HondenPage baasje Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

Wat schreven de vrienden van Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Fotowedstrijd: Actief in de herfst
Deze fotowedstrijd duurt nog een week, vergeet niet te stemmen! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
" Thanks iedereen! Ja, bij een puppie houden we er rekening mee dat je er wat meer tijd aan kwijt bent. Dat hoort erbij denken we dan maar, haha. Onze voorkeur lijkt dan toch vooral te liggen bij Goldens of Labradors. Labradors zijn wat lomper/energieker las ik ergens? Dat is wat ik bedoelde met ... er is zoveel te vinden online, je leest overal wat anders, dus daarom vraag ik die dingen hier maar gewoon net wat meer praktijk verhalen. En bij het zindelijk maken; wat wordt er voor 's nachts aangeraden? Kort voor het slapen gaan uiteraard, wekker dan ergens midden in de nacht nog een keer? We waarderen onze slaap, dus dat gaat wel even afzien worden, haha. Zijn van plan om hem te leren om beneden in de bench te slapen. Wel een ruimte natuurlijk. Onze kat slaapt bij ons op bed en die waardeert dat zo; die routine willen we ook niet opgeven, kat waardeert zijn nachtelijke rust en knuffels ook Dus bench training zal ook belangrijk worden. " Ingmar Ik heb zelf maar tot 12 weken een ren gebruikt bij mij mijn honden. Daarna konden ze los. Honden verleggen zich graag wanneer ze slapen. Ze slapen maar korte periodes, worden even wakker, gaan ergens anders liggen, en slapen weer verder. In een bench is dit niet mogelijk, maar bench training is nooit verkeerd. Ik zou alleen zodra het mogelijk is het deurtje lekker open laten.    Bij mijn honden ben ik de eerste week a 2 weken beneden gaan slapen. Zo kun je meteen ingrijpen als de pup moet plassen en het is erg rustgevend voor een jonge pup om niet meteen alleen in een vreemde omgeving ergens te hoeven verblijven. Na 2 weken hoefde ik 's nachts 1 keer de wekker te zetten, en stelde de tijd elke paar dagen uit. Dus eerst om 02.00 u, dan om 02.30 etc.    Zindelijkheid training is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je moet alleen héél alert zijn om de pup. Ze geven het echt wel aan als ze moeten plassen namelijk, alleen gaat dit soms nogal subtiel. Een klein rondje draaien, snuffelen op de vloer, kan voor jou al een reden zijn om de pup snel buiten te zetten.    Over het ras gesproken, ga eens op bezoek bij goede fokkers van de Labrador en Golden retriever en kies vanuit daar. Fokkers kun je vinden via de rasvereniging. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Jeuk en korsten...
" Nou dat is het gekke. We zijn precies 2 weken geleden nog bij de DA geweest voor vaccinatie en jaarlijkse check en zij vond hem er goed uitzien, ook zn oren. Alleen de anaalklieren zaten vol. Ze zei dat de jeuk daardoor kon komen, maar het is niet gestopt. Zij zag dus geen bijzonderheden aan zn oren, temperatuur etc " Lotte & Marley Allergieen, jeuk, het is zo ellendig, met Jenna ook zo lang bezig geweest met zoeken naar wat voor haar de goede aanpak was. Misschien als hij al niet lekker was, en dan nog vaccinatie daarbij, dat het misschien net teveel was.   Wat ik zou doen als ik jou was is eens naar een voedingsdeskundige gaan zoals bijv. Esther Plantinga, een goede voeding is de basis voor een goede gezondheid. Over ons | Nutrissues Was er een groot bloedbeeld gemaakt bij de check? Anders is dat misschien ook een idee.   Verder zou ik dan idd naar een goede holistische kliniek gaan zoals bijv. de Hoek om e.a. te laten uitzoeken.  
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
Ik ken persoonlijk ook geen Goldens die stinken. Ik denk dat bovenstaande rassen het prima zouden hebben bij jullie! Wellicht dat er overdag thuis nog wel hersenwerk (puzzels) gedaan kan worden met de hond. Rust in huis moet aangeleerd worden natuurlijk.    Ik zou de Berner Sennen van de lijst schrappen, ivm met de gezondheidsproblemen die het ras met zich mee brengt. Ze kwakkelen vaak behoorlijk met hun gezondheid. Ik ken behoorlijk wat Berners in mijn kennissen kring, waarvan een groot aantal de 8 niet heeft gehaald.    Waarom 2 rassen uit de herder groep, en 2 uit de retriever groep? Hier zit toch wel een extreem groot verschil in karakter en werklust in. De Corgis en shelties die ik ken, hebben best wat behoefte aan een sport, bijvoorbeeld behendigheid, hoopers, schapendrijven. Ook de Retrievers zijn werkhonden, maar mijn ervaring is dat zij sneller tevreden zijn met 'minder'. Laten apporteren in de bossen, veel zwemmen in de zomer, wellicht een spoortje uit lopen zodat ze kunnen zoeken op geur, zijn dingen waar je ze al voldaan mee kunt maken. Uiteraard verschilt het voor welke fokker en lijnen je gaat.    Ik zou dus per ras na gaan wat ze zo aanspreken in je. Succes!
honden page profiel sylviasylvia schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
Honden van wie de vacht zo ruikt, dat komt ook vaak door het voer. Een gezonde hond die goede voeding krijgt en verder goed verzorgd wordt, die stinkt niet.   De labradors en golden retrievers vallen onder de rasgroep retrievers en waterhonden. Je kan dan ook kijken naar de spaanse waterhond, past ook prima bij jullie wensen. Je kan deze hond eens in de 3 maand kort laten knippen bij de trimmer en dan heb je er verder vrijwel geen werk meer aan. En zo'n vacht ruikt al helemaal niet.    
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
Geen idee over dat stinken, veel golden retrievers gekend, maar nog nooit geroken dat ze stinken.   Zindelijkheid, het is maar net hoeveel tijd en energie je daar in steekt en hoe snel het kwartje bij de pup valt.  Hier had Puck mijn Maltezer als pup op 1 hand te tellen ongelukjes. Ik had zelf heel snel door wat ze deed als ze moest plassen of poepen en dat was heel wild beginnen met spelen. Begon ze daarmee, dan zette ik haar buiten neer en deed ze haar behoefte.   Ik denk dat je eens binnen de rasverenigingen moet kijken van de door jou genoemde rassen, ze organiseren wel eens clubwandelingen, misschien kan je eens mee wandelen en zo de rassen een klein beetje leren kennen. Je kan ook kijken of er een fokker is binnen de rasvereniging die je aanspreekt. Bel op, leg uit dat je op zoektocht bent wel ras bij je past en wat je aanspreekt en vraag of je eens langs mag komen om kennis te maken met het ras. Zet al je vragen op papier wat je wilt weten en neem dit mee op je kennismaking. Zo kan je de fokker van alles vragen wat je wilt en vergeet je niet die ene vraag te stellen want het staat allemaal op papier.
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Meet Alvaro
Zo lief kath beide zeer veel succes ermee
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Jeuk en korsten...
Laat in ieder geval uitsluiten dat  het atopische dermatitis is, hetgeen bij labradors voorkomt. Dit heeft een erfelijke basis. https://mcvoordieren.nl/kennisbank/atopie/ Of Ichthyose, wat ook een erfelijke huidaandoening is. https://www.huidadviesvoordieren.nl/ichthyose-hond/
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Pascale is het dan misschien dat ze gevoeliger zijn voor de stof medetomidine? Dit heb je bij bepaalde katten en honden rassen? Sommige rassen breken deze stof slecht af of reageren er zeer gevoelig op? Dit heb ik mij in ieder geval laten vertellen door mijn mentor . Weet niet of het volledig hetzelfde is maar voor bijvoorbeeld Ragdolls is dit zo, geef ik ook steeds mee aan de kittenkopers. " WolfyFeels Het zou heel goed kunnen! Ik heb het in elk geval nagevraagd, en ook waar ik dat bestand kan vinden. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Jeuk en korsten...
Welke allergie pillen heb je besteld? Ik zou eerst willen weten waar de allergie vandaan komt en om welke het gaat, alvorens er medicatie voor wordt besteld. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Dit roept altijd iedereen van z'n eigen ras. Terwijl het niets met ras te maken heeft. Medetomidine, één van de veterinair meest gebruikte anesthesiemiddelen, is eigenlijk alleen bruikbaar bij jonge en gezonde honden. Maar het wordt te pas en te onpas gebruikt, en het middel is best heftig met redelijk wat bijwerkingen, oa cardiovasculair. Daarom gaan honden er soms dood aan, vooral honden met (subklinisch) onderlinge problemen. Dat wordt dan gegooid op "gevoelig voor narcose".  Bij veiliger alternatieven als propofol en alfaxan zie je nooit problemen, de autorit naar de dierenarts bevat een groter risico  " Joop Oh krijgen we dit weer, ik heb eigenlijk helemaal geen zin om hier op in te gaan, maar je hebt geen gelijk. Er heeft ooit een heel stuk over gestaan op de website van de vereniging van de Hollandse herder, met daarin een link naar het bestand waarin het wetenschappelijk onderzocht en bewezen is. Ik heb intussen 2 fokkers benaderd die er meer van weten, dus ik hoop daar snel antwoord van te krijgen. Ik verzin dit soort dingen heus niet, vind het namelijk totaal geen prettig idee dat het zo is. Daarbij is de Hollandse herder een gezond ras, de gezondheidsproblemen zijn nihil. Het had ergens anders mee te maken maar ik ben het vergeten. Mijn dierenarts weet er ook vast het antwoord op. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Naar zeg. Is een licht roesje niet een mogelijkheid in plaats van haar helemaal onder narcose te brengen? Met greyhounds is dat ook altijd spannend. Floris is 32 kg en had de vorige keer narcosemiddel nodig voor een hond van 8 kg  In ieder geval sterkte met Willow! Ik hoop dat je snel uitvindt wat er mis is. " Wendy & Floris Ja hier hoop ik wel op! Vast wel, maar mocht er een kies stuk zijn oid, zou ze toch onder narcose moeten denk ik? Ik weet het ook niet. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Alleen de Hollandse herder of ook andere herders, ik had dit nog nooit gehoord, ik denk dat veel mensen dit ook niet weten. " yooop Voor zover ik weet Hollandse herders. Mijn dierenarts wist er van in elk geval, toen Kahlúa haar poot brak en geopereerd moest worden gaf hij meteen aan dat ze minder narcose nodig moest hebben dan een ander ras, en dan is zij zelfs een kruising. Zowel bij Kahlúa's castratie, als operatie aan de poot, was ze beide keren bijna niet wakker te krijgen. Ik hoor het heel veel binnen de Hollander wereld. Het ha ook ergens mee te maken, maar ik weet oprecht niet meer wat het was. Ik zal er navraag naar doen. 
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Vuurwerk protest 27 Nov
Hier in het dorp niks. Was vanavond aan het werk in de stad, moest even naar buiten en op het moment dat ik het terrein weer op liep kwam me er toch een knal, ik schoot van schrik een paar cm van de grond. Verder daar de hele avond hier en daar wat geknal en siervuurwerk.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De hond op video
Leuk al die filmpjes. Een korte van Casper:  
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Tja die had ik altijd in me mik met een "kortsnuit". Met andere woorden? Je kunt dus ook kijken naar iemand die ervaring heeft met de ras standaard of toevallig eentje heeft als huisdier. Dat gezegd? De narcose is nooit een probleem geweest hier. Vervelend is het wel, je hond toevertrouwen aan iemand anders. Daar ben ik het totaal mee eens. " Anouk van Botty Mijn dierenarts heeft hier gelukkig ervaring in, ze houden er rekening mee, maar het blijft eng.    Dagmar, dat van die oorontsteking is een goede.. ze vertoont geen pijn, ik kan er aan zitten, oortje stinkt niet, maar wél heb ik haar deze week af en toe met haar kop zien schudden.    Ze heeft net een heel stuk runderkophuid plaat op, hierbij wordt ook totaal geen pijn vertoont. Maar een hond piept niet voor niets natuurlijk. En ze vertikte het écht om nog eens te bijten op de mouw. Er moet dus wel iets zijn! Ga in elk geval de dierenarts even bellen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
Omdat mijn beide honden, en dan met name Willow, een enorm jacht instinct hebben, gebruiken we sinds een tijdje een flirtpole. Op deze manier kan ik ze geven wat ze nodig hebben, het jagen dus. En door dit voor een wandeling te doen, zijn ze véél minder gefocust op het wild. Ik vind het ook zo leuk hoe blij Kahlúa er van wordt.       
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
Oh wat geniet ik van deze filmpjes! Zo leuk allemaal 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Iedereen is altijd bloed zenuwachtig voor die narcose en 9 van de 10 keer valt het echt heel erg mee. Botty is recent geholpen aan zijn niet in gedaalde bal. Guess what? Rijd helemaal niet meer op kussens na het eten of kauwen. Die bal zat hem dus goed dwars.     " Anouk van Botty De Hollandse herder reageert als ras helaas heel heftig op de narcose, feit is dat ze standaard bijna de helft minder nodig dan andere rassen. Kahlúa is er beide keren bijna niet uit gekomen, en veel Hollanders sterven tijdens een simpele operatie of gebitsreiniging waar narcose voor nodig is. Vandaar dat ik er héél huiverig voor ben. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Kleine frustratie. Willow die nu al 2 weken lang niet meer vol op de bijtmouw bijt, en ook niet op de jonge hondenmouw. Klein bijtkussentje bijt ze keurig op.    Net bij het trainen en de stel oefening, zat ze keurig op de mouw, maar piepte en liet los. Durfde ook niet meer te bijten. Ik dénk dus dat er iets in het gebit niet goed is, wellicht een stukje kies eraf? Alleen ik zie er NIKS geks aan.. Ben dus bang dat ze door een dierenarts moet worden nagekeken, wat betekend dat ze onder narcose moet, wat ik totáál niet zie zitten (ze laat zich niet goed bekijken door een dierenarts) 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Oooooh nee, wat lief!! Wat erg   Misschien kun je vragen waar de andere pup gaat wonen dat jullie contact houden?    Echt te zoet, het zijn net vosjes zeg  " Stabij Gijs Ja dat zou ik kunnen vragen. Inderdaad net vosjes hé. We zullen het maar bij 1 bruin vosje houden.   Heleen en Koert, dankjewel! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Dat snap ik hoor. Jake kan niet alleen zijn, werken we hard aan. Het gaat om een traditie. Voel me erg machteloos. " Danique, Spike † & Jake O ja het alleen zijn, was ik helemaal vergeten ja dat is wel echt rot. Kan je het gesprek niet aangaan? Vragen waarom het niet kan er daar een oplossing voor vinden zodat hij wel mee kan? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Jake mag niet mee… " Danique, Spike † & Jake Ja dat is jammer maar heel eerlijk bij mij gaan ze ook echt niet altijd mee en als je op visite gaat vind ik persoonlijk dat je je aan de regels van de gastheer/vrouw moet houden.   De enige dag waar ik absoluut mijn honden niet alleen laat is met de jaarwisseling en dat vind iedereen eigenlijk wel prima en snappen ze. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Mega frustratie. Of ik een oppas kan regelen met kerst?! " Danique, Spike † & Jake Hoe bedoel je? Je mag Jake niet meenemen of komt de visite bij jou en verachten ze dat je je hond niet thuis hebt? 
honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika schreef in Supplementen
Ik zweer ook echt bij synopet! Je mag deze ook gewoon dagelijks gedurende het hele jaar gebruiken. Op mijn werk hebben wij er ook hele goede resultaten bij, zelfs bij hele stramme grote honden van een jaar of 13/14. Bij hele zwarte klachten is het mooi te combineren met phytonics joint comp en/of muscle support. Bij Kaylo laat ik ook elke 3 maanden behandelen met chiropractie/acupunctuur en osteopathie. Hij heeft veel gewrichtsklachten gehad en loopt nu ontzettend goed, kan weer makkelijk opstaan en op de bank springen.    Met goudacupunctuur heb ik ook wel ervaring (werd gedaan op mijn vorige werk) maar mijn ervaring daarmee is dat het erg afhankelijk is van het individu. Het kan ook flinke tijd kosten voor het begint te werken. Het biedt geen 100% garantie en is ontzettend prijzig. 
honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Mijn grootste frustratie van vandaag: een puberhond die ALLE commando's vergeten lijkt te zijn waar we de afgelopen tijd zo hard voor hebben gewerkt en zo extreem trok op de wandeling dat we bijna allebei onderaan de dijk belanden " Arran & Aedon Ohhh dit ken ik! Heb dat zo vaak met Tika in het verleden gehad. De ene dag deed ze alles perfect en de dag erna leek ze gewoon compleet alles vergeten haha. Loslaten en goed onthouden dat het vanzelf weer beter wordt haha. 
honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika schreef in Orthopedisch bed voor senior, maar welke?!
Ik heb er eentje van de huisdiervoordeelshop van beeztees. Echt een hele fijne mand. Volgens mij was hij zo'n 100 euro met een iets opstaande rand. Onze oude Kaylo kan er makkelijk ook uit opstaan en ligt er heel graag in. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Houden of herplaatsen?
Heel herkenbaar.   Zowel Lola als Jenna,beide herplaatsers met onbekende achtergrond, vielen uit naar in het begin ongeveer alles.   Wij wonen niet in een drukke stad,maar toch komt er dan ineens een knetterbrommer, vrachtwagen, traktor etc. voorbij waar naar uitgevallen zou worden. Ik stond dan even rustig stil, bij Jenna even mijn hand op haar flank (dat kon bij Lola niet anders zou ze naar mij uitgevallen hebben) en even benoemen, dan weer rustig verder lopen. Wat belangrijk was, was in drukke situaties, de hond kort naast me houden, als steun zeg maar, ik tussen verkeer, of andere mensen e.d. in.   Zelf had ik veel aan de boekjes van Turid Rugaas Help mijn hond trekt (of valt uit) en Kalmerende Signalen. En aan het boek BAT2 van Trisha Stewart. Ik deed daar een soort eigen variatie op.   Beiden snuffelden in het begin ook nauwelijks, ook niet in een rustig natuurgebied. Alles was nog te spannend. Daarom maakte ik korte saaie rondjes en dan gewoon weer naar huis.   Maar jouw hond wandelt dus s ochtends al wel ontspannen mee begrijp ik, dat is al heel wat, en dan is het s middags gewoon teveel geweest allemaal, lijkt het.   Voor binnen, Jenna blafte daar in het begin ook op van alles en nog wat. Ik riep haar dan gewoon bij me, of haalde haar uit de situatie en benoemde het even. Ik zei zelfs op een rustige belonende toon: goed gehoord, dat is de buurman etc. En dan daarna even een klein opdrachtje of spelletje oid. Toen ze eenmaal wist wat hier een normaal geluid is en wat niet  hield dat ook vanzelf op.  Jenna is wel altijd blijven uitvallen als we niet genoeg afstand hadden, naar andere honden, kinderen en rolkoffertjes. Dat komt achteraf, doordat ze niet zo goed ziet.    Bij een herplaatser is het allerbelangrijkst (vind ik) dat je werkt om een goede band op te bouwen, elkaar leert kennen en vertrouwen. De hond moet ook door ervaring gaan leren dat jij hem niet in situaties brengt die hij (nog) niet aankan. Dus imo in het begin vooral rustig aan doen en voorzien en dus voorkomen, door bijv. afstand maken, desnoods om te keren om het uitvallen te voorkomen.    Edit: ik wilde nog vragen wat het trainen met de trainer precies inhoudt?  
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Meet Alvaro
Kath  ik smelt Zo lieve pup 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Update over King (we maken sprongen voorruit)
Super mooi king 
 

Vrienden van Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Linseyhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Hescihonden foto van Tien en Buddyhonden foto van Goldendelerioushonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Haike & Achahonden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :Dhonden foto van dariohonden foto van martinehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Rhianne + Falkor & Joyhonden foto van Olga met Nera en Sammiehonden foto van Cynthiahonden foto van Debbiehonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Liesbethhonden foto van Paulinahonden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy honden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Jet en de 4 boefjeshonden foto van Nynkehonden foto van Felien & Buddyhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Martina en Chinookhonden foto van Tisha Gioiahonden foto van chrishonden foto van deborah en hayduthonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van wilma (sanne&joda)honden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Raphaelahonden foto van Lassie,Mika & Casperhonden foto van .honden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Kevinhonden foto van Nancyhonden foto van fortunahonden foto van goossens maddyhonden foto van Annehonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Mireillevdwhonden foto van inge honden foto van alfred,.honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van Ronny Nussbaumhonden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Maaike & de rest van de beestebende honden foto van Joycehonden foto van sandrahonden foto van Evi * Mayahonden foto van rooshonden foto van Dieselhonden foto van Toine honden foto van Twee bandietjes...honden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van XiBa met Princehonden foto van Laika de huskyhonden foto van Janneshonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Annettehonden foto van Geahonden foto van Ishahonden foto van joycehonden foto van Doggywomanhonden foto van Aurélie.honden foto van sandra en Glendahonden foto van Lisahonden foto van ilovechihuahua'shonden foto van Lonhonden foto van ben niet meer actief helaashonden foto van Kaya en Kodahonden foto van dogfriendhonden foto van Lisjehonden foto van nicole de nhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Baukjehonden foto van Wendyhonden foto van Diana & Kiarahonden foto van You know whohonden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )honden foto van raymond en ingridhonden foto van Karpalohonden foto van Carla Mhonden foto van YmY en de bende honden foto van Josinehonden foto van joyce & tarahonden foto van Nadia & Xixahonden foto van wesley honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van jenny honden foto van Veronique & Spikehonden foto van heikehonden foto van weghonden foto van Miekehonden foto van Ionahonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van Silvana & Tysonhonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van astridhonden foto van nellie en djoery boomer en rakkerhonden foto van Dees & dogshonden foto van claudiahonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van els 2honden foto van Heksje Sonjahonden foto van jaimehonden foto van Petrahonden foto van Kurthonden foto van Sennahonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van KakMadamehonden foto van ...honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Lisa & doggshonden foto van moniquehonden foto van Juut & Brownie honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Olivierhonden foto van tommy en bobbyhonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van berner ilonahonden foto van zonnetjehonden foto van senna de hond..honden foto van odettehonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van Aafke&Chicahonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van kimberleyhonden foto van MAXIMA,S KINGDOMhonden foto van Dewi • Promise • Duukhonden foto van Quirien Bamse en Brammetjehonden foto van *honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Bashonden foto van Juultjehonden foto van Joke en honden foto van Thera & Bartjehonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van juultjehonden foto van sharonahonden foto van Paméla, Rik & Laure de labhonden foto van Aafke honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van pippa en ikhonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van Ireen eenhonden foto van ArVhonden foto van ireeneenhonden foto van Nathalie & Max & Kirahonden foto van Philippehonden foto van Linda en Kenjihonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Sadahhonden foto van Linda; Roxy & Buddyhonden foto van Sanne van Groenendaelhonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Roméehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van corrie koopmanhonden foto van INI  King & Yarahhonden foto van kleiine'romy (ll) honden foto van Japjeshonden foto van marijehonden foto van Yarrindihonden foto van johanhonden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van   Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van dog-loverhonden foto van Ursulahonden foto van sonjahonden foto van Wendy Paanshonden foto van Rymerhonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van elshonden foto van Bettyhonden foto van veroniquehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Paco, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Papadopoulos en ????(Terra+, Dinky+)  honden foto van mir& fierra -maxhonden foto van Elshonden foto van Briennehonden foto van Samantha & Athoshonden foto van lovemijnpup JAMEShonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Titiahonden foto van TZNhonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Jolandahonden foto van samantahonden foto van Evy & Romihonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Maarthonden foto van kellyhonden foto van Geeniehonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van davidhonden foto van Jozefienhonden foto van Dizzyhonden foto van Missyhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Dominique en Guccihonden foto van SuuS & Maatjehonden foto van gerardhonden foto van sakinahonden foto van Merelhonden foto van Marlieshonden foto van Witte Draakhonden foto van Beverhonden foto van nataliehonden foto van nienkehonden foto van Sem en Nala <3honden foto van choco en shanahonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van huskywomanhonden foto van Natalie & Mo honden foto van Michellehonden foto van goofie honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Dianahonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Purdey en Chulahonden foto van Keeshonden foto van sanne.zarahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Lottehonden foto van isabell en mizka en zinohonden foto van ons meutjehonden foto van Meduushonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van stephaniehonden foto van Kobus & Cashonden foto van Dinekehonden foto van Loes & Kaya honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Lindahonden foto van sandra, elmo & denzelhonden foto van Rooshonden foto van Rooshonden foto van Susannehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Iankohonden foto van Kathhonden foto van Nadine honden foto van Valerie &. Arcohonden foto van PPPPPhonden foto van Carlahonden foto van Knut en Lilohonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van monique honden foto van Annet & Samhonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van martijn-kayleighhonden foto van Dienekehonden foto van Benno en Senna ;Dhonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Mariahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van mariekehonden foto van Shawna & Nalahonden foto van dogsloverhonden foto van juliettehonden foto van Micahhonden foto van ayrishonden foto van wouterhonden foto van Thopenhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Priscillahonden foto van Mariëlla*Dusty&Bacohonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van vanessahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Jane en Boris honden foto van Poppy honden foto van Thera Seijkenshonden foto van Mirjamhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Marlies met Frøyahonden foto van Harriethonden foto van Hannelore/Jazzhonden foto van Louise & Body honden foto van Samhonden foto van SIMONhonden foto van De mannenhonden foto van TeamStormhonden foto van Natascha en bonohonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van *Snoopy-Senna-Misty*(Laura)honden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Suusjehonden foto van Chaverahonden foto van Tanja honden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Roos' & Max'honden foto van D&Ghonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van Karin & Levihonden foto van ria&aikahonden foto van jacky en kyrahonden foto van Thera Seijkenshonden foto van Binkhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Lizhonden foto van Petrahonden foto van Miahonden foto van chippiehonden foto van Kaathonden foto van john honden foto van mama-manderthonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Regina & Kayya & Victoriahonden foto van jolandahonden foto van Caroline & Zoeri honden foto van gerrie en droopyhonden foto van Farsiahhonden foto van Monicahonden foto van vandanahonden foto van Ilona & Izahonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Sabien & Joey honden foto van Laurenhonden foto van SONJA honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van jokehonden foto van Linda honden foto van Setterloverhonden foto van yeewahhonden foto van Andrieshonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Annemiekehonden foto van pijkiehonden foto van Jessicahonden foto van Doberkikihonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van kay honden foto van sannehonden foto van Natascha Hekkinghonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lotte en Beer!honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rowanhonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van Niet meer actiefhonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van *~-Sammy-Ft -Jady- Ft -Bailey-~*honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Mirandahonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van Daphne Frances en Gabber honden foto van tessahonden foto van Bianca honden foto van toby&issahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van chantalhonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Ben weg hierhonden foto van Laura & Bohonden foto van Femke & Fennahonden foto van Lupihonden foto van J&Shonden foto van dustyhonden foto van Loesjehonden foto van Moose en Annemariehonden foto van laurabikkelhonden foto van Alexhonden foto van Malon Tiga en Droppiehonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Jonne honden foto van C.honden foto van Moose|esooMhonden foto van lisa & samhonden foto van Hopehonden foto van Pascallehonden foto van Safi Kengeehonden foto van isabellahonden foto van r&shonden foto van Riahonden foto van jos huijbregtshonden foto van Gwennhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Sav&Messihonden foto van Shirley & Djangohonden foto van Isa en Ibohonden foto van Annemarie Illsley met Pip en Bobhonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Myriam D Shonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van Emmahonden foto van Pack Memberhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Pumba@Pebbleshonden foto van Sheltieloverhonden foto van Sheltieloverhonden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van Just The Max  honden foto van Sheltieloverhonden foto van Nikki & Jethonden foto van chanel retrieverhonden foto van Debbie & Denzelhonden foto van [Ggy]honden foto van Marchonden foto van Dorienhonden foto van daniellehonden foto van animal loverhonden foto van Sophie en Boeddhahonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van irmahonden foto van ilonahonden foto van lucky en angelhonden foto van -honden foto van annette & de boefjeshonden foto van Golden Dogshonden foto van Naomi van Breehonden foto van Nathalie, Clooney * & Harleyhonden foto van Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Rhonahonden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Christel&Doedy :-)honden foto van Bear en Sayen :-Phonden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van Loes & Rorihonden foto van Angela & Guushonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Tamara en *Lana*honden foto van martine Fenna en Cooperhonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Tanja&Bellahonden foto van Lagendijkhonden foto van Jesper&Samhonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Ines&Lunahonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Ann honden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Julika en Rakkerhonden foto van Carla Mhonden foto van Leehonden foto van lenkahonden foto van lisazandershonden foto van Renéhonden foto van Kimberleyhonden foto van Judith en Babbe.honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van naomihonden foto van Claudiahonden foto van Marianhonden foto van Wendyhonden foto van Melhonden foto van Sandrahonden foto van andy&kasperhonden foto van Dees&Dexter&Tobyhonden foto van Laura & Bo!honden foto van den,naat&pup roxhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Ciska en Douwehonden foto van Jacinthahonden foto van Katoohonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Christiena S.honden foto van Anne1987honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.honden foto van Ram en Joeryhonden foto van Kim (Moos)honden foto van Meeshonden foto van Margreethonden foto van Bettyhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van Toby <3honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Dit account is niet meer in gebruik. honden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van bgbhonden foto van Roos en Maxhonden foto van Cindyhonden foto van Lottehonden foto van moniquehonden foto van Pareltjehonden foto van Dog doggy doghonden foto van Carla en diertjeshonden foto van De 3 B's honden foto van Cindyhonden foto van yttakhonden foto van Inke1966honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van marianna honden foto van Missy & Lady † honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van anja en simbahonden foto van Mèlaniehonden foto van sonjahonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Suzetjehonden foto van cinnekehonden foto van Hilde honden foto van Vanitahonden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van love kyanhonden foto van Ingehonden foto van Vito & Beba honden foto van mokehonden foto van anja baasje van rambo simba †honden foto van demi en samhonden foto van Lotte Kuijper-Bovenschenhonden foto van geenhonden foto van heidihonden foto van Kimhonden foto van Miss M.honden foto van Maxhonden foto van Linda201honden foto van Nouri honden foto van Dogshonden foto van marijkehonden foto van Cassandra & Milahonden foto van Melissa honden foto van moniquehonden foto van Gerry bazin van Dustyhonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Carmen & Levihonden foto van Jenny&Flynnhonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Naomi1971 & Tessahonden foto van Habbelbabbelhonden foto van ·­»Miki«­·honden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Ellen, Shadow, Lilly en Flamehonden foto van heidi en maxhonden foto van Rellende Pubershonden foto van lisanne buijnstershonden foto van heidihonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van John&johnneyhonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van Koffieehonden foto van nollie lentzehonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Madelonhonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Duukhonden foto van ••*Shaan & Raya*••honden foto van N & dogs honden foto van Krispyhonden foto van Naomihonden foto van ingridhonden foto van Roosjehonden foto van Dreamteamhonden foto van Berthyhonden foto van Merry & Mehonden foto van Louisehonden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)honden foto van jurgenhonden foto van Manièrahonden foto van <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjeshonden foto van Cassandra en Renzohonden foto van Dominiquehonden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Heleenhonden foto van Gieshonden foto van Melisa & Mylohonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van marijkehonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van -honden foto van Naomi_Kirahonden foto van stefanie-bobbiehonden foto van franhonden foto van Nymeriahonden foto van Nicolinehonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Boomertje Senna! honden foto van .honden foto van Theo Verheijhonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Georges Desmethonden foto van Femke & Stormhonden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)honden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Jans Huizinghonden foto van ANJAhonden foto van silkehonden foto van amber&kodahonden foto van Guushonden foto van Jo honden foto van Gittehonden foto van Zhonden foto van stippelteamhonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van maxxiehonden foto van Amstaffhonden foto van Natasjahonden foto van Maxhonden foto van Suzanne en Lucahonden foto van Silkehonden foto van herminahonden foto van heidihonden foto van Bianca honden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van Charliehonden foto van Nelis & Noahonden foto van susanne en jameshonden foto van shamhonden foto van Reginahonden foto van Lacerna & Milo honden foto van weegschaal72honden foto van Ingrid van de Koppelhonden foto van saar/ladyhonden foto van S met L&B, † Bifihonden foto van Daven honden foto van geenhonden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van evyhonden foto van sylviahonden foto van F&Fhonden foto van UkkePuck honden foto van Gerda - Roland .. Genia , R.I.P Xana & Riskihonden foto van dianahonden foto van M-Jhonden foto van Jolande honden foto van frannie dikhonden foto van Saskia :)honden foto van Amberhonden foto van -honden foto van rianne honden foto van steven chan honden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Fran & Snorryhonden foto van Moniquehonden foto van Lunosshonden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) honden foto van Cindy & Cohonden foto van Mandy, vrouwtje van Bobby! <3honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetelhonden foto van Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~honden foto van tom teepehonden foto van Nadine honden foto van tovkehonden foto van Judahhonden foto van Jasmijn&.......... &Ginger (R.I.P)honden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van sandrine vionhonden foto van nadine honden foto van ioki van Noelle honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van May honden foto van Djiannehonden foto van Dianahonden foto van Brendahonden foto van Mirjamhonden foto van Chantal & Binkyhonden foto van Larahonden foto van Meikehonden foto van nadine honden foto van Elianne & Baileyhonden foto van koerthonden foto van kees van bergenhenegouwenhonden foto van Marianne Naeffhonden foto van Kimhonden foto van Koert En poppy honden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Odihonden foto van Nadine honden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Lise en Fee honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Drieka en Hummerhonden foto van Nadinehonden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van pffhonden foto van Angelique; Nessy & Kenzohonden foto van Mélissana,  baasje  van  Dakota.....honden foto van Lidia Zuidemahonden foto van chrisjehonden foto van Kattalanahonden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.honden foto van Nadine Lilly Queenie R.i. phonden foto van Lisanne & Mikhonden foto van Michellehonden foto van Sofie & Nalahonden foto van Alpaca en hondenfokker honden foto van laurahonden foto van youngacehonden foto van Yanoukhonden foto van Wendyhonden foto van Maria honden foto van Sandra Bol

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^