Fokker vermelding van Italian Guardian

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Italian Guardian
Beschrijving: We zijn een heel kleine, gepassioneerde Cane Corso Italiano kennel, en sinds kort gevestigd in het midden van het land. Op de eerste plaats zijn onze Italiaanse viervoeters onze maatjes en onmisbare huisgenoten. Hun belang staat bij ons voorop, vandaar dat we hier een relatief kleine roedel houden. Zo kunnen we ze optimaal verzorgen, vertroetelen en o.a. mee op vakantie nemen. Bij ons zal er niet op regelmatige basis gefokt worden. Slechts af en toe zullen wij hier een nestje verwelkomen uit weldoordachte en veelbelovende combinaties. Ons doel is om gezonde Cane Corso’s te fokken die in staat zijn dat te kunnen doen waar ze voor gefokt zijn. Dat betekent dat de honden die wij inzetten atletisch moeten zijn, sportief, gezond, stabiel in karakter en waarbij we de looks van een Cane Corso natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Contact
Website: http://italianguardian.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Muiden

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Italian Guardian is te vinden onder
- Cane Corso fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
We fokken volgens de regels van de Cane Corso Club Nederland. Niet jonger dan 18 maanden, nadat ze een goede HD en ED test binnen hebben.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
We fokken volgens de regels van de Cane Corso Club Nederland. We fokken alleen met HD- vrije dieren. We testen nu ook op ED. De uitslagen staan op onze website, en zijn in te zien op de officiële pagina van de Raad van Beheer.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle verplichte entingen en onderzoeken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met minimaal 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Minder dan een nest per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, in het gezin.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Italian Guardian
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Italian Guardian

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^