Dalmatische hond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dalmatische hond fokkers op de HondenPage.

Ik ben Janine, volgend jaar verwachten wij ons eerste nest dalmatier pups. Pups zullen in huis opgroeien samen met andere honden. Pups worden op vers vlees afgespeend en zullen in overleg met de nieuwe eigenaren een titerbepaling krijgen. Ook krijgen de pups met 6 weken een gehoortest.

KENNEL OF THE THREE TURNIP'S Pret, Passie en Plezier, met een Perfecte gezondheid en een Prima kindvriendelijk karakter Wij fokken selectief, onze uitgangspunten zijn: Karakter, Gezondheid en Schoonheid Doordat ze in huis opgroeien. Vinden ze de stofzuiger, radio, telefoon e.d. allemaal heel normale dingen. Met ballonnen spelen vinden ze leuk, dus geen angst voor knallend vuurwerk en onweer. We maken leuke uitsapjes met de auto, Strandje, een weiland met lang gras, enz. Overdag lopen ze, met mooi weer, vaak in de tuin te spelen. ’s Nachts slapen ze in de kamer.

Kennel SPOTTED BAUERNHOF. We kiezen heel bewust voor een kleine rashondenkennel waar de gezondheid en socialisatie van de pups centraal staan. We fokken af en toe een nestje, de pups worden in een familiale en huiselijke sfeer opgevoed.We vinden het dan ook belangrijk dat u een pup kiest die het best bij uw persoonlijkheid en leven past. De pups groeien op met onze kinderen wat hen leert hoe ze met kinderen moeten omgaan. Wij zijn lid van de BCDH en NCDH en fokken volgens de regels van de Belgische club voor dalmatische honden.

Wij fokken met onze stippels uit pure liefhebberij voor het ras. Hooguit 1 nestje per jaar en bij ons in huis.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dalmatische hond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dalmatische hond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dalmatische hond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dalmatische hond? Kijk dan bij de Dalmatische hond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dalmatische hond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dalmatische hond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^