Bordeauxdog fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bordeauxdog fokkers op de HondenPage.

 Belle Amis Rouge

Wij proberen af en toe een nestje te fokken met onze honden, zie voor verdere informatie onze site www.belleamisrouge.nl

Geocze von Szendoi Geocze von Szendoi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi Geocze von Szendoi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi Geocze von Szendroi

Hallo , wij zijn een gezin met 2 kids . We hebben we 2 fantastische bordeaux dogs een reu Harry Hoeve v. t' Langeveld(roepnaam Benito,4jaar) en Azizi(roepnaam Laïka 1,5jaar) We zijn enorm trots op onze dieren en hebben daarom beslist dat de natuur om de 2à3 jaar zijn werk mag doen . Onze dieren zijn kerngezond en zijn enorm aanhankelijk aan ons gezin . Verder beschikken ze beiden over een FCI stamboom; -Harry(Benito):L.O.S.H Sint Hubertus Zeer goede bloedlijn, zijn grootvader is o.a. internationaal kampioen schoonheid -Azizi(laika): N.H.S.B Nederlands hondenstamboek Ook hier mooie bloedlijn met verschillende kampioenen Wij zoeken voor onze toekomstige pups een warm gezin en vinden het zeer belangrijk dat we een beetje zicht hebben op de nieuwe baasjes, we vertellen met veel plezier over onze honden en hebben graag dat nieuwe baasjes eerst een keertje komen kijken. Het is belangrijk voor ons dat pups van onze honden goed terechtkomen .

wij fokken 2 nestjes per jaar enkel met honden die volgens de show standaard zijn .maar ook op lieve karakters van d bordeaux dog . de puppys worden in huis groot gebracht . ouders zijn getest op hupen en ellebogen .en zijn hier aan wezig .

Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock Of Dizzy Dog Rock

Wij fokken uit liefhebberij, maar wel volgens de regels van de rasvereniging: Bullterriers en Engelse Bulldogs. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en groeien daar ook op. Te midden van kinderen en huisdieren. Al onze pups hebben FCI stamboom, chip, paspoort, zijn ontwormd en geent. Wij geven schriftelijke garantie op onze pups.

Zo nu en dan wordt er bij ons een nestje geboren volgens de regels van de BDCN en raad van beheer. Alle pups groeien op in de woonkamer, samen met onze andere honden en kat, die ook bij ons in huis leven. De pups worden verkocht met verkoopovereenkomst en schriftelijke garantie.

v.kailanka's bordeaux dog kennel

Wij zijn een geregistreerde Bordeaux Dog Kennel en zijn clubfokker . www.bordeauxdogclub.nl Wij fokken hooguit 1 nestje per jaar en houden ons strikt aan de regels van de club en raad van beheer op kynologisch gebied. Onze honden leven bij ons in huis en zitten alleen in de kennel als wij langer dan een uur weg moeten. Wil u onze doggie's een keer bezoeken om kennis met dit prachtige ras te maken dan mag het altijd op afspraak.

Van de Bounderstreek

Wij zijn een gezin met 2 kinderen en wonen in de provincie Groningen. We fokken zo nu en dan bordeauxdoggen met stamboom. Wij zijn aangesloten bij de BordeauxDogClubNederland en fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en het Verenigings Fok Reglement. Onze honden leven bij ons in huis en de pups worden in huis geboren. Meer info op onze website.

von ruflohof von ruflohof

kennel von ruflohof is al 25 jaar bezig met het verbeter van het ras op gezondheid en schoonheid . onze puppys worden in huisselijk kring groot gebracht .

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bordeauxdog fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bordeauxdog ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bordeauxdog? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bordeauxdog? Kijk dan bij de Bordeauxdog rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bordeauxdog fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bordeauxdog puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^