Rhodesian Ridgeback fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Rhodesian Ridgeback fokkers op de HondenPage.

Ngwani

Informatieve website over de Rhodesian Ridgeback, onze honden en onze manier van fokken. Uiteraard is de website voorzien van vele foto's!

Senna onze Rhodesian Ridgeback Senna onze Rhodesian Ridgeback Senna onze Rhodesian Ridgeback Senna onze Rhodesian Ridgeback

Onze Senna krijgt in maart 2012 haar eerste nestje puppies! Reserveren is mogelijk! Waar ik voor sta als zeer kleinschalige fokker is karakter en gezondheid. Dat is het aller aller belangrijkst voor mij. Ik doe dan ook alles wat in mijn macht ligt om goed en gezond te fokken en daarnaast het juiste baasje te vinden voor onze geweldige pups. Ook vind ik de nazorg ontzettend belangrijk, als het gaat om de pups van onze lieve Senna dan kunnen toekomstige eigenaren mijn zelfs midden in de nacht wakker bellen als ze tegen een probleem aan lopen. Het bovenstaande is maar een klein gedeelte van waarin ik geloof veel meer informatie is te vinden op Senna's site zie contact. Momenteel zijn al zes pups gereserveerd!

Wij hebben een 4.5 jaar oude Rhodesian Ridgeback teef, met de foknaam Valerie de Vloedvelden, maar wij noemen haar Pippa. Zij is op 21 september gedekt en de geboorte was op 18 november. Ze heeft nu 7 puppies.

Ik fok al met dit prachtige ras sinds 2004. De pups die hier geboren worden groeien op in huiselijke sfeer tussen mijn andere volwassen RR en mijn twee katten. Ze worden dus goed gesocialiseerd. zowel binnen als buitenshuis. Wij fokken alleen met RR die een stamboom hebben en uitsluitend via de rasvereninging de rrcn. Belangrijk vinden we het karakter van de RR en natuurlijk staat gezondheid en schoonheid ook hoog in het vaandel. Alle ouder dieren zijn dus getest op HD en ED en hebben hun kwalificaties behaald op een tentoonstelling. Maar vooral zijn het mijn maatjes waar ik graag mee wandel en train. en af en toe een nestje mee fok.

El-Faiyum Ridgebacks fokt sinds 10 jaar af en toe een nestje pups uit weloverwogen geteste ouders en alleen met stamboom via de rasvereninging. Ik Nicole heb 6 teefjes in verschillende leeftijden de 2 oudere dames zijn met pensioen. Wanneer een teefje voldoet aan alle eisen van mij en van de club ( gezonheid en karakter) dan overweeg ik mits ik een goede partner ( reu) heb gevonden een nest te fokken. De pups groeien op in huiselijke sfeer en worden zowel binnens huis als buitenshuis gesocialiseerd.

Hidaya Rhodesian Ridgebacks

Al vele jaren verliefd op en in het bezit van de Rhodesian Ridgebacks Jambo (2005), Jinaki (2007-2012), Rusty (2008) en Dolce (2012) Nu is eindelijk het geschikte moment gekomen om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en verwachten wij begin 2015 met Dolce een begin te maken met onze Hidaya kennel. Volg ons en onze RR's op dit avontuur op onze website www.hidaya-ridgebacks.com

Jelani Ngwenya Jelani Ngwenya Jelani Ngwenya Jelani Ngwenya Jelani Ngwenya

Wij zijn een kleine Rhodesian Rigeback kennel die af en toe een nestje fokt volgens de regels van de rasvereniging en raad van beheer. Dit betekent o.m. dat de ouderdieren gezond zijn en goede heupen en ellebogen hebben, zonder HD- en ED-afwijkingen. Om het ras gezond te houden zijn we zeer zorgvuldig bij het selecteren van een reu. Wij zijn lid van de RRCN, Rhodesian Ridgeback Club Nederland. De pups groeien in de huiskamer op samen met andere honden, kinderen en katten. Ze wennen aan alle dagelijkse geluiden en bij mooi weer kunnen ze naar buiten. We laten ze zoveel mogelijk meemaken, want de eerste weken zijn zo belangrijk. We zullen er dan ook alles aan doen om de pups zo goed mogelijk te verzorgen tot de 8 weken dat ze naar hun nieuwe baas kunnen. De pups worden netjes ontwormt, ingeënt en krijgen een chip door de raad van beheer, tevens word het hele nest nagekeken op erfelijke afwijkingen door de rasvereniging. Wilt u meer weten over het ras of over onze kennel neem gerust de tijd voor onze website!

of Mwammoja of Mwammoja of Mwammoja of Mwammoja

Wij zijn en kleinschalige hobby kennel en fokken af en toe een nestje onder onze kennelnaam. De pups worden met veel liefde en zorg in huis grootgebracht en optimaal gesocialiseerd. De ouderdieren HD en ED vrij Daarnaast fokken wij op een fijn karakter.

fokker van de Cockerspaniel en de Rhodesian Ridgeback Ouderdieren worden gecontroleerd op de binnen het ras bekende afwijkingen en op karakter. De ouderdieren leven in huis waardoor de pups een goede start krijgen.

fokker van de Cockerspaniel en de Rhodesian Ridgeback Ouderdieren worden gecontroleerd op de binnen het ras bekende afwijkingen en op karakter. De ouderdieren leven in huis waardoor de pups een goede start krijgen.

fokker van de Cockerspaniel en de Rhodesian Ridgeback Ouderdieren worden gecontroleerd op de binnen het ras bekende afwijkingen en op karakter. De ouderdieren leven in huis waardoor de pups een goede start krijgen.

fokker van de Cockerspaniel en de Rhodesian Ridgeback Ouderdieren worden gecontroleerd op de binnen het ras bekende afwijkingen en op karakter. De ouderdieren leven in huis waardoor de pups een goede start krijgen.

9 juli zijn wij geboren. In totaal zijn we met z’n twaalven (3 teefjes – 9 reutjes). Begin september mogen wij ons ouderlijk huis verlaten en zijn dus op zoek naar ons thuis. We zijn 3x ontwormd (en dat doen ze nog 1x) en eten vast voedsel met zo nu en dan nog lekker een toetje bij mama Sky. Onze ouders hebben alle onderzoeken gehad, denk aan HD, ED, JME, DM. Als u bij ons op bezoek bent, leggen ze de papieren voor u klaar om in te kunnen kijken. Als wij naar ons eigen huis gaan, krijgen we hiervan een mapje mee. Ook hebben onze ouders een stamboom. Raad van Beheer is geweest om ons te chippen en DNA af te nemen voor onze stamboom. Ook de dierenarts is geweest om ons te controleren en enten. We zijn allen gezond en hebben een paspoort. Wij zijn geboren in de woonkamer en wonen daar nu ook. Alles wat ze hier doen kunnen we horen en zien. Hierdoor zijn geluiden en beweging dus niet vreemd voor ons. Ook mogen we lekker naar buiten. Onze ouders komen regelmatig kijken hoe het met ons gaat. Bij een piep komt onze moeder even kijken wat er aan de hand is. Onze vader vind het leuk om zo nu en dan even langs te komen of om buiten met ons te zijn. Ook halfzus Leia komt heel vaak met ons knuffelen, erg leuk! Wat krijgen wij mee als we naar ons thuis gaan? - Nestkleedje - Voer voor de eerste dagen - Speeltje - Stamboom - Kopieën onderzoeken ouders - Europees paspoort Wilt u kennismaken met ons? Neem dan contact op met Richard of Jacqueline om een afspraak te maken (zij blijken onze agenda te beheren). In januari 2021 heeft Sky ook een nestje gehad, al deze pups zijn uitgegroeid tot lieve, vriendelijke honden

Af en toe fokken wij een nestje pups. De pups groeien op in de woonkamer, hierdoor krijgen ze alle huiselijke geluiden en bezigheden mee. Als het weer het toelaat, gaan ze uiteraard lekker naar buiten. De eerste weken staan in het teken van rust voor moederhond en pups. Daarna is bezoek op afspraak van harte welkom.

The African Lion King

Wij fokken max. 1 keer per jaar een nestje met 1 van onze 2 Ridgebacks. De pups groeien op in ons gezin en worden zodoende optimaal gesocialiseerd. Het is voor ons belangrijk om een mooie pup te fokken volgens alle eisen van de rasvereninging maar vooral ook een pup met een lief karakter.

Wij zijn bijzonder trots op onze Rhodesian ridgebacks (senna en Djiba) Wij hebben Senna zelf gefokt en haar moeder is djiba Wij vinden dat het karakter het aller belangrijkste is en zoeken daarom ook altijd een reu die een geweldig lief karakter heeft Ook vinden wij het heel belangrijk dat ze geröntgend zijn op ellebogen en heupen Wij werken met een reserveringslijst en maken graag kennis met de huidige baasjes voordat de pups geboren zijn Wij hebben nog heel veel contacten met de mensen die een pup bij ons gekocht hebben. Wij proberen ze als ze een probleem hebben, deze samen met hen op te lossen Ook organiseren wij 1 x per jaar een nakomelingendag en doen mee aan de rrcn nakomelingendag, afgelopen jaar hebben wij ook een heel mooi positief keuringverslag gekregen van de keurmeester

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Rhodesian Ridgeback fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Rhodesian Ridgeback ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Rhodesian Ridgeback? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Rhodesian Ridgeback? Kijk dan bij de Rhodesian Ridgeback rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Rhodesian Ridgeback fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Rhodesian Ridgeback puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^