Cane Corso puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Cane Corso Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Cane Corso puppy's

Momenteel worden er geen Cane Corso puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Beschrijving De puppen zijn geboren op 21-04-2012 5 puppen zoeken nog een nieuw baasje. 4 reuen en 1 teef 1 reu grijs (blauw) 2 reuen zwart 1 teef zwart 1 reu donker grijs voor ons is dit een gelegenheids nest, maar we wilden wel een goede reu om het ras zuiver te houden. de puppen zijn al aardig krant zindelijk, lopen los bij ons in huis en los in onze tuin met vele geluiden om zich heen. mocht u geintreseerd zijn in een pup van ons nest, mail ons dan even. alle puppen krijgen een stamboom van raad van beheer en worden geent en ontwormd. krijgen een europees paspoort mee en een puppypakket De puppen groeien bij ons in huis op met nog een cane corso teef kinderen en 2 katten wij hebben een vakantie regeling dus u kunt zonder zorgen op vakantie als uw pup kosteloos bij ons tijdelijk terug komt. (juli en augustus)

Wij zoeken geschikte baasjes voor ons nestje Cane corso's. Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar. Ze zijn nu 7 weken oud en kunnen binnenkort naar hun nieuwe baasjes. Moeder is Angiola (Donata), een gezonde sociale moeder,die ook 1 show heeft gedaan en daar beste teef van het ras werd. Vader is Fabian, een zeer stabiele Servische reu met diverse internationale titels.

Op 14 December zijn er bij ons 11 pups (6 teefjes & 5 reutjes) geboren. Zwart en zwart gestroomd (Brindle) Wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar de juiste baasjes voor onze pups daarom willen wij graag eerst kennis met u maken. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken. Valle del futuro is erkend Cane Corso Italiano fokker en wij aangesloten bij de rasvereniging en fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging en de overkoepelende organisatie de raad van beheer. En zijn hierdoor ook gebonden aan een strikt fokreglement waarbij het welzijn en de gezondheid van de ouderdieren en pups centraal staat. Al onze honden zijn nauwkeurig geselecteerd en geimporteerd uit het buitenland bij zeer vooraanstaande kennels. Wij fokken uitsluitend met geimporteerde, gezonde, geteste en rastypische cane corso italiano`s unieke bloedlijnen in Nederland en Belgi├ź! Hoe gaan wij te werk: alle pups worden verkocht met: fci stamboom, garantie, koopcontract, paspoort, microchip, entingen, ontwormingen, dna certificaat de pups worden gesocialiseerd en groeien op in huiselijke kring. De werpkist staat in de woonkamer zodat de pups alvast kunnen wennen aan bepaalde geluiden. Ook zullen ze wanneer ze wat ouder zijn kennis maken met de rest van onze roedel, vreemde mensen en (huis)dieren Op een leeftijd van 8 a 9 weken mogen ze het nest verlaten. Uiteraard krijgen de pups een uitgebreid puppy pakket mee. De inschrijving loopt al. U kunt nu een pup reserveren. De inschrijving is pas definitief na kennis making en aanbetaling! Ze mogen vanaf 14 Feb het huis verlaten. Meer info op onze website; valle del futuro. Of mail naar; [email protected] U kunt ook telefonisch (bellen/Whatsapp) contact opnemen wanneer u daar de voorkeur aan geeft! Natuurlijk bent u van harte welkom om kennis te komen maken met ons en onze honden. Op deze manier kunt u zien hoe wij met onze honden omgaan en hoe ze gehuisvest zijn en leven. Voor de echte ge├»nteresseerden hebben we een hoop foto's en filmpjes beschikbaar van de moeder met pups. Ook kunt u op onze website foto's van de ouders en voorouders terug vinden.

Wij verwachten rond 1 januari 2020 een grot nest Cane Corso pups. Grijs en fawn met grijs masker. De pups groeien op in huis en hebben veel speelruimte buiten. Ouders zijn HD en ED vrij en hebben zeer fijne en sociale karakters. Daarnaast verwachten we in februari een Alano Espanol te dekken. Ook deze ouders zijn HD en ED vrij en zeer sociaal. Wij fokken hooguit 3 nesten per jaar en zijn al sinds 2002 een begrip in de Cane Corso wereld.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Cane Corso puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Cane Corso ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Cane Corso? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Cane Corso? Kijk dan bij de Cane Corso rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Cane Corso Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Cane Corso puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^