Mijn puppy vermelding

Mijn puppy vermelding

Je hebt nog geen puppy vermelding op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je zelf een gratis puppy advertentie zetten. Klik hier om een gratis puppy vermelding toe te voegen. Heb je een kruising ? Voeg dan hier een gratis kruising vermelding toe

Waar moet je op letten bij een puppy advertentie


De puppy pagina is speciaal gemaakt voor fokkers die goed voor hun honden zorgen. Met deze gratis advertentie wil de HondenPage helpen een goede baas voor een pup te vinden.
Om te laten zien hoe goed je met je pupp's omgaat is het nodig dat je als fokker zo veel mogelijk informatie geeft over het nestje dat je hebt gekregen. Zo kunnen kopers een geinformeerde keuze maken !
Op iedere puppy advertentie die je plaatst kunnen bezoekers van de HondenPage commentaar achter laten. Jij kunt als fokker dit commentaar beheren. Na het verlopen van de advertentie kun je via deze pagina contact onderhouden met de kopers. Je kunt foto's blijven toevoegen en mensen kunnen nog commentaar achter laten !

 

Mijn puppy vermelding

Je hebt nog geen puppy vermelding op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je zelf een gratis puppy advertentie zetten. Klik hier om een gratis puppy vermelding toe te voegen.

Puppy foto's

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !
Lees meer over een puppy aanschaffen:De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^