Rhodesian Ridgeback puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Rhodesian Ridgeback Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Rhodesian Ridgeback puppy's

Momenteel worden er geen Rhodesian Ridgeback puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hebben nog puppies over (zijn niet zo bekend met adverteren). Pippa is een mooie elegant gebouwde hond, donker tarwekleur met een donkere snoet. Stambomen zijn te bekijken op onze website. Kandidaat kopers kunnen vanaf 16 december een afspraak maken om te kijken. Kandidaat kopers moeten aantonen dat ze een goede huissituatie hebben voor onze schatjes.

Wij verwachten Rhodesian Ridgebackpups rond 10/2/12. De ouders zijn beiden supersociale honden die het goed kunnen vinden met mensen en vooral ook kinderen, paarden en andere honden. De pups worden in huis geboren en grootgebracht. Hebben stamboom sint Hubertus en worden getest op Dermoid Sinus. Vanaf 4 weken wanneer de pups beginnen uit te lopen komen ze dagelijks in contact met kinderen van alle leeftijden daar wij huer manege hebben.

Verwacht rhodesian ridgeback pups met stamboom, rond half juni Wij fokken af en toe een nestje rhodesian ridgeback pups. De pups worden in huiselijke kring opgevoed Zowel Senna en de Vader N'Gai Zamu Abariri Bomani (Bo) hebben een geweldig lief karakter en komen beiden uit goede bloedlijnen Zowel Senna en Bo zijn geröntgend op ellebogen en heupen Beide hebben shows gelopen met goede resultaten De pups worden om de twee weken ontwormt en met zes weken geent en de pups worden door de raad van beheer gechipt, met zes weken worden ze volledig nagekeken door de dierenarts en krijgen ze een dierenpaspoort ook worden ze meerdere malen gecontroleerd op dernoid sinus Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met ons

Rond 20 juni verwachten wij uit de volgende combinatie rhodesian ridgeback pups uit goede bloedlijnen Zowel de Moeder als Vader hebben een gouden karakter en zijn zeer sociaal opgevoed, kunnen goed met kinderen en dieren overweg Beide hebben mooie showresultaten De pups worden voorzien van een stamboom en worden gechipt door raad van beheer Worden om de twee weken ontwormt en met 6 weken ingeent. De pups worden in huiselijke kring opgevoed Graag maken wij van te voren kennis met de nieuwe baasjes. Zie ook www.senna-en-djiba.nl (Senna) en www.abariri-obi.nl(reu Bo) Mocht u intresse hebben neem dan gerust met ons contact op

Op 13 oktober zijn er bij ons prachtige pups geboren. De moeder is een mooi elegant donker teefje en de vader is een prachtige forse gespierde reu die uit Brazilie komt, hij is een livernose.

Er zijn pups geboren op 21 juli,de pups zijn mooi donker met een donker masker,alle pups zijn helemaal correct,mooie ridge en kronen. Vader en moeder hebben allebei een uitstekende stamboom met meerdere kampioenen in de lijn, we hebben voor deze combinatie gekozen omdat het allebei erg lieve, sociale en gezonde honden zijn en toch superwaaks. Dit is Nandy haar eerste nestje, de rontgenfoto's zijn goed H.D. A.De pups worden opgevoed in huis en krijgen alle liefde en zorg die deze honden verdienen, wij voeren uitsluitend vers vlees. De pups worden 2x getest op D.S. ze krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts, worden ontwormd,geënt,een koopcontract en gechipt door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied ,wij fokken uiteraard naar hun regels. De pups mogen 15 september het nest verlaten en krijgen een prachtig puppypakket mee. Dit nestje is uiterst geschikt voor mensen met kleinere kinderen,de ouders zijn uitzonderlijk betrouwbaar.De koffie staat klaar ook op zondag

Wij verwachten half oktober Rhodesian ridgeback pups. Kijk op de website voor meer informatie

Rhodesian Ridgebackpups verwacht rond 16 december. Mama en papa zijn 2 stoere stevige honden. Beiden zijn supersociaal. De pups worden in huis geboren en grootgebracht. Voor meer info kan U ons steeds contacteren.

Op 14 december 2014 heeft onze Nandi of Mwanadongo 10 puppies gekregen, 7 reutjes en 3 teefjes. Alle pups zijn in goede gezondheid. Allen hebben een volledige ridge en 2 kronen. De pups worden getest op dermoid sinus. Zowel Nandi als papa Figo zijn sociale vriendelijke honden met een gouden karakter. Dit is ons 2de en tevens laatste nestje uit deze combinatie. 3 jaar geleden kreeg onze Nandi reeds 12 pups van deze geweldige reu. De puppies worden in huis geboren en grootgebracht en hebben stamboom St Hubertus. Ze zijn gechipt en ingeent. 4 x ontwormd wanneer ze het nest verlaten. Voor meer info kan U ons steeds contacteren.

WIJ VERWACHTEN in de eerste week van mei een nestje Rhodesian Ridgeback pups

Omstreeks 20 september 2015 verwachten wij een nestje Rhodesian ridgeback puppies. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken en contact met ons opnemen.

Op 8 Juni zijn hier 10 Rhodesian Ridgeback puppy's geboren. Het zijn 5 reuen en 5 teefjes, er zijn nog enkele pups beschikbaar. Wij fokken uitsluiten volgens de regels van de rasvereninging ( RRCN). De pups krijgen een stamboom en er wordt DNA afgenomen. En mogen begin Augustus het nest verlaten. Ze groeien op in huiselijk sferen en worden zowel in als buitenhuis gesocialiseerd. Voor meer info: www.el-faiyum-rr.nl of 06-17884255

Hallo, mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn op 9 juni geboren en ons moeder Idjara Kastors Home zorgt erg goed voor ons maar ze zegt dat we nu al de streken hebben van onze pa Fumo Karama Slunce Zivota. Onze ouders zullen jullie wel kennen want die hebben op shows vele goede resultaten behaald en pa is zelfs 2x internationaal kampioen. Volgende week komt de dierenarts om ons te enten en te onderzoeken op dermoid sinus en de rest van onze body's te checken en dan krijgen wij een gezondheidsdiploma in ons Europees paspoort gezet.. Ook komt er nog een mevrouw van de Raad van Beheer om ons te chippen en DNA af te nemen en dat komt dan op onze stamboom te staan. Onze heupjes en ellebogen zijn perfect in orde want onze ouders zijn HD- en Ed vrij. We worden goed verzorgd en spelen dagelijks met moeder en twee kleine teckels want socialisatie vindt ons baasje belangrijk voor de toekomst. Vanaf 5 augustus mogen wij met onze nieuwe baasjes mee dus als u voldoende tijd en ruimte heeft oms ons op te voeden kunt u contact opnemen met Willemien die zo goed voor ons zorgt. Wilt u ons komen bewonderen? Bel dan 040-2530920 of 06-54260831 en mailen kan ook! Tot ziens! Ps: kunt u niet wachten om ons te zien ga dan naar de website en log in op de webcam!!!

Op 10 augustus zijn er bij ons in huis 8 pups geboren. 5 teven en 3 reuen. De pups zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en komen voort uit een weloverwogen combinatie waarbij het karakter en de gezondheid van de honden voorop staat. De hondjes groeien op bij ons in huis tesamen met onze kinderen, andere honden, katten en kippen en worden door ons goed gesocialiseerd en krantzindelijk gemaakt. Zowel de moederhond als de vaderhond zijn bij ons aanwezig. De reu heeft meerdere malen een uitmuntende uitslag behaald op cac/cacib shows. Onze teef nuha komt uit een kampioenenlijn. Beide ouders zijn HD vrij. De pups krijgen een stamboom van de FCI en worden door de Raad van Beheer voorzien van een chip en een DNA profiel Voor vragen en of meer informatie kunt u contact opnemen met Antoinette Woldring T 0650607517 of [email protected]

Wij zijn superblij, op 22 juli hebben wij een nestje pupjes van onze prachtige ridgeback Jimely's joy Akike gekregen. De vader is Eye- Catcher van het Veluwseleven,vader en moeder zijn heel gezond H.D. en E.D. vrij, rustige, stabiele honden,met vele kampioenen op de stamboom. Wij hebben vooral gekeken naar gezondheid en karakter,maar bovenal dat het allebei honden zijn die altijd heerlijk in huis wonen,echte gezinshonden.Die heerlijk rustig zijn in huis, altijd zin hebben in een wandeling en sávonds heerlijk aan je voeten liggen te slapen.Wel superwaaks want het zijn en blijven Ridgebacks natuurlijk.De pups worden opgevoed hier in huis en wij doen ons uiterste best om ze optimaal te socialiseren, we gaan met ze wandelen,ze gaan mee in de auto,ze spelen dagelijks met onze [klein] kinderen ze zijn zindelijk als ze naar de nieuwe baasje mogen rond 17 september.Als ze 5 weken zijn word er gecontroleerd op DS en word gekeken naar de karaktertjes van de pupjes. Als de pups het nest mogen verlaten krijgen ze mee; De stamboom, Ontwormd,en geent,gezondheisverklaring van de dierenarts, Krijgen ze een chip en DNA profiel, Een koopovereenkomst, Een puppypakket met eten en speeltjes een knuffel een geurdoekje. Als u een afspraak wil maken om kennis te maken met ons en onze Akike en de pups, of nog vragen hebt,nodig ik u vriendelijk uit om mij te bellen.

Op 9 juli is Sky bevallen van 12 prachtige pups. Allen hebben een ridge. De pups groeien op bij ons in de woonkamer. Sky kan te aller tijde bij haar pups. De pups zijn nu bijna 4 weken en vinden het ook leuk om met halfzus Leia en papa Obi de spelen. Ze worden met 2 -4 - 6 - 8 weken ontwormt. Met 6 weken komt de dierenarts langs voor het enten, nadat het Raad van Beheer is geweest om te chippen en dna af te nemen voor de stamboom. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de pups. Wij zullen u dan ook alle gezondheidsonderzoeken laten zien (welke elke pup ook meekrijgt met zijn/haar verhuizing).

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Rhodesian Ridgeback puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Rhodesian Ridgeback ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Rhodesian Ridgeback? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Rhodesian Ridgeback? Kijk dan bij de Rhodesian Ridgeback rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Rhodesian Ridgeback Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Rhodesian Ridgeback puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^