Dwergdashond, korthaar fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergdashond, korthaar fokkers op de HondenPage.

Welkom! Wij zijn een kleinschalige fokker van dwerg - en kaninchen korthaar Teckels gelegen in Zuid-Limburg. Van tijd tot tijd en met veel passie en liefde fokken wij een nestje. Alle pups die bij ons verhuizen, zijn voorzien van een stamboom, DNA-profiel en chip uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Ook krijgen de pups een Europees paspoort met 6 weken vaccinatie, een puppypakket en een koopovereenkomst mee. Uiteraard hebben ook de ouderdieren waarmee wij fokken een FCI stamboom en zijn ze getest op erfelijke oogaandoeningen (middels ECVO-OOGONDERZOEK). Alle pups worden bij ons in huiselijke kring opgevoed en goed gesocialiseerd. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club en zijn in het bezit van een diploma BFH (Basiscursus Fokken en Houden van Honden). Indien u meer informatie over ons en onze hondjes wil verkrijgen, dan mag u ons ten alle tijden contacteren of een kijkje nemen op onze website!

wij fokken af en toe een nestje engelse setters

Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples Dutch Dapples

Dutch Dapples is een dwerg / kaninchen korthaar teckelkennel. De teckeltjes wonen gezellig bij ons in huis en die maken dus ook de normale dagelijkse dingen met ons mee. Wij hebben choc tan, choc tan tijger, zwarttijger en black en tan dwerg / kaninchen teckeltjes. Af en toe hebben wij ook pupjes wat voor ons en de rest van onze roedel een groot feest is. Het is genieten om ze van kleine prulletjes op te laten groeien tot ze oud genoeg zijn om hun puppenhuis te kunnen verlaten om de grote wijde wereld in te gaan. In deze periode worden de teckelpupjes gesocialiseerd in de breedste zin van het woord. Ook dit is een waar feest om samen de pupjes tot waardige zelfstandige stabiele hondjes te begeleiden. Natuurlijk met onze passie en liefde voor het ras staat bij ons hoog in het vaandel de gezondheid en hun vrije, lieve en sociale karaktertjes zodat de pupjes hier als gezonde en vrolijke pupjes hun mama, de rest van de teckeltjes en ons verlaten om het GROTE avontuur aan te kunnen met hun nieuwe families.

v/d Westlandse Teckel Bende v/d Westlandse Teckel Bende v/d Westlandse Teckel Bende v/d Westlandse Teckel Bende

Wij zijn een fokker die alleen fokt als er genoeg mensen op de wachtlijst staan. Verder wonen alle hondjes bij ons in de huiskamer. Wij proberen zoveel mogelijk tijd aan onze hondjes te besteden. Bijna elke dag gaan wij met ze naar het strand, het Prinsenbos of naar de schapenwei om lekker te lopen en te rennen. Op de schapenweide kunnen zij niet weg lopen omdat het helemaal afgesloten is. Aan de ene kant is water (en daar word je nat van, bah!) en aan de andere kant zit er een hekwerk, zodat zij niet kunnen ontsnappen. Ons huis ligt in Monster en dit ligt in het Westland. De buurt waarin wij wonen is een rustige wijk waar veel groen is en ook nog genoeg plek om de hondjes uit te laten.

van Corvus Corax van Corvus Corax van Corvus Corax van Corvus Corax van Corvus Corax

Wij zijn een hobbymatige fokker van korthaar dwergteckels. Zo af en toe hebben wij een nestje puppen die met zorg en heel veel liefde worden grootgebracht. Wij vinden het belangrijk dat de hondjes leuke, sociale en vriendelijke karakters hebben en kijken daarom naar de perfecte combinatie van vader en moeder. Neem gerust een kijkje op onze website!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergdashond, korthaar fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergdashond, korthaar ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dwergdashond, korthaar? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergdashond, korthaar? Kijk dan bij de Dwergdashond, korthaar rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergdashond, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergdashond, korthaar puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^