wij verwachten half mei 2014 pups van onze Australian Shepherd Kirby. Uit de dekking kunnen alle kleuren komen,mocht u interesse hebben ,dan kunt u informatie bij ons inwinnen en bent u van harte welkom voor een gesprek.

Op 17 mei 2014 is onze Kirby bevallen van 10 pups. Alle pups hebben inmiddels een nieuw huis gevonden.

3 MINI AUSTRALIAN SHEPHERD PUPS ZOEKEN NOG EEN SPORTIEF THUIS. De mini is van 35cm tot 45 cm stokmaat. Alles is hetzelfde als de Australian Shepherd enkel in een kleiner formaat. De pups zijn klaar om de wijde wereld in te trekken, zijn in de huiskamer groot geworden, gechipt, geënt,oogtest gehad, gezondheidsverklaring, zijn goed gesocialiseerd o.m. in verpleeghuis, kleuterklas geweest. Worden in alle takken van sport gebruikt zoals frisbee, flybal maar ook voor schapen, eenden en ander vee. Zeer loyaal aan het gezin.

Op 23 juni 2015 zijn de pups uit de combinatie Dailo's the Mentalist "Vinz" x Dailo's Pickled Ginger "Ginger" geboren. Er is nog 1 red tri teefje beschikbaar. Het is een heel aanhankelijk, enthousiast maar ook pittig meisje. Zie bijgaande foto's. Ze mag rond 17 aug. a.s. het nest verlaten. Wij zijn lid van en fokken dit nestje met toestemming van de Australian Shepherd Association (ASA). Pups krijgen een stamboom, dna certificaat, europees paspoort, ogentest en 1e enting. Heeft u interesse in een pup neem dan contact op met M. Dommanschet, [email protected], vergeet hierbij niet iets over uzelf te vermelden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Australian Shepherd puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Australian Shepherd ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Australian Shepherd? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Australian Shepherd? Kijk dan bij de Australian Shepherd rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Australian Shepherd Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Australian Shepherd puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^