Fokker vermelding van Senna onze Rhodesian Ridgeback

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Senna onze Rhodesian Ridgeback is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Senna onze Rhodesian Ridgeback nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Senna onze Rhodesian Ridgeback langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Senna onze Rhodesian Ridgeback een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Senna onze Rhodesian Ridgeback
Beschrijving: Onze Senna krijgt in maart 2012 haar eerste nestje puppies! Reserveren is mogelijk! Waar ik voor sta als zeer kleinschalige fokker is karakter en gezondheid. Dat is het aller aller belangrijkst voor mij. Ik doe dan ook alles wat in mijn macht ligt om goed en gezond te fokken en daarnaast het juiste baasje te vinden voor onze geweldige pups. Ook vind ik de nazorg ontzettend belangrijk, als het gaat om de pups van onze lieve Senna dan kunnen toekomstige eigenaren mijn zelfs midden in de nacht wakker bellen als ze tegen een probleem aan lopen. Het bovenstaande is maar een klein gedeelte van waarin ik geloof veel meer informatie is te vinden op Senna's site zie contact. Momenteel zijn al zes pups gereserveerd!

Contact
Website: https://www.sites.google.com/site/sennaonzerhodesianridgeback
Telefoon: 06-26927675

Adres
Woonplaats: Enschede

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Senna onze Rhodesian Ridgeback is te vinden onder
- Rhodesian Ridgeback fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Vrouwtje is 3 jaar & het mannetje 5 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Het mannetje is gestest op HD & ED tevens heeft het reutje een keuring ondergaan alle uitslagen waren negatief (of positief het is net hoe je het leest). De reu is kerngezond verklaard. Het vrouwtje heeft een HD & ED test gehad, een uitgebreid bloedonderzoek & een gedragstest. De uitslagen van het vrouwtje waren ook allemaal negatief. Ze is kerngezond bevonden en heeft een geweldig karakter.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden ontwormt + ingeënt door de dierenarts conform voorschriften, daarnaast krijgen ze een uitgebreid lichamelijk onderzoek door de dierenarts en een gezondheidsverklaring, wanneer nieuwe eigenaren willen, kan er bij de pups bloed afgenomen worden, dit is de keus van de nieuwe eigenaar.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken bij de moederhond blijven, wij zelf geven de voorkeur aan 12 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 1, dit is ons eerste nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op, bij de moederhond en onze drie andere honden, de pups worden zodra mogelijk meegenomen in de auto, maken kennis met de stofzuiger enzovoort.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Senna onze Rhodesian Ridgeback
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Senna onze Rhodesian RidgebackSenna onze Rhodesian RidgebackSenna onze Rhodesian RidgebackSenna onze Rhodesian Ridgeback

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Senna onze Rhodesian Ridgeback

29-03 Rhodesian Ridgeback pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^