Labrador Retriever fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Labrador Retriever fokkers op de HondenPage.

Angelsfantasy Angelsfantasy Angelsfantasy Angelsfantasy

of Angelsfantasy is aangesloten bij de nederlandse labrador ver., raad van beheer en de FCI Al onze honden leven in huis en wanneer er een nestje geboren word groeien ze op in onze huiskamer . wij stellen het ZEER op prijs wanneer aspirantkopers regelmatig langs komen om de pups op te kunnen zien groeien Onze honden worden buiten de normale verplichte keuringen ook getest op EIC en we gaan met ze naar duitsland om ze een wezentest af te laten leggen (gedragstest) Want wij fokken niet om te vermeerderen maar om een zo gezond mogelijk rastypische labradorpup op deze wereld te zetten. mvg. Mariska

wij zijn een kleine labrador kennel in het prachtige Friesland. ook zijn wij afhaalpunt voor vers vlees voor u hond. meer informatie over de labrador en vlees kunt u vinden op onze website.

Labrador Fokker te Cuijk, Noord-Brabant. Uiteraard fok ik volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland, waar ik lid van ben. Beide ouders worden uitgebreid getest op HD, ED, ECVO etc. en verder doe ik een heel uitgebreid DNA-onderzoek waarbij alle mogelijk te voorkomen ziektes worden uitgesloten!

ENKEL VOOR SERIEUZE LIEFHEBBERS !! Pracht.chocolate labrador pups met Stamboom verwacht op 01.03.2018 ! Ons allerliefste labrador meisje verwacht +- 1 Maart 2018 een schitterend nestje donker chocolate labrador puppies,we kijken hier érg naar uit! We zijn bijzonder fier op de knappe, lieve,gezonde papa van onze te verwachten baby's. Ouders zijn vrij van HD=A1 ocd,pra/cat. vrij, dna getest. Pa is bovendien optigen Pra A normal, Eic, Hnpk vrij, zodat de pups deze ziekten nooit zullen kunnen krijgen. Pups worden zorgvuldig in huis verzorgd en gesocialiseerd. Ze worden ingeënt en ontwormd. We hebben géén kennel, en slechts 3 labradors,we zijn géén professionele fokkers, onze labradors dragen wel een familienaam op stamboom, om hen herkenbaar te maken,we vinden dat belangrijken mooi klinken. Fokker is lid van de Nederlandse labrador vereniging (NLV),de fokkerskring en de Belgische labrador retriever club. (omgeving Roosendaal, Noord Brabant) Wij zijn op zoek naar echte liefhebbers van het ras(liefst met labrador ervaring) mensen die veel tijd en energie in hun labrador willen steken om hem of haar op te voeden tot een prettige, mooie en gezonde huisgenoot. Mensen die niet oprecht geïnteresseerd zijn en slechts aan het ”rond shoppen” zijn hoeven niet te reageren.

Wij fokken grote grijze keeshonden sinds 1995. Sinds 2017 fokken wij ook met onze labrador. Wij vinden het belangrijk om met gezonde honden te fokken. Bij de labrador hebben we alle vereiste gezondheidsonderzoeken gedaan. Ook bij de keeshond hebben wij hd en ed foto’s gemaakt en oogonderzoek gedaan. Wij doen er alles aan om gezonde honden te fokken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze pups goed gesocialiseerd zijn als ze naar hun nieuwe eigenaren gaan.

Jaydarose Labrador Jaydarose Labrador Jaydarose Labrador Jaydarose Labrador Jaydarose Labrador

hallo Wij zijn Gerrie en Sonaly van Jaydarose labradors. Wij hebben twee lieve dames. Zwarte teef Jayda en een Red Fox Kira. Beide dames zijn voorzien van stamboom en de benodigde gezondheid verklaringen

Ik ben een echte retriever liefhebster. Ik heb 4 golden retrievers, 3 labrador retrievers en 1 flatcoated retriever. Natuurlijk ben ik van alle rasverenigingen lid en fok ook via de regels van deze verenigingen. Onze honden zijn allemaal medisch gecontroleerd op HD/ED/Patella en het jaarlijkse oogonderzoek. Daarnaast bezoeken we regelmatig shows en gaan met verschillende honden naar de jachttrainingen/wedstrijden. Daarnaast genieten we ook gewoon van onze honden in huis of op een boswandeling/strandwandeling.

kleine particuliere kennel met 1 a 2 nesten per jaar. ouders zijn volledig geröntgend en 100% medisch in orde.pups zijn met alles on orde als ze het nest verlaten op 8 weken. honden hebben veel loopruimte en er word veel tijd in de pups gestoken. enkel reageren als je echt geïnteresseerd bent. goede afspraken maken goede vrienden

Wij zijn hobbyfokker van dit prachtige ras. Bezoek onze website ;-)

Kleine fokker die chocolate labradors fokt in huiselijke kring.

luc

op 20 april is er bij ons een neste labrador pups geboren . ze zijn met zijn 7 2 zwarte 2 bruine en 3 blonde . ze worden ingeénd ontwormd en krijgen een chip dit is een oude advertentie we hebben geen pups meer ik de advertentie niet verwijderen

Wij hebben een kleinschalige kennel met 5 volwassen honden. 4 labrador teven (3 chocolate en 1 zwarte) en een chocolate reu. Maximaal eenmaal per jaar hebben we een nestje met een van onze teven. De teven zijn 3, 5 en 7 jaar en onze reu is 4 jaar. De ouders worden geröntgend voor HD en ED, ogen en uitgebreid op DNA getest. Ze hebben een certificaat voor de LOSH-fok en pups krijgen alle nodige inentingen, ontworming en chip van St-Hubertus. De dierenarts doet ook nog een allerlaatste controle vooraleer ze het nest verlaten. De pups groeien op in huiselijke kring in gezin met kinderen. We hechten veel belang aan wennen aan bepaalde geluiden en socialisatie.

We zijn een hobby-fokker en hebben maximaal één nestje per jaar. We stellen de gezondheid van onze labradors op de eerste plaats en willen de pups in zo goed mogelijke omstandigheden grootbrengen. We werken alleen met stamboom van St-Hubertus en voldoen aan alle strikte testen. We zijn ook lid van de Belgische Labrador Retriever Club (BLRC).

Kennel of Zofie's Choice's is een kleinschalige Labrador Kennel die af en toe een nestje fokt met labrador retrievers uit Engelse werk / Field Traillijnen. De Field Trail Labrador wordt speciaal gefokt om mee te werken. Ze vallen op door hun snelheid, intelligentie, hun wil om te apporteren, dirigeerbaarheid, style en hun onuitputtelijke "will to please". De Field Trail Labrador werkt met veel eigen initiatief. Ze leren sneller, apporteren al bijna van nature en hebben door hun atletische bouw meer uithoudingsvermogen. Als je graag actief met een hond bezig wilt zijn en bijvoorbeeld mee wil doen aan apporteer-, jacht-, behendigheid- of gehoorzaamheid's wedstrijden, kun je geen betere hond wensen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken over honden uit werklijnen, zijn deze honden erg rustig en beheerst in huis. Wilt u meer informatie, kijk dan eens op onze website of neem gerust contact met ons op.

Remember the lab's

ik fok labrador en zo nu en dan heb ik een nestje volgens de richtlijnen van de nlv

The Happy Home Labradoodles

Welkom bij The Happy Home Labradoodles! Wij zijn een gezin met 3 honden waarvan 1 Labradoodle, Lela. Ze is een F1b Labradoodle van Keroazie, uit de combinatie Annabel x Rocko. We willen begin 2015 een nestje met haar fokken. Lela zal gedekt worden door de geweldige reu Brownie. Voor meer informatie en de laatste updates zie onze website. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht door te mailen of bellen. (0511-463465, 06-23237875, [email protected])

We zijn een kleine fokker met een specialisatie in zilveren en charcoal labradors en labmaraners.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Labrador Retriever fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Labrador Retriever ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Labrador Retriever? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Labrador Retriever? Kijk dan bij de Labrador Retriever rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Labrador Retriever fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Labrador Retriever puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^