Fokker vermelding van Valle Del Futuro

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Valle Del Futuro
Beschrijving: Valle Del Futuro betekent "vallei van de toekomst" dit omdat de kennel gevestigd is in het prachtige heuvel landschap van Zuid Limburg en wij fokken uitsluitend ter verbetering van het ras en niet ter vermenigvuldiging van het ras. Om deze reden hebben wij slechts een a twee keer per jaar een nestje! Valle Del Futuro is erkend Cane Corso fokker en is aangesloten bij de Cane Corso rasvereniging. Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging en de overkoepelende organisatie de raad van beheer. En zijn hierdoor ook gebonden aan een strikt fok reglement waarbij het welzijn en de gezondheid van de ouderdieren en pups centraal staat.

Contact
Website: http://www.valledelfuturo.nl
Telefoon: +31615101198

Adres
Woonplaats: Heerlen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Valle Del Futuro is te vinden onder
- Cane Corso fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Momenteel hebben wij vijf honden waarvan er vier de kennel vertegenwoordigen. Al onze honden zijn nieuwe geïmporteerde bloedlijnen. Voor ons is het belangrijk dat ze in huiselijke kring opgroeien en leven, onze honden leven dus niet in een kennel. Meer informatie over onze honden kunt u terug vinden op onze website; www.valledelfuturo.nl Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met ons en onze honden. Op deze manier kunt u zien hoe wij met onze honden omgaan en hoe ze gehuisvest zijn en leven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden worden altijd geröntgend op HD en ED

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups krijgen alle benodigde entingen en ontwormingen. En zijn voorzien van een chip,gezondheidsverklaring van de dierenarts, Europees paspoort en stamboom! En zullen verkocht worden met garantie en een koop contract.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pups mogen het nest verlaten op de leeftijd van 8 a 9 weken. Wanneer u in het buitenland woont is dit 15 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 tot 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Voor ons is het belangrijk dat ze in huiselijke kring opgroeien en leven, onze honden leven dus niet in een kennel. De werpkist staat in de woonkamer en de pups worden goed gesocialiseerd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Valle Del Futuro
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Valle Del Futuro

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Valle Del Futuro

27-04 Cane Corso pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^