HondenPage baasje Pack Member

Over Pack Member

honden foto van Pack Member Mijn naam op HP is Pack Member en ik ben lid van een roedel van 4 (vrouw, man, teefje, reutje).
Onze roedel is iets wat op ons pad terecht kwam, omreden dat wij nog nooit actief zelf een hond hebben uitgekozen. Met andere woorden: het zijn allemaal honden met een verhaal: die net iets te lang in het asiel hadden gezeten, of die onder erbarmelijke omstandigheden bij een broodfokker zijn weggehaald.

Nu hoor ik velen van jullie denken: O jee! daar heb je weer zo iemand die verleid werd door een handelaar en daarmee deze vorm van dierenmishandeling instant houdt. MIS! Voor onze honden is door instanties aan ons gevraagd of wij ze wilden opvangen.

Bara is het teefje. Zij bleek toen ze 5 maanden was aan beide heupen de ziekte “Legg Calvé Perthes“ te hebben. Ze is geopereerd en het gaat qua heupjes nu goed met haar. Verder is op 1½ jarige leeftijd is in België een psychische afwijking geconstateerd. Het is waarschijnlijk een vorm van autisme, maar om dit zeker te weten is er een uitgebreider onderzoek nodig, waar wij niet voor hebben gekozen. Wel is toen verteld dat ze waarschijnlijk een kleine overlevingskans heeft. Bara heeft zeker afwijkend gedrag wat erg veel tijd kost, maar ze is het meer als waard. Ze is ondanks alles een geweldig lief hondje waar we ook veel plezier van hebben.

Adal is het reutje. Hij is mijn stille ietwat teruggetrokken lieverd met ernstige gehoorproblemen, vandaar dat we in Eersel een BAER-test hebben laten doen, met als uitslag 100% doof. We hebben ons verdiept op gebaren en lichaamstaal, wat heel erg goed gaat, want Adal wil zo graag ‘luisteren’.
Ook Bara begrijpt deze vorm van communiceren vaak beter dan de gebruikelijke.

Met diervriendelijke groet
Pack Member, Bara & Adal

plaats deze hond
.//^ ^   op je profiel
(/(_•_))   voor te laten zien
._/''*''_   dat je TEGEN
(/_)^(_)   DIERENMISHANDELING bent !!!

Krabbels aan Pack Member

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 27 september om 00:43
Wat leuk, die foto's van je hondjes en Bamse :-)
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 09 september om 14:44
van jou zeker.... [ een grote glimlach] jammer dat hier geen icoontjes zijn. hahahaha
honden page profiel geengeen schreef om 21 augustus om 23:42
hoi hoi .. leuk om hp vrienden te zijn en weer lekker te lezen hier over van alles helaas mag ik niet veel schrijven over dixie maar ja het is ook een hondenforum he . maar komt wel goed hoor , lieve grtjess en knuf voor je doggies
honden page profiel dogfrienddogfriend schreef om 01 april om 20:24
Hallo,dank je wel!!:) ja ja beetje familie van de westhighland terriers he, mooi ook!!!
honden page profiel Dorie, Falcor †,  Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee schreef om 17 februari om 15:32
Dank je wel voor het compliment, die van jou zijn ook erg leuk.
honden page profiel -- schreef om 20 december om 21:14
moppige hondjes!!!
honden page profiel jeannetjeannet schreef om 15 december om 14:29
ja ik had ook graag een foto gewild van een plassende poedel in bloempot. gr. jeannet
honden page profiel CheChe schreef om 06 december om 11:53
Lachen, ja dat ken ik. Onze Boef lachte ook als ik thuis kwam van werk. Met een vrolijke grom trok hij zijn lip op en kwispelde heel hard. Onze Boef was slim en luisterde goed, helaas bekwam een bloembol hem niet goed. Het blijven leuke, goede, speelse, waakse, betrouwbare vriendjes deze westies. Mis hem nu extra erg omdat we 4 december een nieuw gezinslid hebben genomen Benten (Golden Retriever) Deze is wel groter, maar omdat we groter wonen en meer tuin hebben kan dat.
honden page profiel dolcedolce schreef om 05 december om 19:42
Wat een lieverdjes en schatjes heb jij, ook onze Dolce is een lieverdje we hebben haar nu al weer bijna 2.5 jr als pup gekregen, en willen haar voor geen goud meer missen, en super slim is ze, ze kan bijna praten scheelt niet veel, hahahaha en elke morgen als we naar beneden komen lacht ze breed uit,van blijdschap, ook als we weer thuiskomen! Heel veel plezier met jou lieverdjes! groetjes Jeannette en Dolce
honden page profiel  Ans Ans schreef om 30 november om 15:30
Hoi! Even een reactie op je krabbel: Ik vind het fantastisch dat jullie honden opvangen met een 'handicap'. Cinderella was ook zo'n soort hondje. Lichamelijk mankeerde ze niks, maar geestelijk had ze een knauw gekregen. Hoewel pas anderhalf was toen onze dochter haar meenam, had ze al 3 verschillende eigenaren gehad. Bij de laatste lag ze buiten aan een ketting en mocht nooit binnen komen.Ze kreeg ook slaag! Een kennis van onze dochter ontfermde zich over Cinderella omdat ze het niet langer aan kon zien. Zij kon haar echter niet houden, omdat haar eigen hondje zeer jaloers was en dus vroeg ze aan onze Diana of zij iemand wist. Ja ik, zei die meteen. Maar het heeft toch wel even geduurd voor Cinderella haar (en ons) vertrouwde. Later kwam Queeny (chihuahua)erbij en vanaf toen ging het beter. Queeny kende ze omdat ze daar weleens mee speelde. Queeny was ook al zo'n verschoppelingetje, opgevangen door die kennis. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze bij die kennis zou blijven, maar omdat de yorkshire terrier van die kennis steeds jaloerser en agressiever werd, moest Queeny ook weg. Helaas leven ze nu geen van beiden meer.
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef om 29 november om 10:13
Hoi hoi, bedankt voor de welkomswoorden. En ja zijn helemaal geweldig (maar dat hoort ieder baasje te zeggen, toch?) en we zijn erg blij met deze herplaatstertjes. Bara heeft aan 2 kanten LCP (Calvé Legg-Perthes) en het gaat na de operaties erg goed met haar. Ze kan al bijna op de bank springen. Adal heeft gehoorproblemen en is vermoedelijk zelfs helemaal doof. Dit laten we begin volgend jaar uitzoeken.
honden page profiel  Ans Ans schreef om 28 november om 23:47
Zo te zien zijn jullie nog niet zolang op dit forum, dus welkom! Wat zijn westies leuke hondjes, hé! Hoewel ik toch iets meer een poedel liefhebber ben, vind ik westies ook heel leuk. Cinderella was het hondje van onze dochter, maar was vaak bij ons omdat ze in het begin slecht tegen het alleen zijn kon. Later ging dat beter, toen kreeg ze gezelschap van haar oude maatje Queeny (een chihuahua).
honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny schreef om 28 november om 18:53
Hoi ,leuk dat jullie onze hondenpage vriendjes zijn geworden !Wat een mooie westies heb je ,ik heb ook een westie gehad heb hem 15-8 moeten laten inslapen .groetjes Hanne & Bonny

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Pack Member heeft 5299 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Pack Member zeer positief gewaardeerd bij 76 waarderingen.

Berichten en online status
Pack Member was voor het laatst online 3 jaar, 7 maanden, 1 weken, 6 dagen, 10 uur, 49 minuten, 42 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto woef honden foto Avatar-3 honden foto honden foto Bamse - 10 honden foto Bamse - 07 honden foto Draakjes & IJsbeertje
Pack Member heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Pack Member

Vriend van de HondenPage

Pack Member is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^