Teckel fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Teckel fokkers op de HondenPage.

Each of the oats

Wij fokken af en toe een nestje langhaarteckels in de maten standaard en kaninchen. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. We hebben veel aandacht voor het socialiseren en houden ons aan de regels van de RvB en NTC.

waggle teckel waggle teckel waggle teckel waggle teckel waggle teckel waggle teckel

Wij zijn een heel kleine fokker met 3 korthaar dwergteckeltjes die natuurlijk gewoon bij ons in huis wonen en samen met onze 3 kinderen opgroeien. Het laten opgroeien van onze pups tot super sociale, lieve en karaktervolle hondjes is een echte liefdevolle hobby!!!

de teckel van de keizer

Het begon zoals met de meesten van ons met 1 teckel en dat zijn er sinds gisteren 11. maar geen probleem ik heb een enorme tuin waar ze de hele dag op onderzoek kunnen gaan en alles kunnen bedenken hoe ze toch bij de kippen en eenden kunnen komen. Af en toe heb ik een nestje deze week de vijfde in vijf jaar maar wel 7 caninchenpups! wat een hoop!Ze liggen naast mijn bed zodat ik het goed in de gaten kan houden. In mijn omgeving hebben al heel wat vrienden inmiddels een tekkel aangeschaft . Ik hoor vaak ;ik wist niet dat tekkels zo leuk waren! leuk toch! Martijn

Korthaar dwergteckels. Ik probeer het ras te verbeteren door een zorgvuldige keuze van de reu, waarbij naast gezondheid ook het eigene karakter van de teckel als jachthond voorop staat.

Tetje Wielinga

Onze Langhaar Dwergteckeltjes leven bij ons in huis en maken deel uit van ons dagelijks leven....Af en toe hebben wij een nestje waarvan de pups vanaf de geboorte tot aan de dag dat ze naar hun nieuwe thuis mogen vertrekken te volgen zijn d.m.v. foto's van elke dag. En tijdens het nestje elke dag van 19.00 tot 21.00 uur de webcam. Ons streven is het fokken van gezonde, lieve, sociale en vrolijke dwergteckels. Onze combinaties zijn weloverwogen. Waarbij we een vriendelijk karakter, gezondheid en een goede bouw en vacht hoog in het vaandel hebben staan. Wilt u meer info dan bezoek onze website. Of neem contact met ons op.

Meander Weimaraners & Teckels -Tineke de Gruijter

Weimaraner en teckel (korthaar &ruwhaar) fokker Al 30 jaar het adres voor amerikaanse weimaraners gefokt op gezondheid, karakter,veelzijdigheid en schoonheid. Thuis van vele kampioens weimaraners, in het veld en in de ring. O.a. Multi kampioenen,"Winners",Cruftsgekwalificeerde, Veldwerkkwalificaties (incl CONT II bokaal, 2e pl). De enige weimaraner kennel die naast meerdere KNJV-A en MAP-A weimaraners, ook de enige NIMROD AA weimaraner teef heeft voortgebracht. Mijn visie heeft als doel, gezonde, veelzijdige weimaraners & teckels, zonder enkele concessie, tot exterieur te fokken. Die hun toekomstige en huidige huisgenoten vooral enorm plezier laten beleven met een goed temperament.

uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels uijt de Praktijck, ruwhaar teckels

Sinds 2000 fokken wij, op kleine schaal standaard ruwhaar teckels. Van tijd tot tijd hebben wij een nestje standaard ruwhaar teckel puppen die in huiselijke kring opgroeien. Het fokken van standaard ruwhaar teckels is uit pure liefhebberij ontstaan. Ons doel is het fokken van een lieve, sociale en betrouwbare teckel. Sinds de start van onze fokkerij, nu 11 jaar geleden hebben wij 16 nestjes gefokt, met in totaal 94 puppen. De meeste zijn gezellige en lieve huishonden geworden. Enkele zijn uit gebracht op tentoonstellingen of hebben deelgenomen aan jachtproeven. Op beide terreinen met de nodige successen en af en toe een teleurstelling.

v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak v.d. Tadderak

Wij zijn Ad en Margo Graauwmans. Wij zijn in het gelukkige bezit van 3 teckels ruwhaar standaard, in de kleuren rood, wildkleur en bruin/wildkleur. Wij fokken heel af en toe een nestje in huiselijke kring. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website

vallesuave

ik ben een kleine fokker van parsonrussellterriers van rtijd tot tijd heb ik ook pups Ben begonnen gewoon met mijn eerste kleine witte parson kimmy en nu beetje verslaaft aan honden shows en werken bij de werkende terrier

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Teckel fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Teckel ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Teckel? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Teckel? Kijk dan bij de Teckel rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Teckel fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Teckel puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^