Bullmastiff fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bullmastiff fokkers op de HondenPage.

Bulls Off Tysons  Home Bulls Off Tysons  Home

Wij zijn Freddy en Yvonne Schuitema en samen met onze 2 kinderen en 4 honden wonen wij in het plaatsje Winschoten(gemeente Oldambt) wat ligt in het noordoosten van de provincie Groningen.We wonen een paar kilometer van het prachtige Oldambtmeer waar je heerlijk kunt wandelen en zwemmen. We zijn allebei met dieren opgegroeid. Toen we in 1991 gingen samenwonen kregen we 2 poezen, in dat zelfde jaar kochten we Spider,een kruising kees/teckel heerlijk een hond in huis en na 4 jaar kwam Beethoven erbij een ruwharig Jack Russell het werd steeds gezelliger in huis. Door zijn rustig karakter zijn we op zoek gegaan naar een maatje voor hem enzo is Tequila een kortharig Jack Russell bij ons komen wonen. Toen Spider is overleden op 14 jarige leeftijd wilde Freddy graag een Rottweiler maar ik een Berner Sennen en we zijn wat rond gaan kijken en zagen een prachtig nestje tekoop en met 7 weken is Zino bij ons komen wonen hij is een kruising Rottweiler-Bullmastiff X Berner Sennen. Beethoven is ook op 14 jarige leeftijd overleden. Toen zijn we op zoek gegaan naar een ras wat bij Zino past en ja een Bullmastiff leek ons wel leuk en zijn we ons gaan inlezen over het ras de Bullmastiff. In Augustus 2006 hebben we toen onze eerste Bullmastiff Tyson gekocht. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij verliefd werden op de Bullmastiff, en dat is ook de reden geweest dat wij in 2009 een kennelnaam hebben aan gevraagd en zo op de naam Bulls Off Tysons Home zijn gekomen. Op 13 Juni is ons teefje genaamd Juna geboren zij is een prachtige dochter van Tyson en de toekomst zal uitwijzen of zij geschikt om er een prachtig nestje mee tefokken. Wij hebben shows gelopen maar het is niet mijn wereld ik ga liever de bossen in, maar zal zo nu en dan wel tezien zijn op shows . In de toekomst hopen wij gezonde vrolijke bullen de wereld in tekunnen sturen.Onze honden worden op ED (Elleboogdysplasie) en HD (heupdysplasie) getest. Onze eigen honden hebben allemaal een DNA Profiel.. Wij fokken uitsluitend met honden die op HD en ED getest zijn en een DNA profiel hebben en gezond zijn bevonden door de Dierenarts. Wij zijn geen lid van een rasvereninging.Wij fokken zeer klein, en met klein bedoelen wij eens in de 2 a 3 jaar en houden dan ook een pup uit een wel overwogen combinatie.

Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs

Wij zijn Gerard, Conny, Aukje en Amber Martens en wonen in het Drentse Drouwenermond. In 2001 zijn wij vanuit het Brabantse Ulvenhout verhuisd naar Drenthe, zodat wij meer ruimte zouden hebben voor onze honden. Onze bullmastiff kennel Marouds Pride is voortgekomen uit onze passie en liefde voor de bullmastiff. Wij zijn als een blok gevallen voor deze stoere hond met zijn super karakter. Onze bullen nemen een grote plaats in binnen ons gezin en leven bij ons in huis. Wij zijn van mening dat, vanwege hun zachtaardige en stabiele aard, de bullmastiff een fantastische combinatie vormt met kinderen. Onze visie wat betreft het fokken is een zo gezond mogelijke hond te fokken. Al onze honden worden daarom getest op HD en ED en worden regelmatig door onze dierenarts gecontroleerd op hun algehele gezondheid. Wij fokken uitsluitend met rastypische honden en selecteren daarbij vooral op karakter. Socialisatie staat voor ons hoog in het vaandel. Tot slot: bent u van plan een bullmastiff aan te schaffen, weet waar u aan begint, want voor u het weet slaat het bullmastiff virus toe, eens een bull altijd een bull. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze site en u bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar.

We fokken kleinschalig en in huiselijke kring met het ras de bullmastiff. We hebben nu 8 bullmastiffs in de leeftijd van 17 maanden t/m 11,5 jaar. Kijk voor veel meer informatie op onze website.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bullmastiff fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bullmastiff ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bullmastiff? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bullmastiff? Kijk dan bij de Bullmastiff rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bullmastiff fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bullmastiff puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^