Bullmastiff fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Bullmastiff fokkers op de HondenPage.

Bulls Off Tysons Home Bulls Off Tysons Home Bulls Off Tysons Home Bulls Off Tysons Home Bulls Off Tysons Home

Wij zijn Freddy en Yvonne Schuitema samen met onze twee zoons wonen wij in Winschoten wat gelegen ligt in het noordoosten van de provincie Groningen. We wonen een paar kilometer van het mooie Oldambtmeer. Nadat wij de kleinere hondjes wegens ouderdom moesten laten gaan, zijn we op zoek gegaan naar een Bullmastiff. Het ras trok ons aan door het karakter en de bouw en de kracht die ze uitstralen. Dat is wat we zochten in een hond. Wij zijn toen bij de fokker gaan kijken en hebben Tyson mee genomen vanuit Leeuwarden naar Winschoten. Het was een geweldig pup, lief en sociaal. Tyson is geboren op 31-8-2006 en is een zoon van My Big Fello Off Sandokans Home en Dunya V/D Bullhoeve. Tyson heeft HD C en ED-0 is aangekeurd en werd ingezet als dekreu. Op 13 juni 2011 is Juna geboren. Ze is een dochter van Tyson en Chanel en heeft onze kennel versterkt. Juna heeft HD A en ED-1 en is aangekeurd door het rasvereniging, ze is een dame die sociaal en een geweldig lief karakter heeft. Op 1 juni 2015 is ons kennel versterkt door Skadi Bulls off Tysons Home. Skadi is een dochter van Juna en Max V/D Hemelboom. Skadi heeft HD A en ED-2 en is niet geschikt voor de fok. 6 Oktober 2017 is Osiris Bulls off Tysons Home (Ozzy) geboren uit een nest van twee. Hij is een zoon van Juna en Eibe Fan It Roaske. De toekomst zal uitwijzen of hij geschikt is voor de fok. Wij fokken uitsluitend met honden die HD A/B/C en ED 0/1 zijn getest. ED (Elleboogdysplasie) en HD (heupdysplasie). Onze honden hebben een DNA profiel, ED en HD certificaten en een FCI stamboom, een bullmastiff zonder een stamboom valt onder de zogenaamde 'hoog risico' honden. Onze honden wonen in huis en niet in kennels. Ons doel is om te proberen om gezonde en vrolijke Bullmastiffs de wereld in te sturen door selectief te fokken. Show honden fokken wij niet, wij fokken ook niet op aanvraag en fokken een nestje voor ons zelf. Bij ons is maar één ras aanwezig en dat is de Bullmastiff, zodat wij ons volledig op het ras kunnen concentreren. Er zullen hier nooit meer dan vier volwassen Bullmastiff aanwezig zijn. Wij fokken volgens de norm van de Raad van Beheer. Wij wensen u veel plezier op onze website, Bulls Off Tysons Home! Met vriendelijke groet, Freddy en Yvonne Schuitema

Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs Marouds Pride Bullmastiffs

Wij zijn Gerard, Conny, Aukje en Amber Martens en wonen in het Drentse Drouwenermond. In 2001 zijn wij vanuit het Brabantse Ulvenhout verhuisd naar Drenthe, zodat wij meer ruimte zouden hebben voor onze honden. Onze bullmastiff kennel Marouds Pride is voortgekomen uit onze passie en liefde voor de bullmastiff. Wij zijn als een blok gevallen voor deze stoere hond met zijn super karakter. Onze bullen nemen een grote plaats in binnen ons gezin en leven bij ons in huis. Wij zijn van mening dat, vanwege hun zachtaardige en stabiele aard, de bullmastiff een fantastische combinatie vormt met kinderen. Onze visie wat betreft het fokken is een zo gezond mogelijke hond te fokken. Al onze honden worden daarom getest op HD en ED en worden regelmatig door onze dierenarts gecontroleerd op hun algehele gezondheid. Wij fokken uitsluitend met rastypische honden en selecteren daarbij vooral op karakter. Socialisatie staat voor ons hoog in het vaandel. Tot slot: bent u van plan een bullmastiff aan te schaffen, weet waar u aan begint, want voor u het weet slaat het bullmastiff virus toe, eens een bull altijd een bull. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze site en u bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar.

We fokken kleinschalig en in huiselijke kring met het ras de bullmastiff. We hebben nu 8 bullmastiffs in de leeftijd van 17 maanden t/m 11,5 jaar. Kijk voor veel meer informatie op onze website.

wij zijn een kleine hobbyfokker van het ras bullmastiff . alle pups worden voorzien van pedigree dna vacc chip enz Pups worden in huiselijke kring opgevoed tussen de andere honden. momenteel hebben we 7 puppy's ter beschikking deze zijn geboren op 17/12/22 waaronder 3 reutjes en 4 teefjes.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Bullmastiff fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Bullmastiff ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Bullmastiff? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bullmastiff? Kijk dan bij de Bullmastiff rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bullmastiff fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bullmastiff puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^