Cane Corso fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Cane Corso fokkers op de HondenPage.

Cane Corso splendori Dell'Italia

De Cane Corso is hét hondenras voor ons. Waaks, trouw, stabiel in karakter maar toch een zeer levendige hond. Wij informeren mensen graag over het ras, de aanschaf, voeding, gezondheid en alle andere zaken die met de Cane Corso te maken hebben.

Wij zijn Eric en José en zijn fokker van de Cane Corso sinds 1997. Het allereerste begin dus van de Cane Corso in Nederland. Wij fokken uit hobby en passie, en al onze vrije tijd gaat danook in die hobby zitten. Wij fokken op gezondheid, waarbij we niet alleen op HD letten, maar alle aspecten van de gezondheid meenemen. Daarnaast letten we er op dat het karakter van de Cane Corso blijft bestaan zoals het hoort te zijn, en verliezen we de rasstandaard niet uit het oog. Onze honden treft u aan in heel de wereld.

We zijn een heel kleine, gepassioneerde Cane Corso Italiano kennel, en sinds kort gevestigd in het midden van het land. Op de eerste plaats zijn onze Italiaanse viervoeters onze maatjes en onmisbare huisgenoten. Hun belang staat bij ons voorop, vandaar dat we hier een relatief kleine roedel houden. Zo kunnen we ze optimaal verzorgen, vertroetelen en o.a. mee op vakantie nemen. Bij ons zal er niet op regelmatige basis gefokt worden. Slechts af en toe zullen wij hier een nestje verwelkomen uit weldoordachte en veelbelovende combinaties. Ons doel is om gezonde Cane Corso’s te fokken die in staat zijn dat te kunnen doen waar ze voor gefokt zijn. Dat betekent dat de honden die wij inzetten atletisch moeten zijn, sportief, gezond, stabiel in karakter en waarbij we de looks van een Cane Corso natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Sinds 2002 fokken wij al met de Cane Corso en sinds 2012 met de Alano Espanol. Voor ons staat karakter, gezondheid en uitmuntend rastype voorop. De pups groeien op in huis en hebben heel veel speelruimte buiten. Een weide, een oprit waar zwaar verkeer als tractoren langsraast, veel inloop van bezoek en andere volwassen honden. Een goede start voor zijn of haar leven! Neem een kijkje op onze website of kom gezellig op afspraak langs. Wij wonen omgeving Amsterdam / Alphen aan den rijn.

Promessa di Futuro

Onze passie........ de Cane Corso. Wij fokken volgens de regels van de RvB met door ons zorgvuldig uitgezochte, gezonde en rastypische ouderhonden. Indien u kennis met ons en onze honden wilt komen maken dan bent u van harte welkom!

Valle Del Futuro

Valle Del Futuro betekent "vallei van de toekomst" dit omdat de kennel gevestigd is in het prachtige heuvel landschap van Zuid Limburg en wij fokken uitsluitend ter verbetering van het ras en niet ter vermenigvuldiging van het ras. Om deze reden hebben wij slechts een a twee keer per jaar een nestje! Valle Del Futuro is erkend Cane Corso fokker en is aangesloten bij de Cane Corso rasvereniging. Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging en de overkoepelende organisatie de raad van beheer. En zijn hierdoor ook gebonden aan een strikt fok reglement waarbij het welzijn en de gezondheid van de ouderdieren en pups centraal staat.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Cane Corso fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Cane Corso ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Cane Corso? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Cane Corso? Kijk dan bij de Cane Corso rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Cane Corso fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Cane Corso puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^