Fokker vermelding van De KilCliffHoeve

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: De KilCliffHoeve
Beschrijving: De KilCliffhoeve, Wij hebben al vanaf 2001 Berner Sennen. Dit is een kleine kennel die eens per 2 jaar een nestje heeft. Als u informatie of anderen vragen heeft neem dan contact op met ons,we staan u graag te woord.Het contact kan via de email.

Contact
Website: http://dekilcliffhoeve.nl
Telefoon: nvt

Adres
Woonplaats: Hoekse Waard.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

De KilCliffHoeve is te vinden onder
- Berner Sennenhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Chiara-jinx is 5 jaar oud geniet van de pensioen. Gina is 3 jaar ook met pensioen. Mylena is bijna 18 maanden die is voorlopig nog niet klaar ervoor,misschien volgend jaar. Dan mijn twee malterzers (nep) doe niet mee voor de fok!!!!!!!!!!!!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD en ED met 18 maanden orginale weg die volg als je fokt. Karakterkeuring ook erg belangrijk en de leeftijds lijn erg belangrijk

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de puppen worden net als iedere goede fokker 6 weken intenting en volledige onderzoekt bij de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De puppen vertrekken met 8 weken als ze volle gewicht zijn van 8 kilo. Als het anders is dat de pup te weinig weegt blijf het net zolang bij ons tot dat hij of zij op de goede gewicht is.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik heb er twee gehad en nu weer af wachten wat er met mijn derde teefje gebeurd. Is het fout dan is het voor mij over als fokker van de berner en dan wil ik toch in de honden wereld blijven als misschien ooit keurmeester.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Hier in de woonkamer waar een eigen gebouwde hok sta voor moeder en puppy s . Ze leren al met alles en wel goed te door lopen zoals plassen op de krant en stofzuigen riempje lopen echt wat ze moeten leren van huis uit mee kregen zullen we maar zeggen. Ze worden liefdevol mee gegeven aan hun nieuwe baasjes en hopen een lang leven te hebben.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met De KilCliffHoeve
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

De KilCliffHoeveDe KilCliffHoeveDe KilCliffHoeveDe KilCliffHoeveDe KilCliffHoeve

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van De KilCliffHoeve

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^