Rottweiler puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Rottweiler Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Rottweiler puppy's

Momenteel worden er geen Rottweiler puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

29 december 2012 is mijn B-nest geboren. Gentleziva vom Hause Sultan X Chopper Maximus von den Hatzruden. 3 mooie meiden en 2 stoere jongens. Er is nog 1 reu beschikbaar.

Wij zoeken nog voor 1 teefje een goede thuis,ze komen uit een nest van 10 pups ze zijn geboren op 3/11/2011,hebben stamboom,europeespaspoort,ingeënt,gechipt,DNA en hebben een zeer goede afstamming.

Kennel “de Beauty Dog” heeft momenteel een prachtig nestje Rottweilerpups af te geven. Beide ouders zijn zwaar gebouwd en hebben een mooi breed hoofd. Aanhankelijk en zeer betrouwbaar karakter, ook naar kinderen toe. Beide ouders zijn aanwezig. Onze puppies komen regelmatig in huis en er wordt dagelijks mee geknuffeld. Onze puppies worden iedere veertien dagen ontwormd, ze worden gechipt, ingeënt en door de dierenarts nagekeken op gezondheid. Krijgen ook een Europees paspoort mee. Wij geven 1 jaar Schriftelijke Garantie op onze pups. (Op onze website kunt u zien wat onze garantie inhoudt) Als u ons een e-mail stuurt, kunnen wij u nog meer informatie en veel foto’s sturen. U kunt ook voor informatie of een afspraak voor bezoek bellen: 0344 64 15 65 / 06 16 95 31 56 (aub.niet op zondag)

Te koop Rottweiler puppy's, het is een nest van 13 pups en allemaal gezond natuurlijk. er zijn er nog maar een teefje over. de pups zijn nu 7 weken oud (26-04-2012). De vraagprijs is €350,- per pup. Ook krijgt u er een leuke puppypakket bij. U kunt altijd contact opnemen voor vragen of te komen kijken.

Wij hebben nog 2 rottweilerteefjes te koop. De pups zijn geboren op 16/06/2014. Dit is het 2de en laatste nest van onze teef Marley. Als de pups het nest mogen verlaten zijn ze ontwormd (2, 4 en 6 weken met dogminth), ingeënt (eerste puppyvaccin), gechipt en hebben een Europees paspoort. Toekomstige eigenaars krijgen van ons ook een groot Hills puppypakket mee. De teef is een week voor het werpen begonnen met puppyvoer (Hills puppy medium) om een meer energierijkere melk te produceren. Tevens is zij een week voor en na het werpen ontwormd geweest met cestem (tegen spoel-, haak-, rond- en lintwormen) De pups groeien op in een huiselijke omgeving dit wil zeggen dat ze de eerste 8 weken in contact komen met andere mensen, honden en kinderen. Zo kunnen ze naar hartelust spelen en toch bepaalde sociale waardes opsteken. De pups krijgen Hills puppy large breed brok te eten. Op de foto's zie je onze teef Marley en de reu Caido staan. Marley is bij ons te bezichtigen en Caido is te bezichtigen op afspraak. Hij werkt als therapiehond bij kinderen. We weten van het vorige nest dat de pups zullen uitgroeien tot mooie grove honden met een super karakter. De pups mogen vanaf 11 augustus weg. U mag altijd vrijblijvend komen kijken in Bree, Limburg, België. Voor meer info offoto's mag u altijd een mailtje sturen. Trefwoorden: rottweiler, pups, puppy's, puppies, rottweilerpups, rottweiler pups

Rottweiler pups te koop Nog 4 pups te koop, 3 reutjes en 1 teefje. Ze zijn geboren op 1 juli. De ouders zijn hier grootgebracht tussen de kinderen, dus de pups nu ook. Meer info via mail [email protected] Enkel mensen die echt geïnteresseerd zijn in een rottweiler-pup! Rottweilers zijn GEZINSHONDEN en moeten ook zo behandeld worden.

3 reuen - 5 teven Geboren op 19/05/2016 Lili vom Aratoamin & Jalo Moserbear Pups worden grootgebracht in huis met kinderen en andere honden. Geschikt als familiehond, voor show en hondensport.

rottweiler puppy 17/08/2017 zijn ze 12 weken europees paspoort ontwormd ingeent volgen sint hubertus, er zijn nog 2 teven beschikbaar dit was een eenmalig nestje. sport gehoorzaamheid wedstrijd moeder heeft haar BH van pakwerk

Van Kyra x Chezzies Nitro zijn 8 puppy's geboren. Hiervan zoeken nog 5 reuen en 1 teef een ander huisje.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Rottweiler puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Rottweiler ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Rottweiler? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Rottweiler? Kijk dan bij de Rottweiler rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Rottweiler Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Rottweiler puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^