Teckel puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Teckel Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Teckel puppy's

Momenteel worden er geen Teckel puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 12 juni geboren: een nestje langharige dwergteckels. Er zijn 4 pups; 2 rode teefjes en 2 rode reutjes. Vader, Kesi, was Nederlands Jeugd Kampioen in 2009. Ook moeder, Bonnie, is voorzien van stamboom. Fokker aangesloten bij de Nederlandse Teckel Club. Moeder is een vrolijke en handzame hond. Ze gaat makkelijk mee in de auto en luistert goed.De pups groeien op in huiselijke kring, met katten, dus worden goed gesocialiseerd. De pups worden gevoerd met Royal Canin. Met ca. 9 weken worden de pups afgegeven. Ze zijn dan ontwormd, gechipt en geënt (tegen hondenziekte en parvo). Het vaccinatiebewijs met vermelding van de naam van de hond, geboortedatum en chipnummer wordt bij afgifte van de hond meegegeven. Scans van de stambomen en meer foto’s kunnen op aanvraag worden gemaild. Voor nadere informatie en reserveringen: [email protected]

Hallo Ben je op zoek naar een gezonde, leuke enthousiaste teckelpup, Wij hebben momenteel een nestje teckel pups langhaar in de standaard maat. Ze groeien op in ons gezin en worden goed gesocialiseerd, krijgen zindelijkheids training, beetje bezig met het hier komen. Ik kijk goed naar het gedrag en hoe de pups zijn in de ontwikkeling. De een is stoer de ander weer verlegen of juist weer ondernemend. Heb zelf 12 jaar honden trainingen gegeven. De pups wonen bij ons in het gezin en krijgen alle aandacht, ook van kinderen. De moeder is black and tan en de vader is zwart getijgerd. Ze zijn op de ogen getest, zijn schoon, gezond groeien bij ons op in huiselijke sferen. De pups worden geent, regelmatig ontwormd, gechipt en krijgen daar bij een stamboom. 1 teefje donker met tan aftekening 1 reutje black and tan Gaat uw met vakantie. Dan kan de pup in overleg (gratis) bij ons logeren. Wil je meer weten kun je mij altijd vrijblijvend bellen of mailen. Vr gr. Paula Lid NTC, 28 jr lid nederlandse teckel club aangesloten bij vereniging voor trimmend nederland ( vvtn), specialisatie (de ruwhaar, 25 jr) teckel.

Eind maart hopen wij weer op een nestje pups;-))) Deze keer zal Benthe de moeder zijn. De pups worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op, temidden van ons gezin. Bij mooi weer kunnen ze lekker de tuin in. De pups krijgen een stamboom, zijn gechipt en 4 x ontwormt. Ze zijn 2 keer ingeent en gezondverklaard door de dierenarts. De te verwachten kleuren zullen rood en wildkleur zijn. Eind mei mogen ze naar hun nieuwe baasjes. Interesse? bel of mail ons gerust vrijblijvend..

Te koop langharige dwergteckel reutje Geboren 26 april Hij mag 20 juni het nestje verlaten

Te koop langharige dwergteckel reutje Geboren 26 april Hij mag 20 juni het nestje verlaten

Wij hebben nog een prachtig Black and Tan reutje te koop. Is nu 7 weken oud. Prachtige combi uit Villae Alistes Delphine en Carpaccio Belgian Brownie. Moeder is uitmuntend.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Teckel puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Teckel ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Teckel? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Teckel? Kijk dan bij de Teckel rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Teckel Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Teckel puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^