Fokker vermelding van Ngwani

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Ngwani is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Ngwani een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Ngwani
Beschrijving: Informatieve website over de Rhodesian Ridgeback, onze honden en onze manier van fokken. Uiteraard is de website voorzien van vele foto's!

Contact
Website: http://www.ngwani.webs.com/
Telefoon: 0031-13-5354750

Adres
Woonplaats: Tilburg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Ngwani is te vinden onder
- Rhodesian Ridgeback fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Fokken is voor ons iets waar we heel zorgvuldig mee omgaan. Pups worden gefokt volgens alle daarvoor geldende reglementen van de rasvereniging (COE). Beide ouderdieren verkeren in goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Wij geven de moederhond ruim voor de dekking foliumzuur, dit verkleint de kans op een pup met Dermoid Sinus! Vier weken na de dekking wordt er een echo gemaakt om te kijken of ze daadwerkelijk drachtig is en zo ja, hoeveel pups we mogen verwachten. Blijkt ze inderdaad drachtig te zijn, dan krijgt ze extra (puppy)voer.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren worden geröntgend op Heup - en Elleboogdysplasie en zijn hiervan vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze zijn door de dierenarts gecontroleerd, ontwormd en ingeënt en krijgen een Europese paspoort. Uiteraard zijn ze ook gechipt. Nestinventarisatie vindt plaats door de RRCN.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met de acht weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken incidenteel, hooguit twee a drie nesten met een teefje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Nadat de pups geboren zijn worden ze, net zoals de moeder, gecontroleerd door de dierenarts! De pups groeien op in onze woonkamer en worden optimaal gesocialiseerd, de eerste vier weken krijgen moeder en pups alle rust die ze nodig hebben, de drie R's staan hierin centraal: Rust, Reinheid en Regelmaat! Het bezoek is welkom op afspraak vanaf de 4e week, zodat de pups kunnen wennen aan andere mensen/kinderen. Zodra de pups een week of 4 zijn mogen ze naar buiten op de plaats en al spelend wordt onze huiskamer verkend! Vanaf de 6e week (na de 1e enting) gaan ze mee op straat o.a. leren ze hier meelopen aan de riem, er wordt kennisgemaakt met (onze) andere honden, mee naar de dierentuin, een ritje met de auto, mee naar de basisschool en in de Doggyride mee naar de markt/stad etc. Er wordt door ons veel tijd besteed aan het socialiseren van de pups. Het socialiseren is niet klaar, als de pups bij ons vertrekken. Aan de nieuwe eigenaar is de taak om hiermee verder te gaan. Het gaat niet alleen om socialiseren, maar ook om continueren en habitueren.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Ngwani
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Ngwani

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Ngwani

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^