Duitse Herder fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Herder fokkers op de HondenPage.

Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Vom Traum Vom Traum Vom Traum

Na ruim 25 jaar Zwitserse Witte Herders te fokken, en altijd "een zwartje" erbij te hebben gehad, is het toch ook gaan kriebelen om eens zwarte puppies te fokken. Heel af en toe zullen we een nestje zwarte Duitse Herder Langhaar hebben, die met veel liefde en toewijding in huis groot worden gebracht. Onze Duitsers hebben een rechte rug en een fantastisch karakter. Ze zijn heel groot, en ogen nog groter doordat ze zwart zijn. Enorm imposant dus, maar eigenlijk zijn het zacht gekookte eieren :) Onze pupjes krijgen een stamboom en paspoort, en worden gechipt, geënt en verwend. Voor meer informatie mag je altijd een kijkje nemen op de website of vrijblijvend contact met ons opnemen.

Altdeutsche Schäferhunde Altdeutsche Schäferhunde Altdeutsche Schäferhunde Altdeutsche Schäferhunde

Ik ben een kleinschalige, huiselijke fokker van Oudduitse herders. Zowel teef als reu zijn aangekeurd voor de fok via de rasvereniging. In 2020 hebben we een nestje en het is de bedoeling om hoogstens één nest te hebben per jaar. Onze Fay leeft bij ons binnen in huis en heeft een topkarakter!

Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder Black'n Gold Thunder

Hollandse en Duitse Herders zijn onze passie. Wij zorgen voor een mooi evenwicht tussen gezinshond en werklijn met gezondheid en karakter als centraal punt.

Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia Cerna Bohemia

Uit pure liefhebberij voor de Oostblok bloedlijnen van de duitse herder, fokken wij sporadisch een nestje. Waarom de Oostblok bloedlijnen ? Deze duitse herders zijn uitsluitend te vinden achter het in 1989 gevallen ijzeren gordijn, ver van hier dus. Deze honden kenmerken zich door een krachtige kop met sterke kaken, een dikke vacht, krachtige en kompakte bouw en hun mooie, donkere kleuren. Dit zijn, naast een sterk werkkarakter, dé kenmerken bij uitstek waar wij ons op focussen. Om dit te garanderen rijden wij zelf naar Tsjechië en Oost-Duitsland om ter plaatse de meest geschikte teven en dekreuen uit te kiezen. De pups groeien op in optimale omstandigheden : in huiselijke kring, goed gesocialiseerd, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, europees paspoort en stamboek.

D-H werkhondenkennel v.d Kromme Elleboog

Vanuit de liefhebberij fokken we af en toe een nestje met onze werkhonden; we trainen zelf met onze honden in de africhting en vinden primair belangrijk dat de honden gezond, sociaal en werkdrift bevatten, dit kan op allerlei gebied zijn in de hondensport, natuurlijk zijn onze pups ook zeer geschikt als huishond c.q. kameraad. We zijn aangesloten bij de rasvereniging en fokken uitsluitend via de Keurfok eisen, d.w.z. de heupen en ellebogen zijn normaal en ook de rug is zonder bemerking.

Duitse herders van ingjo

Het fokken van geweldige mooie en gezonde Duitse herders, gezondheid staat voorop, heupen / ellebogen moeten perfect zijn voordat wij met de ouderdieren fokken. En Het verantwoord fokken en dieren testen op DM! De verschrikkelijke ziekte die bij/ na 6 jaar verlammingen geeft https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Degeneratieve_myelopathie

El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel

Wij zijn een kleinschalige Oud Duitse Herder Kennel en zijn als fokker puur als hobby met onze honden bezig. Er zullen af en toe pups geboren worden.Luna, Nox en Daya zijn eigenlijk overal waar wij zijn. Ze gaan vaak even mee op visite, zaterdags bij Lisette de winkel waar ze werk onveilig maken en zelfs mee op wintersport. Ze kunnen zich goed aanpassen en hebben een super karakter. Wij zijn aangesloten bij de Duitse Herder Club Nederland. http://www.dhcn.nl Wij vinden het ook erg belangrijk dat de pups de eerste weken van hun leven goed gesocialiseerd worden en allerlei huiselijke dingen zullen kennen. Zodat straks de nieuwe eigenaren een speelse pup mee naar huis krijgen die goed gesocialiseerd is. De eerste maanden zijn de belangrijkste maanden . Onze site http://elpelorubio.blogspot.nl

From forrest way From forrest way From forrest way From forrest way From forrest way From forrest way

Wij hebben een werkhonden kennel. Ons doel is om goede werkhonden te fokken. Er wordt uitsluitend gefokt met honden die HD-vrij zijn en Ed normaal hebben. Ook zullen de honden minimaal IPO I hebben.

Wij zijn een hobbyfokker met 1 nest per jaar. We fokken uitsluitend zwarte Oudduitse Herders.

Kennel Kennelnaam: Shepherds of Sandevoerde Beschrijving: Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Een kleinschalige fokker van langstok haar en Oudduitse herders. Wij hebben af en toe een gelegenheids nestje. Het nestje wordt geboren in Zandvoort of in Overijssel. Medio juni 2013 verwachten wij een nestje. De pups groeien altijd op in huiselijke kring met beide ouders. Tevens staat onze Elvis ter beschikking als dekreu.

- - - - Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross Tessa the shepherd cross

Tessa verwacht tussen 31 januari en 8 februari haar eerste nestje pups, op de echo heeft de DA zeker 6 pups geteld. Tessa is Duitse/Mechelse/Hollandse herder kruising, ze is ED en HD getest maar niet officieel. de DA zei dat ze ED helemaal vrij is en ze net geen HDa heeft dus net HDb. Verder heeft ze de H474-D DNAtest gehad waarin ook de DM test zit en hier is ze overal vrij van. De dekreu is een Duitse herder langstokhaar genaamd Turbo. turbo's ouders hebben beide wel een stamboom, maar Turbo zelf heeft er geen. het is een erg lieve en sociale reu van 2jaar oud en kan goed mat alle dieren en kinderen. hij is HD en ED vrij, maar heeft verder NOG geen andere testen gehad.

van de Wisnarehoeve van de Wisnarehoeve

Wij fokken volgens de richtlijnen met HD en ED vrij. Met chip, stamboom en Honden zijn DNA getest. Wij fokken ongeveer 1 nestje per jaar. rond 11 november 2021 hopen wij een nestje te verwachten van Orkas vom Haus Lacherom met Dewie vd Wisnarehoeve.

Al sinds 1970 zijn wij in het bezit van honden. In 1986 is ons eerste nestje Duitse Herders geboren in Gouda, waar we destijds woonden. Sinds 1989 wonen wij in Hall, waar we meer ruimte hebben voor onze honden. Op dit moment fokken wij met 2 rassen, nl. de Duitse Herder en de Tsjechoslowaakse Wolfhond, wat echter een ras is dat niet voor iedereen geschikt is. Voordat ook iemand een pup bij ons wil reserveren, hebben we een uitgebreid gesprek om te zien of men wel geschikt is voor een van de twee rassen.

Wij fokken 1x per jaar een nestje duitse herders,waarbij wij letten erop letten dat de ouders HD en ED vrij zijn. Ook letten wij erop dat de ouder honden sociaal zijn.

Wij fokken af en toe een nest Duitse herders waarbij extra op gezondheid wordt gelet en getest op oa DM en Dwerggroei.

Walkee Paws are patent-pending stretchy doggy leggings. They are designed to protect your dogs paws from dirt & germs for everyday walks. Protect paws from snow melt, salt and street chemicals that can be dangerous if ingested. Layer your favorite doggie coat over Walkee Paws for extra protection from the elements. In warm weather Walkee Paws protects against hot pavements, lawn chemicals, pesticides, allergens & ticks.

Westfriesland working dogs Westfriesland working dogs

Nestaankondiging Stamboom Duitse Herder pups Verwacht 5 oktober 2015

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Duitse Herder fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Duitse Herder ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Duitse Herder? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Herder? Kijk dan bij de Duitse Herder rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Duitse Herder fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Duitse Herder puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^