HondenPage baasje Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

Wat schreven de vrienden van Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . op het forum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Open wond voorpoot/zool
Och jee wat enorm verdrietig! Gecondoleerd en heel veel sterkte!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Open wond voorpoot/zool
Helaas had je geen andere keus dan Rebel uit zijn lijden te verlossen. Gelukkig ging het inslapen rustig. Heel veel sterkte met het verlies en gemis van je maatje.
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Giardia
" Er zitten hier in de wijk heel veel honden, dus via onze schoenen zou heel goed kunnen. Ik vrees dat sommigen het niet zo nauw nemen met ontwormen, vaccineren etc hier. Daarom dat we al super voorzichtig waren. Voor nu houden we het zo goed mogelijk schoon. " Buddy43 Preventief ontwormen is ook niet aan te raden. Beter eerst ontlasting laten checken en ontwormen als het noodzakelijk is, dus als er wormen in de ontlasting zijn gevonden.   Vaccineren, je kan je hond op elke leeftijd laten titeren en enten op maat, dus als er te weinig antistoffen zijn.   Lees dat jullie hond weer beter is, dat is fijn!
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reismatje
Ik gebruik altijd deze Anti Slip vet bedjes! Schuiven niet, en zijn water doorlatend. Matjes blijven dus altijd zo goed als droog. Zeer tevreden mee.  KLIK  
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Kees'vriendjes
Super leuk! Jammer van de regen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Waar verblijft uw viervoeter tijdens uw vakantie?
Voor een enquete moet toestemming gevraagd worden aan modteam. Daarom gaat dit topic op slot.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Shi zu /maltezer zelf scheren
Grappig om te lezen waar de voorkeuren liggen. Ik heb echt moeten leren met de schaar om te gaan terwijl scheren echt een soort vanzelf leek te gaan.   Ik heb in 't verleden wel koeien, schapen en paarden geschoren wie weet heeft 't daar wel mee te maken 
honden page profiel DobryDobry schreef in Terrorpuber springt en bijt in arm
" Goedemiddag,  Hoe heeft u dit uiteindelijk opgelost? We zijn inmiddels enige tijd verder maar ben benieuwd want ik zit met hetzelfde probleem met het in de riem bijten. Mijn pup is nu 6 maanden en doet dit sinds een paar weken. Heel irritant. Ook van alles geprobeerd maar zonder resultaat. Het stopt uiteindelijk wel en doet ze of er niets is gebeurd   Iemand tips?  " Simone Simone je kunt het best even zelf een topic aanmaken over jouw situatie, je zult dan meer reakties krijgen aangezien dit al een oud topic is.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Shi zu /maltezer zelf scheren
Even kleine toevoeging de hond die ik boven beschrijf is rasloos en hoeft dus niet volgens een bepaald beeld van een rasvereniging getrimt te worden. Mijn andere hond is wel een ras en doe ik naar mijn beste kunnen wel volgens een bepaald model. Ik trim hen hoe ik het mooi vind en tot nu toe gaat dat goed 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Shi zu /maltezer zelf scheren
Ik trim mijn beide heren zelf, heb wel een keer thuis trim uitleg gehad. Maar was niet echt de moeite waard eerlijk gezegd.   Mijn advies is om niet tweedehands te kopen tenzij de garantie er nog op zit. In dit geval is goedkoop duurloop.   Wat ik altijd doe: Hond eerst goed wassen en uitspoelen met goede producten hij staat vaak ook even 5 minuten in de crème spoeling speciaal voor honden kammen gaat dan makkelijkere en zijn vacht gaat er beter vanuit zien. Daarna met de handdoek droog maken een badjas aan, daadna helemaal droogblazen met een goede waterblazer. Als het goed is is de vacht nu schoon, droog en pluizig er mag geen zand en andere narigheid in zitten want daar gata je materiaal kapot van.   Daarna goed uit borstelen. En dan kan het scheer feest beginnen. Lange banen maken met de vacht structuur mee en ik doe daarna altijd tegen de vacht structuur in, dan heb je een glad resultaat maar dat is je eigen voorkeur. Bij mijn ene hond die vermoedelijk beetje zelfde vacht structuur heeft als de jouwe efileer ik zijn oren en de bovenkant van zijn hoofd, zijkant snoet knip ik met een grote schaar en met een kromme schaar knip ik de haren boven en naast zijn ogen en op de neusbrug. Ik scheer een stukje van de staartaanzet en knip alles rondom zijn anus weg met een schaar. Ik borstel zijn staart uit en hou die als een vlag zeg naar voor me (moeilijk uit te leggen) en knip die weer met een schaar een beetje bij. Benen en poten scheer ik tegen de vachtrichting in. Voor borst en buik gebruik ik een langere scheerkop, die van mij heeft daar een dunnere vacht en ziet er niet uit als ik dat met de zelfde scheerkop doe.   Laat je goed voorlichten bij een trimmer zaak en doe eventueel een trimdagje met je eigen hond.   In dit geval echt niet besparen op je materiaal want je ziet het gewoon en dat geeft niet het resultaat wat je wilt hebben wat weer teleurstelling geeft.   Maak een lijstje wat je allemaal nodig hebt en hoe duur dat is, dan kan je zelf bepalen hoe vaak je dat moet ge ruiken voor je de trumbeurten eruit hebt en of dat je het waard is.   Succes. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Groei Amerikaanse Stafford?
Oud topic, deze gaat op slot.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
" Netjes hoor en gefeliciflaptoord. Best of breed in welke categorie? Want is geen show liner aan uiterlijk toch? " Anouk van Botty Best of Breed van de Hollandse herder uiteraard  En ja, de show gaat vooral om het uiterlijk, er wordt bekeken hoe goed ze aan de standaard voldoen. Al wordt er ook zeker op karakter gelet. Zo werd er bij een ander ras een hondje dat héél mooi gebouwd was, geen 1e met de reden dat het erg schichtig en onzeker was. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Trots en blij. Willow heeft vandaag op show een Uitmuntend gehaald, 1e plek én Best of Breed 
honden page profiel sylviasylvia schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Koert, nee voor geen goud ga ik daar zwemmen, hoewel het prima kan hoor. Maar ik word altijd bang van die plantengroei, dan voel je van die slierten tegen je benen aan.  Ik loop soms wel een eind het water in, maar dan is het nog steeds ondiep.    Heleen, ja foto 8 net mooi gelukt van Black    Anouk,  deze bal Kong Squeeze dat doet Black alles vergeten, al 8 jaar heeft hij zulke ballen en hij doet er een moord voor ha ha  
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Prachtige foto's Vooral foto 8 , Dat was weer genieten voor ze .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Nationale bull terriër dag 2023
Zooo leuk zulke dagen ,en inderdaad veel voorbereiding ,Net als de plaats bespreking dat moet tegenwoordig soms al een jaar of langer van te voren . Nou Hannah en Bulleke  inschrijven joh ,lekker racen en daarna de verkleedpartij ,Heeft onze Sjakie ooit een prijs mee gewonnen toen ik hem in een jurkje hees ,Hij straalde .
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Sylvia ga jij dan ook zwemmen  In het water ?
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Geen zachte ligplekken meer
Verlatingsangst? Even weer een stapje terug doen?   Verveling? Wat wordt er met haar over de hele dag door met haar ondernomen?   Voldoende goed kauwmateriaal waar ze op kan kauwen zoals runderkophuidplaat oid? 
honden page profiel sylviasylvia schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Bedankt  Ja zeker weer een heerlijke middag was dat!   Anouk, ik denk dat het komt door die geluiden die de waterkipjes maken, tenminste is Black altijd zo alert op. Maar ik ben heel blij dat ik hem met de bal kan afleiden, hij is ooit wel eens bijna tot aan de vaargeul gezwommen achter een waterkip aan.   Willemijn, dat denk ik ook dat Ogin het daar mooi zal vinden, het water blijft heel lang ondiep dus ze kunnen heel ver het water in en nog gewoon met de voeten aan de grond    Renate, ja op koele dagen in de zomer is het er heel rustig, anders zou ik er niet eens heen kunnen dan ligt het vol badgasten. Ik zal er eens op letten, de specifieke geur, dat is me nooit zo opgevallen.    
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Leuk gebied sylvia mooi honden 
honden page profiel DieselDiesel schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Prachtig gebied, 2 mooie hondjes, en het plaatje is compleet.    
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Je woont prachtig daar ,voor je tweetal is het iedere dag genieten. Mooie foto's 
honden page profiel MoniqueMonique schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Je woont prachtig daar ,voor je tweetal is het iedere dag genieten. Mooie foto's 
honden page profiel Tess _ baasje Channah Tess _ baasje Channah schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Aah leuk zeg! 
honden page profiel sylviasylvia schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Wij wonen in Elburg, dus tegen het Veluwemeer aan. Vandaag ben ik er met Black en Timmy ook weer geweest. Het is zo'n 20 minuten wandelen vanuit huis om er te komen. We lopen de brug over de polder in zeg maar,  aan onze kant van het Veluwemeer kun je het water  niet in. (alleen maar riet en beschermd natuurgebied) Maar met zo'n dag als vandaag met koel weer heb je het rijk alleen    Op weg, we kunnen een paar 100 meter langs klompenpaden.   Langs  de haven naar de brug, en brug oversteken.     En dan zijn we bij het Veluwemeer. Vooral Black in zijn element. Hij doet niets liever dan apporteren uit het water. Gelukkig dat hij het geweldig vindt om de bal op te halen. Anders zou hij achter de waterkipjes aangaan en dat doet hij nu niet. Timmy vermaakt zich liever aan de kant, of hoogstens een klein stukje het water in om een stokje op te halen.     Black aan het uitrusten, maar wel de waterkipjes in de gaten houden.           
honden page profiel DobryDobry schreef in Door met 4 pootjes... onze weg destijds met Kanker
" Dag Roos, ik heb geen idee of je nog actief bent op deze pagina maar ik dacht ik probeer het toch. Vorige week kreeg mijn hond Loki (6 jaar) de diagnose neustumor. In de week wachtende op de uitslag van het biopt ging ik googlen en kwam ik op dit bericht. Ik zocht naar hollistische dierenartsen (Amsterdam is 2 uur rijden vanaf mij), en deed ze allemaal een mailtje. Nou blijkt er 1 hier in de buurt te zitten die ook nog eens ervaring heeft met maretak injecties.  Vandaag kwam het keiharde telefoontjes. Het is inderdaad kwaadaardig. Loki is mijn eerste eigen hond (sinds dat ik bij mijn ouders uit huis ging) en heeft me door heel wat nare tijden heen geholpen. Ik ben dan ook, vanzelfsprekend, ontroostbaar. Opties als bestralen en laseren werden besproken maar de dierenarts gaf ook heel eerlijk aan dat dit niet genezend werkt en vaak alleen maar pijn met zich meebrengt. Ik heb dan ook besloten hem dit niet aan te willen doen. Het moet de kwaliteit van leven in stand houden (want ik merk gelukkig tot nu toe weinig aan hem), en niet alleen maar tijd rekken.  Ik heb dinsdag een afspraak bij die dierenarts. Ik weet dat ik geen garanties heb en ben daar heel realistisch in, maar hoe mooi zou het zijn als het de groei tegen zou gaan? Het geeft me in ieder geval het gevoel dat ik hem nog niet volledig op geef.  Groetjes, Demelza " Demelza Ik heb je pb gestuurd. Er loopt op het moment nog een topic met helaas hetzelfde onderwerp maar dat had je al gezien zag ik. Heel veel sterkte hoor.  
honden page profiel chay & dolcichay & dolci schreef in Pup laten corrigeren door andere honden
Ik ben het ook eens met de bovenstaande reacties. Zou niet met iedere hond laten kennis maken & spelen, dit kan snel fout gaan.   hier mag wel gespeeld worden met vaste honden & bij honden die we ook kennen wordt er ook gewoon even gesnuffeld prima lopen we erna door.   Zou het ook niet zelf laten oplossen dit is zo’n fabeltje & zeggen mensen die gewoon te lui zijn voor opvoeden en niet zoveel over honden gedrag etc weten. maar er zelf voor zorgen dat je zorgt dat je het optijd afkapt wat voor beide partijen beter is .  hier als er een ander aankomt lijnen we aan als de hond aan de lijn zit. Is de ander los mag ze ook los blijven maar ze heeft ook niet echt oog voor  de ander en is te druk met snuffelen van geurtjes en rondjes rennen.. en zal heel zelden een keer snuffelen bij de ander en loopt dan weer door.  Ik denk dat het Belangrijk is ook dat je je hond leert rustig te zijn, bij en naar andere honden & ook leert dat die andere honden kan negeren. 
honden page profiel DieselDiesel schreef in Pup laten corrigeren door andere honden
Aanlijnen en door lopen zou ik doen.   Ik deed het trouwens ook als hij zelf opdringerig werd naar andere honden.   Ook heb ik hem eens 3 maanden aan de lijn gehouden omdat hij steeds richting andere honden rende als hij ze zag, ook al liepen ze een heel eind weg.  Als ik roep wil ik gewoon dat hij komt, ook al loopt er in de verte een hele leuke hond. Zeker met een labrador moet je goed sturen, het worden anders van die wilde brassen die op alle honden duiken.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Pup laten corrigeren door andere honden
Ik zou hem eigenlijk helemaal niet laten spelen met allemaal honden die je tegenkomt. Nare ervaringen zijn zo snel opgedaan. Het enige wat Harm op deze manier vooral gaat leren is snel voor zichzelf opkomen en zichzelf constant verdedigen. Het is zo belangrijk om de eerste maanden je pup alleen kennis te laten maken met honden waarvan je weet dat ze echt stabiel zijn, en matchen kwa energie level.    Daarbij kun je ook wel eens de verkeerde hond tegen komen.  Ook ik loop wel eens in een losloop bos. Dit betekend echter niet dat elke hond maar sociaal is en wil spelen. Mijn honden zouden écht niet gediend zijn van een Harm dat op ze af loopt 'om te spelen'. En in hoeverre pikt harm deze signalen al op? Mijn honden zouden hem dus flink corrigeren als hij hun signalen negeert (wegkijken, tongelen, vermijden) en dan is het een nare ervaring voor zowel Harm, maar zeker ook voor mijn honden. Want zij hebben nu dus weer bevestiging gekregen dat het toch geen zin heeft om signalen af te geven omdat hier toch niet naar geluisterd wordt.    Ik lijn mijn honden dus altijd aan bij het tegenkomen van een andere hond, ze mogen pas kennis maken als ik zie dat beide partijen hier op zitten te wachten en waarvan ik weet dat de hond stabiel en eerlijk gedrag vertoont. Vreemde honden komen niet in aanraking met mijn honden, daar zorg ik voor.    Het is dus een beetje een soort specialiseer fabeltje dat honden maar met elke hond moeten spelen. Honden leren negeren of rustig benaderen is véél belangrijker. Nu is Harm nog pup. Ik weet niet welk ras het is maar als er straks een hond van 20 + kg op andere honden af stormt is dit echt niet netjes, en vooral zeer asociaal van Harm aangezien dit niet de manier is om honden te benaderen.    Waar ik mij dus vooral op focus is honden negeren. Zien we een hond, lijn ik ze aan, leidt ik ze af met spelen of snoepjes. Bij mij is het leuk, bij mij moeten ze zijn, en bij andere honden hebben ze niets te zoeken zonder mijn toestemming. 
honden page profiel UkkePuck UkkePuck schreef in Kees'vriendjes
Mooie foto's Kees
 

Vrienden van Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Linseyhonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Hescihonden foto van Tien en Buddyhonden foto van Goldendelerioushonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Haike & Achahonden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :Dhonden foto van dariohonden foto van martinehonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Rhianne + Falkor & Joyhonden foto van Olga met Nera en Sammiehonden foto van Cynthiahonden foto van Debbiehonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Liesbethhonden foto van Paulinahonden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy honden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Jet en de 4 boefjeshonden foto van Nynkehonden foto van Felien & Buddyhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Martina en Chinookhonden foto van Tisha Gioiahonden foto van chrishonden foto van deborah en hayduthonden foto van Yvonne en cyrahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van wilma (sanne&joda)honden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Raphaelahonden foto van Lassie,Mika & Casperhonden foto van .honden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Kevinhonden foto van Nancyhonden foto van fortunahonden foto van goossens maddyhonden foto van Annehonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van s@nt@honden foto van Mireillevdwhonden foto van inge honden foto van alfred,.honden foto van Lisannehonden foto van ***honden foto van Ronny Nussbaumhonden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van Maaike & de rest van de beestebende honden foto van Joycehonden foto van sandrahonden foto van Evi * Mayahonden foto van rooshonden foto van Dieselhonden foto van Toine honden foto van Twee bandietjes...honden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van XiBa met Princehonden foto van Laika de huskyhonden foto van Janneshonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Annettehonden foto van Geahonden foto van Ishahonden foto van joycehonden foto van Doggywomanhonden foto van Aurélie.honden foto van sandra en Glendahonden foto van Lisahonden foto van ilovechihuahua'shonden foto van Lonhonden foto van ben niet meer actief helaashonden foto van Kaya en Kodahonden foto van dogfriendhonden foto van Lisjehonden foto van nicole de nhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Baukjehonden foto van Wendyhonden foto van Diana & Kiarahonden foto van You know whohonden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )honden foto van raymond en ingridhonden foto van Karpalohonden foto van Carla Mhonden foto van YmY en de bende honden foto van Josinehonden foto van joyce & tarahonden foto van Nadia & Xixahonden foto van wesley honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van jenny honden foto van Veronique & Spikehonden foto van heikehonden foto van weghonden foto van Miekehonden foto van Ionahonden foto van Bugs   **Taz**honden foto van Silvana & Tysonhonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van astridhonden foto van nellie en djoery boomer en rakkerhonden foto van Dees & dogshonden foto van claudiahonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van els 2honden foto van Heksje Sonjahonden foto van jaimehonden foto van Petrahonden foto van Kurthonden foto van Sennahonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van KakMadamehonden foto van ...honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Lisa & doggshonden foto van moniquehonden foto van Juut & Brownie honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Olivierhonden foto van tommy en bobbyhonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van berner ilonahonden foto van zonnetjehonden foto van senna de hond..honden foto van odettehonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van Aafke&Chicahonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van kimberleyhonden foto van MAXIMA,S KINGDOMhonden foto van Dewi • Promise • Duukhonden foto van Quirien Bamse en Brammetjehonden foto van *honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Bashonden foto van Juultjehonden foto van Joke en honden foto van Thera & Bartjehonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van juultjehonden foto van sharonahonden foto van Paméla, Rik & Laure de labhonden foto van Aafke honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van pippa en ikhonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Macho en Lady(L)honden foto van Ireen eenhonden foto van ArVhonden foto van ireeneenhonden foto van Nathalie & Max & Kirahonden foto van Philippehonden foto van Linda en Kenjihonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Sadahhonden foto van Linda; Roxy & Buddyhonden foto van Sanne van Groenendaelhonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Roméehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van corrie koopmanhonden foto van INI  King & Yarahhonden foto van kleiine'romy (ll) honden foto van Japjeshonden foto van marijehonden foto van Yarrindihonden foto van johanhonden foto van Merlin,Safira,Nikita en Ceylanhonden foto van   Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van dog-loverhonden foto van Ursulahonden foto van sonjahonden foto van Wendy Paanshonden foto van Rymerhonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van elshonden foto van Bettyhonden foto van veroniquehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Paco, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Papadopoulos en ????(Terra+, Dinky+)  honden foto van mir& fierra -maxhonden foto van Elshonden foto van Briennehonden foto van Samantha & Athoshonden foto van lovemijnpup JAMEShonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Titiahonden foto van TZNhonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Jolandahonden foto van samantahonden foto van Evy & Romihonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Maarthonden foto van kellyhonden foto van Geeniehonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van davidhonden foto van Jozefienhonden foto van Dizzyhonden foto van Missyhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Dominique en Guccihonden foto van SuuS & Maatjehonden foto van gerardhonden foto van sakinahonden foto van Merelhonden foto van Marlieshonden foto van Witte Draakhonden foto van Beverhonden foto van nataliehonden foto van nienkehonden foto van Sem en Nala <3honden foto van choco en shanahonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van huskywomanhonden foto van Natalie & Mo honden foto van Michellehonden foto van goofie honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Dianahonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van Purdey en Chulahonden foto van Keeshonden foto van sanne.zarahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Lottehonden foto van isabell en mizka en zinohonden foto van ons meutjehonden foto van Meduushonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van stephaniehonden foto van Kobus & Cashonden foto van Dinekehonden foto van Loes & Kaya honden foto van chaitanhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Lindahonden foto van sandra, elmo & denzelhonden foto van Rooshonden foto van Rooshonden foto van Susannehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Iankohonden foto van Kathhonden foto van Nadine honden foto van Valerie &. Arcohonden foto van PPPPPhonden foto van Carlahonden foto van Knut en Lilohonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van monique honden foto van Annet & Samhonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van martijn-kayleighhonden foto van Dienekehonden foto van Benno en Senna ;Dhonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Mariahonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van mariekehonden foto van Shawna & Nalahonden foto van dogsloverhonden foto van juliettehonden foto van Micahhonden foto van ayrishonden foto van wouterhonden foto van Thopenhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Priscillahonden foto van Mariëlla*Dusty&Bacohonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van vanessahonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Jane en Boris honden foto van Poppy honden foto van Thera Seijkenshonden foto van Mirjamhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Marlies met Frøyahonden foto van Harriethonden foto van Hannelore/Jazzhonden foto van Louise & Body honden foto van Samhonden foto van SIMONhonden foto van De mannenhonden foto van TeamStormhonden foto van Natascha en bonohonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van *Snoopy-Senna-Misty*(Laura)honden foto van Ina, Misty en Aysahonden foto van Suusjehonden foto van Chaverahonden foto van Tanja honden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Roos' & Max'honden foto van D&Ghonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van Karin & Levihonden foto van ria&aikahonden foto van jacky en kyrahonden foto van Thera Seijkenshonden foto van Binkhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Lizhonden foto van Petrahonden foto van Miahonden foto van chippiehonden foto van Kaathonden foto van john honden foto van mama-manderthonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Regina & Kayya & Victoriahonden foto van jolandahonden foto van Caroline & Zoeri honden foto van gerrie en droopyhonden foto van Farsiahhonden foto van Monicahonden foto van vandanahonden foto van Ilona & Izahonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Sabien & Joey honden foto van Laurenhonden foto van SONJA honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van jokehonden foto van Linda honden foto van Setterloverhonden foto van yeewahhonden foto van Andrieshonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Annemiekehonden foto van pijkiehonden foto van Jessicahonden foto van Doberkikihonden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van kay honden foto van sannehonden foto van Natascha Hekkinghonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Angelahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lotte en Beer!honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rowanhonden foto van Lisette, Chico & jerseyhonden foto van Niet meer actiefhonden foto van DIESELhonden foto van Justmehonden foto van *~-Sammy-Ft -Jady- Ft -Bailey-~*honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Mirandahonden foto van Julie & Yucca <3honden foto van Daphne Frances en Gabber honden foto van tessahonden foto van Bianca honden foto van toby&issahonden foto van Cinderella - Dusty & Ziva honden foto van chantalhonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Ben weg hierhonden foto van Laura & Bohonden foto van Femke & Fennahonden foto van Lupihonden foto van J&Shonden foto van dustyhonden foto van Loesjehonden foto van Moose en Annemariehonden foto van laurabikkelhonden foto van Alexhonden foto van Malon Tiga en Droppiehonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Jonne honden foto van C.honden foto van Moose|esooMhonden foto van lisa & samhonden foto van Hopehonden foto van Pascallehonden foto van Safi Kengeehonden foto van isabellahonden foto van r&shonden foto van Riahonden foto van jos huijbregtshonden foto van Gwennhonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Sav&Messihonden foto van Shirley & Djangohonden foto van Isa en Ibohonden foto van Annemarie Illsley met Pip en Bobhonden foto van Chantal » Jessy «honden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk honden foto van Myriam D Shonden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilmahonden foto van Emmahonden foto van Pack Memberhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Pumba@Pebbleshonden foto van Sheltieloverhonden foto van Sheltieloverhonden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van Just The Max  honden foto van Sheltieloverhonden foto van Nikki & Jethonden foto van chanel retrieverhonden foto van Debbie & Denzelhonden foto van [Ggy]honden foto van Marchonden foto van Dorienhonden foto van daniellehonden foto van animal loverhonden foto van Sophie en Boeddhahonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van irmahonden foto van ilonahonden foto van lucky en angelhonden foto van -honden foto van annette & de boefjeshonden foto van Golden Dogshonden foto van Naomi van Breehonden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deekshonden foto van Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Rhonahonden foto van Mayrahonden foto van patricia & sennahonden foto van Christel&Doedy :-)honden foto van Bear en Sayen :-Phonden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van Loes & Rorihonden foto van Angela & Guushonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Tamara en *Lana*honden foto van martine Fenna en Cooperhonden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +honden foto van Tanja&Bellahonden foto van Lagendijkhonden foto van Jesper&Samhonden foto van Elien & Jerome & Lascohonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Ines&Lunahonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Ann honden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Julika en Rakkerhonden foto van Carla Mhonden foto van Leehonden foto van lenkahonden foto van lisazandershonden foto van Renéhonden foto van Kimberleyhonden foto van Judith en Babbe.honden foto van ~honden foto van Elke en haar bende!honden foto van Noella en Igorhonden foto van naomihonden foto van Claudiahonden foto van Marianhonden foto van Wendyhonden foto van Melhonden foto van Sandrahonden foto van andy&kasperhonden foto van Dees&Dexter&Tobyhonden foto van Laura & Bo!honden foto van den,naat&pup roxhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Ciska en Douwehonden foto van Jacinthahonden foto van Katoohonden foto van Jessica & Dangerhonden foto van Des & Finn & Titahonden foto van Christiena S.honden foto van Anne1987honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.honden foto van Ram en Joeryhonden foto van Kim (Moos)honden foto van Meeshonden foto van Margreethonden foto van Bettyhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van Toby <3honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Dit account is niet meer in gebruik. honden foto van Shizzle, baasje van Shiloh, Toby & Sabeauhonden foto van bgbhonden foto van Roos en Maxhonden foto van Cindyhonden foto van Lottehonden foto van moniquehonden foto van Pareltjehonden foto van Dog doggy doghonden foto van Carla en diertjeshonden foto van De 3 B's honden foto van Cindyhonden foto van yttakhonden foto van Inke1966honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van De jongens!honden foto van Ingrid, Lindy en Lishahonden foto van marianna honden foto van Missy & Lady † honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van anja en simbahonden foto van Mèlaniehonden foto van sonjahonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Suzetjehonden foto van cinnekehonden foto van Hilde honden foto van Vanitahonden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van love kyanhonden foto van Ingehonden foto van Vito & Beba honden foto van mokehonden foto van anja baasje van rambo simba †honden foto van demi en samhonden foto van Lotte Kuijper-Bovenschenhonden foto van geenhonden foto van heidihonden foto van Kimhonden foto van Miss M.honden foto van Maxhonden foto van Linda201honden foto van Nouri honden foto van Dogshonden foto van marijkehonden foto van Cassandra & Milahonden foto van Melissa honden foto van moniquehonden foto van Gerry bazin van Dustyhonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Carmen & Levihonden foto van Jenny&Flynnhonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Sanne, Djyla en Quintohonden foto van Naomi1971 & Tessahonden foto van Habbelbabbelhonden foto van ·­»Miki«­·honden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Ellen, Shadow, Lilly en Flamehonden foto van heidi en maxhonden foto van Rellende Pubershonden foto van lisanne buijnstershonden foto van heidihonden foto van heidihonden foto van Lucahonden foto van John&johnneyhonden foto van Anouk & Balou<3honden foto van Koffieehonden foto van nollie lentzehonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Madelonhonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Duukhonden foto van ••*Shaan & Raya*••honden foto van N & dogs honden foto van Krispyhonden foto van Naomihonden foto van ingridhonden foto van Roosjehonden foto van Dreamteamhonden foto van Berthyhonden foto van Merry & Mehonden foto van Louisehonden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)honden foto van jurgenhonden foto van Manièrahonden foto van <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjeshonden foto van Cassandra en Renzohonden foto van Dominiquehonden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.honden foto van Heleenhonden foto van Gieshonden foto van Melisa & Mylohonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna honden foto van Lisa; Bobbie, Bentley & Lilly honden foto van marijkehonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van -honden foto van Naomi_Kirahonden foto van stefanie-bobbiehonden foto van franhonden foto van Nymeriahonden foto van Nicolinehonden foto van Chantal en Cayohonden foto van Boomertje Senna! honden foto van .honden foto van Theo Verheijhonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Georges Desmethonden foto van Femke & Stormhonden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)honden foto van Denise; Nova & Vanchahonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Jans Huizinghonden foto van ANJAhonden foto van silkehonden foto van amber&kodahonden foto van Guushonden foto van Jo honden foto van Gittehonden foto van melinahonden foto van Zhonden foto van stippelteamhonden foto van Antje en de beestenbende honden foto van maxxiehonden foto van Amstaffhonden foto van Natasjahonden foto van Maxhonden foto van Suzanne en Lucahonden foto van Silkehonden foto van herminahonden foto van heidihonden foto van Bianca honden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van Noëlla en ~Ioki~honden foto van Charliehonden foto van Nelis & Noahonden foto van susanne en jameshonden foto van shamhonden foto van Reginahonden foto van Lacerna & Milo honden foto van weegschaal72honden foto van Ingrid van de Koppelhonden foto van saar/ladyhonden foto van S met L&B, † Bifihonden foto van Daven honden foto van geenhonden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van evyhonden foto van sylviahonden foto van F&Fhonden foto van UkkePuck honden foto van Gerda - Roland .. Genia , R.I.P Xana & Riskihonden foto van dianahonden foto van M-Jhonden foto van Jolande honden foto van frannie dikhonden foto van Saskia :)honden foto van Amberhonden foto van -honden foto van rianne honden foto van steven chan honden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)honden foto van Fran & Snorryhonden foto van Moniquehonden foto van Lunosshonden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) honden foto van Cindy & Cohonden foto van Mandy, vrouwtje van Bobby! <3honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetelhonden foto van Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~honden foto van tom teepehonden foto van Nadine honden foto van tovkehonden foto van Judahhonden foto van Jasmijn&.......... &Ginger (R.I.P)honden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van sandrine vionhonden foto van nadine honden foto van ioki van Noelle honden foto van Cai de shih tzuhonden foto van May honden foto van Djiannehonden foto van Dianahonden foto van Brendahonden foto van Mirjamhonden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Larahonden foto van Meikehonden foto van nadine honden foto van Elianne & Baileyhonden foto van koerthonden foto van kees van bergenhenegouwenhonden foto van Marianne Naeffhonden foto van Kimhonden foto van Koert En poppy honden foto van chayenne & dolcineahonden foto van Odihonden foto van Nadine honden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Lise en Fee honden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Drieka en Hummerhonden foto van Nadinehonden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van pffhonden foto van Angelique; Nessy & Kenzohonden foto van Mélissana,  baasje  van  Dakota.....honden foto van Lidia Zuidemahonden foto van chrisjehonden foto van Kattalanahonden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.honden foto van Nadine Lilly Queenie R.i. phonden foto van Lisanne & Mikhonden foto van Michellehonden foto van Sofie & Nalahonden foto van Alpaca en hondenfokker honden foto van laurahonden foto van youngacehonden foto van Yanoukhonden foto van Wendyhonden foto van Maria honden foto van chay & dolcihonden foto van Sandra Bolhonden foto van Tess _ baasje Channah honden foto van Ruudhonden foto van Bikkel & Li-Ting

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^