Yorkshire Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Yorkshire Terrier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Yorkshire Terrier puppy's

Momenteel worden er geen Yorkshire Terrier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Op 28 juni zijn er drie prachtige pups geboren. Twee teefjes en een reutje. Kijk op onze website voor meer informatie, foto's en wekelijkse updates.

te koop 3 yorkshire terrier puppies meisjes ontwormt ingeent europapas geboren17-01-12

Kleine hobbymatige fokker in het oosten van het land ,die met onze yorkies Davina en Panchita eens in de twee jaar een nestje hebben. Ze groeien op in de huiskamer met onze kinderen en Maine Coons. De ouders zijn getest op Patella Luxatie en vrij bevonden. Op 18 februari 2014 is onze Panchita bevallen van 3 prachtige pups, 2 reutjes en 1 teefje. De pups worden meerdere malen ontwormd, ingeënt en door de Raad van Beheer voorzien van een chip en een stamboom. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Ik heet Royce Basil Goldstar en zoek een fantastisch speelkameraatje. Wat ik ben, ik ben een raszuivere Golddust Yorkshire Terriër waar er nog maar heel weinig van zijn in Nederland. Ik ben kerngezond zegt de dierenarts, heb mijn jaarenting gehad, regelmatig ontwormd en ben gechipt, heb geen levershunt en geen puppy patella luxatie (graad 0). Ik ben geschikt als dekreutje maar mag ook als familiehondje weg. Als je mij op tijd naar buiten laat ben ik zinnelijk, ik loop mee aan een tuigje. Wat ik nog wel kwijt wil is dat ik een ondernemend mannetje ben dat heel graag buiten is om te ravotten, dus een tuintje is helemaal fantastisch. Ik ben in huiselijke kring opgegroeid en ook met andere honden. Mamma en pappa zijn van een zeer goede en beste lijn en hebben geen erfelijke ziektes. Mijn koffertje staat al helemaal ingepakt en klaar en er zit in: Eu paspoort Gezondheidsverklaring Levershunt test Stamboom (wordt nagezonden) Heel leuk puppy pakket Koopovereenkomst Het is het tweede Golddust Yorkshire Terriër nestje in Nederland van de kennel “Pride of Heaven”. De pups zijn getest op levershunt. Ook zijn de ouders via DNA op rasechtheid getest en zijn beiden Yorkshire Terriërs bevonden. De ouders hebben verschillende Kampioenshap Certificaten met de beste beoordeling in Duitsland en België. Vader en moeder zijn beide van een zeer goede lijn! Moeder is Biewer YT en vader is een Golddust YT De Golddust Yorkshire Terriër is kort na het mooie Biewer Yorkshire Terriër á la Pom- Pon ontstaan, welke op haar beurt weer afstamt van de Yorkshire Terriër. Het zijn dus Yorkshire Terriërs maar dan in andere kleuren. Zowel de Biewer als de Golddust zijn ontstaan in Duitsland. De Biewer is sinds 1987 als erkend ras opgenomen bij de Internationale Biewer Club (IBC) van ACH-L e.V en de Golddust is sinds 2007 een erkend ras. Dit geld alleen in Duitsland en een paar andere landen waaronder de USA, ze zijn niet FCI erkend, en bij de UCI daar is men mee bezig om ze erkend te krijgen. Ik fok volgens de standaard van de echte Golddust YT fokker Mevr Sánchez-Meyer. Omdat het nog een heel exclusief soort is waar er nog zeer weinig van zijn, om een goed, sterk en gezond nestje te fokken is de pup niet goedkoop. Beide ouders zijn super gezond. Heeft u nog vragen of wil je meer weten over deze prachtige Golddust Yorkshire Terriërs neem gerust contact op. Laatste foto aktueel.

Op 9 januari is een nestje pups geboren bestaande uit 1 Classic Yorkshire Terriër teefje, 1 Classic Yorkshire Terriër reutje, 1 Lilac Merle Yorkshire Terriër teefje en 1 Lilac Merle & Champagne Yorkshire Terriër reutje. Vader is DNA getest op 90 voorkomende erfelijke aandoeningen en hier vrij van bevonden en heeft PL 0/0 Moeder is DNA getest op 90 voorkomende erfelijke aandoeningen en hier vrij van bevonden en heeft PL 0/1 Bij het verlaten van het nest zijn zij: 10 weken oud 5x ontwormd met Panacure gechipt 2x ingeënt op PSS getest Gecontroleerd op PDA tegen teken vlooien en mijt beschermt Zij zullen meekrijgen: een gezondheidsverklaring van de dierenarts stamboom van de IUYTV/UCI kopie van het DNA profiel van beide ouders EU paspoort opvoedingstips koopovereenkomst en natuurlijk een speciaal samengesteld puppypakket De pup wordt alleen overgedragen indien hij gezond is.

Beste dierenliefhebbers, Wij hebben nog 2 puppy's die een nieuwe thuis zoeken. Het zijn 2 teefjes. Beide teefjes doen het uitstekend en mogen het nest verlaten begin augustus. Ze zullen dan 9 weken jong zijn. De pups krijgen alle nodige vaccinaties, ontwormingen en andere zorgen toegediend vooraleer ze het nest verlaten. Voor meer informatie, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Julie Algoet

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Jeremiah Mysticgold van Pride of Heaven genaamd "Jerry" en de laatste uit het nest. Wat ben ik: Een goed gesocialiseerde merle yorkshire terriër reutje van 2 jaar jong, gezond, niet te klein, luistert goed, ben zinnelijk, op zijn tijd ondeugend, LIEF, graag buiten en kan met andere honden.Ik weeg zo'n 5.5 kg Verder heb ik: Een stamboom IUYTV/ UCI®, gezondheidsverklaring op papier, paspoort, gechipt en geregistreerd, koop overeenkomst, garantie op de yt testbare erfelijke ziektes, 3 entingen incl rabiës enting, getest op PSS, gecontroleerd op mijn hartje bij de prof. cardioloog, niet gevoelig voor MH, PL goed, geen PLL en PRA en vanaf 4 dagen mijn Bio Sensor Programma gehad. Mijn goed gevulde tas staat al gepakt samen met mijn nestdekje, fotos en voer voor de komende tijd. Dan nu nog een heel lief en zorgzaam baasje!! En ben jij dat ?........... Meer info op kijk op de site of +31 184 609030/ +31 640 999555 Geen email Het staat de verzorgster vrij mensen te weigeren prideofheaven.weebly.com

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Yorkshire Terrier puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Yorkshire Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Yorkshire Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Yorkshire Terrier? Kijk dan bij de Yorkshire Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Yorkshire Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Yorkshire Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^