Dwergpinscher fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Dwergpinscher fokkers op de HondenPage.

D'el casa di Vita

Sinds 1998 fok ik dwergschnauzers zwart. Gezondheid staat voorop mijn honden worden dan ook ieder jaar getest op PRA en Cataract. Inmiddels ben ik in bezit van 6 generaties,waar ik natuurlijk erg trots op ben. Naast het showen van mijn honden ben ik ieder dag op de hei of in de bossen te vinden met ze,zodat ze lekker kunnen uitrennen en ravotten.

Karin Karin Karin Karin Karin Karin

Oktober 2012 krijg ik mijn eerste nestje. Ik fok volgens de regels van de VFLD. Voor meer informatie zie website. [email protected]

kennel kennel

Kennel v. Majori's Donk fokt al ruim 20 jaar dwergpinscher in de kleuren rood en af en toe in de kleur black/tan.

Shiva Shiva Shiva Shiva Shiva Shiva

Shiva onze hele mooie dwergpinscher, black and tan, krijgt 21 juni haar eerste nestje. Ze is 2 jaar en verkeert in zeer goede gezondheid. Ze is gedekt door dekreu Mylo, black en tan. Shiva's leefomgeving is in ons gezin met 3 kinderen, vrijstaand huis met veel ruimte om te spelen en rennen. Haar voeding is gebalanceerd, biologisch en extra visolie voor de ontwikkeling van de pups.

Reeds 26 jaar fokker met stambomen Sint Hubertus. Alle fokdieren verblijven in huiselijke kring.Fok vooral op karakter en schoonheid.

Vandervord Kennel sedert 1989. Via onze website willen wij u graag laten zien wat ons bezig houdt met het geweldige ras " de MiniaturePinscher". Onze liefde voor dit ras is extreem en wij zijn trots dat wij dit ras mogen bezitten. Wij hopen dat u genoeg informatie op onze website vindt, mocht u vragen hebben over dit geweldige ras neem dan vrijblijvend contact met ons op. Nieuwtjes en aankomende nestjes zullen wij spoedig vermelden. Wij fokken uiterst selectief, beide ouder dieren worden gecontroleerd op erfelijke afwijkingen, maar vooral willen wij het ras op een diervriendelijke, gezonde en verantwoorde manier in stand houden. Dit doen we door middel van "Outcross". Hoe verder de bloedlijnen uit elkaar liggen hoe sterker de gezondheid! Onze pups worden in huislijke kring geboren en opgevoedt. Als u interesse heeft in een pup, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij wensen u veel kijk plezier, met vriendelijke groeten, R.Gorkink Lid van de rasvereniging V.F.L.D. Geregistreerd bij het Raad van Beheer onder nummer : 31840 Wettelijk verplicht vanaf 1 april 2013 registratie bij, Databankhonden! Een initiatief van Raad van Beheer.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Dwergpinscher fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Dwergpinscher ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Dwergpinscher? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergpinscher? Kijk dan bij de Dwergpinscher rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Dwergpinscher fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Dwergpinscher puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^